п'ятниця, 16 серпня 2024 г.

Міжнародна асоціація професіоналів у сфері урядових відносин 12 червня проводить у Вашингтоні лідерський форум

Міжнародна асоціація професіоналів у сфері урядових відносин 12 червня проводить у Вашингтоні лідерський форум

12 червня в Клубі Капітолійського пагорба (Вашингтон, DC) відбудеться Міжнародний лідерський форум, організований міжнародною асоціацією професіоналів у сфері урядових відносин (IGAPA).

Про це KВ стало відомо з релізу IGAPA.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Форум розпочнеться 12 червня о 16:00 зі вступного слова членів правління IGAPA та інших лідерів галузі, які забезпечать контекст для різних панелей та презентацій, що відбуватимуться протягом заходу.

З 16:30 до 17:15 відбудеться перша панель “Міжнародне політичне лідерство”, на якій  будуть розглянуті стилі лідерства та стратегії міжнародних політичних лідерів, з акцентом на уроках, які фахівці зі зв'язків з громадськістю можуть винести з їхніх успіхів та невдач, а також роль політичних консультантів та менеджерів виборчих кампаній у налагодженні діалогу між міжнародними політичними лідерами.

З 17:15 до 18:00 відбудеться друга панель “Жіноче лідерство”, присвячена викликам та можливостям, з якими стикаються жінки-лідери у сфері публічних відносин, а також тому, як організації можуть сприяти гендерній рівності та різноманітності у своїх керівних лавах.

З 18:20 до 19:10 відбудеться третя панельна дискусія “Бізнес-лідерство”, на якій будуть розглянуті лідерські якості та стратегії, які є найбільш ефективними у швидкоплинному, постійно мінливому світі публічних відносин. Також будуть розглянуті кейси прозорого діалогу між керівниками компаній та бізнес-асоціаціями.

З 19:10 до 20:00 відбудеться четверта панель “Лідерство у відносинах з урядом”, присвячена урокам лідерства, які можна винести з гучних кейсів антикризового менеджменту та відновлення репутації, успішних кейсів внутрішнього та міжнародного GR, успішних кейсів створення промислових підприємств та асоціацій, а також впровадження прозорого діалогу між бізнесом та державою в регіонах.

З 20:30 до 21:00 – супутній захід та нетворкінг-прийом.

“Після заключної панелі учасники матимуть можливість відвідати спеціальний паралельний захід та нетворкінг, де вони зможуть зустрітися з іншими професіоналами у сфері зв'язків з громадськістю та обмінятися ідеями та кращими практиками. Будуть подані легкі закуски. Ця програма передбачає цілий день програм з широкими можливостями для нетворкінгу та навчання у лідерів та експертів галузі”, – повідомили організатори форуму.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також передбачається додаткова програма обміну досвідом 13-14 червня у Вашингтоні. 

13 червня за розкладом відбудуться наступні івенти:

- 11:00-13:00 – екскурсія до Капітолію США, резиденції Конгресу США;

- 14:00-15:00 – екскурсія до Бібліотеки Конгресу, наукової бібліотеки, яка офіційно обслуговує Конгрес США і де-факто є національною бібліотекою Сполучених Штатів;

- 19:00 – вечеря в приватному клубі, Національному республіканському клубі на Капітолійському пагорбі, одному з найпопулярніших місць у Вашингтоні для законодавців, урядовців та інших членів політичного істеблішменту.

14 червня у Вашингтоні відбудеться адвокаційний захід “Дні України”. Цей захід спонсорований Українською національною інформаційною службою (УНІС), бюро зі зв'язків з громадськістю у Вашингтоні, Українським конгресовим комітетом Америки (УККА). “Цей адвокаційний захід є дуже важливим для української громади в Америці, особливо з огляду на майже річну війну російської агресії в Україні”, – наголошують організатори форуму.

Доповідачі форуму

Кендалл Коффі – колишній прокурор Південного округу штату Флорида (1993-1996 рр); обіймав посаду голови Конференції Південного округу Федеральної суддівської номінаційної комісії штату Флорида (квітень 2009 р. – січень 2017 р.). Щорічно входить до переліку "Юридична еліта Флориди" за версією Florida Trend, "Супер юрист Флориди" та "Найкращі юристи" за версією South Florida Legal Guide, визнаний Національним юридичним журналом одним з юристів року за 2000 рік, член юридичної команди Джорджа Гора. Він часто виступає з лекціями та запрошеними лекторами, а також є запрошеним правовим аналітиком, який надає юридичні коментарі для міжнародних мереж: "CNN International", "Telemundo", "Univision", "Canadian Broadcasting Company"; національних мереж: "CNBC", "CNN", "CNN Headline News", "FOX", "MSNBC" та "NBC"; та місцевого телебачення: "ABC-10", "CBS-4", "América TeVe", "Telemundo-51", "Univision-23", "TeleMiami".

Наталія Добрович – політолог-консультант з Чорногорії, що спеціалізується на роботі з аналітичними центрами, політичній адвокації та неурядовими організаціями. Наразі вона очолює відділ аналітики та стратегії в організації "Модерна", що займається питаннями вакцини проти COVID-19.

Катерина Одарченко – політтехнолог, генеральний директор та засновник SIC group, член правління IGAPA (International Government Relations Association), президент аналітичного центру "Інститут демократії та розвитку "Політика" (www.polita.org), засновник Української асоціації професійних зв'язків з урядом (www.grukraine.com.ua), член правління мережі IGAPA (www.igapa.net). Професійно займається політичними комунікаціями та проектами. Має практичний досвід реалізації всеукраїнських кампаній та політичних проектів, а також проектів з партійного будівництва. Організовував проекти з політичних комунікацій в Європейському Союзі та США для клієнтів з Середньої Азії та Східної Європи. Розвиває тему лобізму та GR як правильних методів комунікації між бізнесом та владою в Україні, автор бестселера "Виборча гра". Очолює політичну партію "Національна платформа" (www.platforma.in.ua), яка була створена шляхом збору 14 000 підписів по всій країні. Ця партія першою у світовій практиці випустила свій "Знак уваги" Зараз вона працює в США (Вашингтон, округ Колумбія). Очолює ініціативу "Український гуманітарний штаб".

