четвер, 2 травня 2024 г.

На Recovery Construction Forum Ukraine обговорять відбудову України

На Recovery Construction Forum Ukraine обговорять відбудову України

На Recovery Construction Forum Ukraine 11 квітня в КВЦ “Парковому” планують обговорити поточні виклики галузі та ефективну координацію зусиль щодо відбудови України. У рамках форуму відбудеться низка дискусійних панелей, а сама програма заходу включатиме три інформаційні блоки. У пріоритеті діалоги про державну політику відбудови, підтримку громад та запуску процесів відбудови. 

Про це KВ дізналася з анонсу події на сторінці Форуму. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Recovery Construction Forum Ukraine – форум, що об’єднує представників влади й будівельну спільноту з метою підтримки та допомоги постраждалим громадам – роз’яснення можливостей, залучення коштів на відбудову, інвестиції у розвиток, одержання консультацій з практичних питань тощо”, – йдеться у дописі. 

Загалом програма Форум передбачатиме три блоки та низку дискусійних панелей. Так, перший блок присвятять державній політиці відбудови України. Тут на учасників заходу очікує діалог з владою щодо пріоритетів відбудови та залученість інших країн світу та дискусійна панель “Державні програми підтримки та транспарентність відбудови України”.

Під час другого блоку “Підтримка громад – від сервісу до можливостей” відбудеться діалог щодо підтримки та співпраці з громадами та дискусійна панель “Відбудова громад: можливості, планування та інновації”.

І завершальний третій блок зосередить на питаннях запуску процесів відбудови – регулюванні та інноваціях. Тут передбачена дискусійна панель “Технічне регулювання та стандарти відбудови”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також в рамках форуму відбудуться дискусії на теми “Сучасний девелопмент в умовах відбудови: аналітика та реалії”, “Відбудова очима архітекторів: пропозиції та кейси для реалізації” та “Роль бізнес-асоціацій у відбудові України”.

Організатори заходу зауважують, що окремо представлять практичні кейси для громад та бізнесу щодо процесів відбудови і закликають приєднатися до обговорення актуальних питань, які зроблять відбудову швидшою, якіснішою та ефективнішою. 

“Ваша участь – це внесок на відбудову постраждалих громад, на цілі якої буде передана частина зібраних коштів. Ставайте частиною майбутньої відбудови вже сьогодні!”, – кажуть організатори.

Більш детально ознайомитися зі спікерами заходу можна на сайті форуму. Також для окремих категорій відвідувачів передбачена безкоштовна участь у форумі за умови попередньої реєстрації тут

Організаторами форуму виступають Конфедерація Будівельників України КБУ та Міжнародний виставковий оператор Premier Expo Ukraine. Стратегічний партнер – Caparol Україна, Würth Ukraine, фінансовий – “Глобус Банк”, логістичний – EURO Forwarding. Генеральний партнер – “Креатор-Буд” та генеральний інформаційний партнер – “Інтерфакс-Україна”.

Галузевими партнерами заходу стали Асоціація міст України, Всеукраїнська Асоціація об'єднаних територіальних громад, Асоціація малих міст України, Всеукраїнська асоціація громад, Американська торговельна палата в Україні (American Chamber of Commerce in Ukraine), European Business Association, Асоціація фахівців з нерухомості (ріелторів) України (АФНУ), Український союз промисловців і підприємців, ICC Ukraine, Асоціація "Укрцемент", Асоціація Інженерів-Консультантів України (AECU).

Крім того, інформаційні партнери: Build Portal, ProfBuild, MIND, Property Times, ЛУН, RED Community, IRS, Polsko-Ukraińska Izba Gospodarcza (PUIG), ЧАС ПЕРШИХ, zagorodna.com, TRUE, Address Group, КиївВлада, Столична нерухомість, Україна Комунальна, ВГО “Жива планета”, Медіамережа "Вікно Відновлення".

Якщо ви бажаєте стати учасником заходу, то одержати квиток можна за посиланням тут. Для бронювання стенду необхідно перейти посиланням тут. Якщо ж ви бажаєте стати партнером заходу – перейти за посиланням тут

Нагадаємо, що раніше КБУ разом з партнерами вже перерахували до Фонду UNITED24 на напрямок “Відбудова України” понад 1 млн гривень. Також громадам було передано сертифікати на медобладнання на суму понад 1,5 млн гривень. 

Читайте: У Києві відбудеться Recovery Construction Forum Ukraine

Фото: сайт заходу

КиївВлада

Інна Міхно

Теги: новини київщини, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, відновлення, відбудова, форум, анонс, влада, захід, будівельники, Recovery Construction Forum Ukraine, партнери заходу

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій