вівторок, 16 квітня 2024 г.

На Київщині повинні побудувати амбулаторії у трьох селах (список)

На Київщині повинні побудувати амбулаторії у трьох селах (список)

Місцева влада Щасливого та Великої Олександрівки на Київщині замовила завершення будівництва амбулаторій. А в селі Крюківщина за замовленням сільської ради під амбулаторію планують перебудувати існуючі нежитлові будівлі. Всі три замовлення підрядники повинні завершити протягом поточного року.

Як стало відомо KV з оголошень електронної системи державних закупівель ProZorro, в лютому 2020 року органи місцевої влади Київщини уклали три договори на будівництво амбулаторій загальної практики сімейної медицини.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Амбулаторія у Щасливому

Щасливська сільська рада 7 лютого 2020 року уклала договір з ПАТ "Бориспільський комбінат будівельних матеріалів" (ПАТ "БКСМ") (*) на будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Лермонтова, 9-В в Щасливому (коригування). Ціна договору склала 4,48 млн гривень.

За умовами договору, до кінця червня 2020 року підрядник повинен виконати загальнобудівельні роботи та облаштувати комунікації (системи кондиціювання, вентиляції, опалення).

Тендер провели без відкритого конкурсу, по переговорній процедурі. Замовник обгрунтував це тим, що ПАТ "БКСМ" вже виконує роботи на цьому об'єкті за двома іншими договорами і в ході будівництва виникла необхідність проведення додаткових робіт.

Нагадаємо, перший договір (ціна – 35,49 млн гривень) між Щасливською сільською радою та ПАТ "БКСМ” на будівництво амбулаторії був укладений 24 липня 2018 року, другий договір (ціна – 3,4 млн гривень) - 16 липня 2019 року.

Читайте: Компания депутатов Бориспольского горсовета получит еще 3,4 млн гривен за строительство амбулатории в Счастливом

Таким чином за будівництво медзакладу ПАТ "БКСМ" за трьома договорами повинні заплатити 43,37 млн гривень. Станом на 18 лютого 2020 року за виконання робіт за першим договором замовник перерахував ПАТ "БКСМ" 21,79 млн гривень (дані єдиного веб-порталу використання публічних коштів Е-data).

Амбулаторія у Великій Олександрівці

Управління регіонального розвитку Бориспільської РДА 13 лютого 2020 року уклало договір з МПП “Сімт” (**) на будівництво медичної амбулаторії загальної практики сімейної медицини з приміщенням для проживання медиків в селі Велика Олександрівка. Ціна договору – 3,12 млн гривен.

Інформації про види та об'єми робіт у відкритому доступі немає. Відомо лише, що підрядник повинен завершити роботи до кінця 2020 року. 

Закупівля була проведена без відкритого конкурсу, по переговорній процедурі. Замовник обгрунтував це тим, що 13 серпня 2019 року між ним та МПП “Сімт” вже був укладений договір (ціна 8,81 млн гривень) на будівництво амбулаторії у Великій Олександрівці, але виникла необхідність у виконанні додаткових будівельних робіт.

Читайте: В селе Великая Александровка собираются построить новую амбулаторию

За будівництво медзакладу МПП “Сімт” повинні заплатити 11,93 млн гривень. На 18 лютого 2020 року за виконання робіт за першим договором замовник заплатив МПП “Сімт” 920,99 тис. гривень (дані єдиного веб-порталу використання публічних коштів Е-data).

Амбулаторія в Крюківщині

КП “Управління капітального будівництва Крюківщинської сільської ради” (***) уклало договір з ТОВ “АМК Інжиніринг” (****) на проведення реконструкції нежитлового приміщення під розміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Вишнева, 27 в селі Крюківщина. Ціна договору – 13 млн гривень.

Згідно з договором, підрядник повинен виконати загальнобудівельні та оздоблювальні роботи, облаштувати системи опалення, вентиляції, холодного та гарячого водопостачання, зв’язку, електричних мереж, освітлення, пожежної сигналізації. Крім того, він повинен забезпечити благоустрій території. 

Зазначені роботи повинні бути завершені до 30 жовтня 2020 року.

Конкуренцію ТОВ “АМК Інжиніринг” в тендері склали ТОВ “Будівельна компанія “Баланс” (*****) та ТОВ “Розумна хата” (******). Пропозиції конкурентів були вигідніші по ціні, але їх відхилили, зокрема, через питання по перерахунку договірної ціни.

Північний офіс Державної аудитслужби почав моніторинг всіх трьох описаних закупівель. Станом на 18 лютого 2020 року його результати ще не опубліковані.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ПАТ "Бориспільський комбінат будівельних матеріалів" було зареєстровано в 1995 році. Його засновники – Ігор Шалімов (34,45%) (директор) і Володимир Шалімов (63,35%). Розмір статутного капіталу – 217,13 тис. гривень.

Володимир та Ігор Шалімови – діючі депутати Бориспільської міськради. Крім цього, Володимир Шалімов керує Бориспільською міською партійною організацією політичної партії "Наш край". Співголовами цієї політсили значаться Олександр Мазурчак, Олександр Фельдман, Антон Кіссе та Сергій Кальцев, які до подій Революції гідності були членами Партії регіонів.

У 2002-2006 роках людина з ім'ям Володимир Ілліч Шалімов був помічником народного депутата Вадима Литвина (комуністична партія).

За результатами участі у публічних закупівлях з 2008 року ПАТ "БКСМ" отримало 73 підряди на загальну суму 283 млн гривень (з урахуванням нинішнього). Найбільший замовник – Управління капітального будівництва та архітектури Бориспільської РДА (дані Zакупівлі).

МПП "Сімт" засновано у 1996 році. Засновником і керівником фірми значиться Володимир Товстига. Розмір статутного капіталу – 100 гривень.

За час участі у публічних закупівлях МПП "Сімт" уклало 67 договорів на 42,5 млн гривень. Найбільшим замовником МПП було Управління капітального будівництва та архітектури Бориспільської РДА, з яким фірма уклала договорів на 18,8 млн гривень.

ТОВ "АМК Інжиніринг" засноване в 2016 році. Її власник і директор – Костянтин Чернишов. Основний вид діяльності фірми – монтаж систем водопостачання, опалення та кондиціонування повітря.

За результатами участі у публічних закупівлях ТОВ "АМК Інжиніринг" отримало 8 підрядів загальною вартістю 29,8 млн ​​гривень.

Нагадаємо, у 2020 році на Київщині повинні побудувати ще чотири амбулаторії первинної медичної допомоги. У березні перший з цих медзакладів має з'явитися у селі Кожанка, до кінця жовтня – у Борисполі і до кінця року – у селі Мироцьке та смт Пісківка. 

Читайте: В 4 населених пунктах Київщини в 2020 році повинні побудувати амбулаторії (список)

Голова Щасливської сільської ради – Микола Шмаюн. Управлінням регіонального розвитку Бориспільської РДА керує Ярослав Янович. КП “Управління капітального будівництва Крюківщинської сільської ради” очолює Олексій Палієнко.

* ПАТ “Бориспільський комбінат будівельних матеріалів” (код ЄДРПОУ: 05408059)

** МПП “Сімт” (код ЄДРПОУ: 23520802)

*** КП “Управління капітального будівництва Крюківщинської сільської ради” од ЄДРПОУ: 40335998)

**** ТОВ “АМК Інжиніринг” (код ЄДРПОУ: 40913074)

***** ТОВ "Будівельна компанія "Баланс" (код ЄДРПОУ: 39399482)

****** ТОВ “Розумна хата” (код ЄДРПОУ: 41453255)

Фото: 032.ua

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, строительство, закупки, кп, закупівлі, будівництво, бориспольский район, тов, киево-святошинский район, крюковщина, счастливое, києво-святошинський район, пат, крюківщина, великая александровка, ярослав янович, щасливе, амбулаторії, мпп, велика олександрівка, Микола Шмаюн, бориспільский район, бориспільський комбінат будівельних матеріалів, амбулатории, сімт, крюківщинська сільська рада, щасливська сільська рада, бориспільска рга, амк інжиніринг, олексій палієнко

п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях зяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
17:47
Колаборант вдавав із себе ченця й освячував ворожі танки, що насувались 2022 року на Київ
Календар подій