Пітер Г'юссі – старший науковий співробітник Інституту Гудзона, де займається питаннями ядерного стримування та модернізації, контролю над озброєннями та оборонної політики. Протягом останніх сорока років він займається розробкою вимог до ядерного стримування та модернізації, контролю над озброєннями та оборонної політики, а також супутніх зусиль у сфері протиракетної оборони, космосу, нерозповсюдження та контррозповсюдження, зокрема, використовуючи публічну дипломатію для просування політики США. Його робота також зосереджена на загрозах з боку Росії, Китаю, Північної Кореї та Ірану. З 1981 року пан Г'юссі був радником з політичних та законодавчих питань групи компаній аерокосмічної галузі, що займаються стратегічним стримуванням. З 1993 по 2011 рік працював у Фонді Національного університету оборони, а з 1981 по 1993 рік – в Інституті аналізу зовнішньої політики.

Еджіке Едвард Окпа – керівник нігерійської компанії з нерухомості. Він є ліцензованим агентом з нерухомості в Техасі та отримав сертифікат Федеральної корпорації страхування заощаджень і позик за особливі досягнення в 1989 році. Секретар Федерації першопрохідців, Даллас, 1985-1986. Член Національної асоціації оцінювачів та іпотечних андеррайтерів (старший член, оцінювач), Американського інституту оцінювачів нерухомості (кандидат).

Адам Резлер – віце-президент McKeon Group, колишній віце-президент Ragnar Research Partners, компанії, що займається стратегією кампаній, виборів та Капітолійського пагорба, опитуваннями та повідомленнями. Адам спеціалізується на законодавчих та державних справах, кампаніях та виборах. Він багато працював на Капітолійському пагорбі, а також у Державному департаменті та Міністерстві оборони за часів адміністрацій Буша та Трампа. Він має понад 15 років досвіду проведення кампаній та виборів, а також комплексні знання з питань державної політики, починаючи від національної безпеки, боротьби з тероризмом, міжнародної торгівлі та відносин, і закінчуючи внутрішніми питаннями, такими як справи ветеранів, енергетика, фінансові послуги та нерухомість.

Лейф Ларсон – політтехнолог і фахівець з кіновиробництва, який розробив стратегію і рекламу для політичних кандидатів і проблемних кампаній по всій країні. Він має більш ніж десятирічний досвід роботи у сфері зв'язків з громадськістю та розробки стратегічних національних і міжнародних повідомлень і кампаній з використанням різноманітної друкованої, радіо- та телевізійної реклами. Серед його колишніх і теперішніх клієнтів – представники США. Патрік МакГенрі, Джон МакХ'ю, Мері Боно Мак, Джон Кемпбелл, Джон Шимкус, NRCC, Американський коледж акушерів-гінекологів та Американське товариство анестезіологів, All Children Matter, Глобальні автовиробники, Національна федерація роздрібної торгівлі та Американський коледж лікарів швидкої допомоги.

Прінс Тейлор – заступник національного директора Центру розвитку та громадянської активності Міністерства у справах ветеранів США. Тейлор також є організатором TEDx Veterans Affairs. Тейлор має великий досвід у сфері стратегічних комунікацій, публічних виступів та лідерства.

Джеймс Девіс – президент та засновник Touchdown Strategies. Девіс – високоефективний комунікатор зі стратегічним підходом до формування громадської думки та досягнення позитивних результатів за допомогою традиційних та нетрадиційних медіа, експертів та лідерів думок. Він консультував великі корпорації, сімейний бізнес, неурядові організації, урядові та благодійні організації по всьому світу. До заснування Touchdown Strategies Девіс сім років працював на керівних посадах у спільноті Stand Together. Він очолював команди з просування великих адвокаційних кампаній, які досягли політичних перемог, що припадають на одне покоління, включаючи охорону здоров'я ветеранів, а також реформи кримінального правосуддя та федеральної податкової системи. Девіс продовжує працювати в раді директорів організації "Американці за процвітання", найбільшої громадської організації в країні.

Марк Плаветіч – виконавчий директор та зв'язківець з громадськістю Культурного фонду Національної федерації хорватських американців. Колишній стипендіат Руді Перпіча, який брав участь у численних політичних дискусіях, пов'язаних з Південно-Східною Європою, зосереджуючись на питаннях позбавлення виборчих прав у Боснії та Герцеговині та ділових і філантропічних відносинах між Хорватією та США. Марк служить політичним зв'язковим президента NFCA Стіва Рукавіни та допомагає в організації проектів хорватської діаспори з членами Європейського Парламенту та фахівцями з питань виборів у Боснії та Герцеговині, стосунків з Косово, хорватського ділового права, історії та культури.

Вартість участі у форуму

- $500 – участь у конференції (особиста та онлайн-участь);

- $100 – участь у конференції онлайн;

- $800 – участь у конференції та вечеря;

- $2000 – розширена триденна програма, яка включає зустрічі з фахівцями, екскурсії (деталі уточнюйте у менеджера).

Якщо ви є членом нашої IGAPA, знижка становить 20% від вартості квитка.

Фото: надане організаторами форуму

КиївВлада

Теги: новини україни, новини світу, вашингтон, новини сша, міжнародний лідерський форум, igapa

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій