п'ятниця, 3 травня 2024 г.

Інтергал-буд прозвітував про динаміку будівництва на об’єктах станом на січень

Інтергал-буд прозвітував про динаміку будівництва на об’єктах станом на січень

Девелопер “Інтергал-буд” прозвітував про хід будівництва на своїх 10-ти будівельних майданчиках. Розбудова активно триває на всіх майданчиках у Києві та області.

Про це KВ стало відомо з публікації пресслужби компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Зимові свята – не привід зупиняти роботи на будівельних майданчиках житлових комплексів “Інтергал-Буд”. Тож наші будівельні бригади невпинно працювали протягом грудня. З результатами їх роботи пропонуємо ознайомитись у детальному звіті ходу будівництва”, – повідомили в компанії.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У ЖК “Сирецькі Сади” за адресою вул. Івана Виговського (Маршала Гречко), 18Г звітують про стан будинку №6: там вже повністю влаштовані стіни та перегородки із цегли, на 95% влаштована покрівля, на 90% виконано монтаж віконних конструкцій і на 90% влаштовані фасади. Улаштування металевих конструкцій виконано на 90%. Інженерія – 90%. ІТП – 85%. Оздоблення без ремонту квартир готове на 95%. Двері – 84%. Каркас вхідних груп та монтаж ліфтів також повністю виконано. Інженерні мережі (внутрішньо майданчикові) готові на 76%. Влаштування благоустрою з чист.оздобл.вхідн.груп і огородж завершено на 31%.

В будинку №9 повністю влаштовано пальове поле, фундаментну плиту та монолітний каркас підвалу і цоколю. Улаштування монолітного каркасу виконано на 40%.

Влаштування стін і перегородок із цегли – на 10%.

Будинок №10 має повністю влаштоване пальове поле, фундаментну плиту, монолітний каркас підвалу та цоколя. Улаштування монолітного каркасу завершено на 11%.

Влаштування стін і перегородок з цегли – 1%.

У ДНЗ комплексу також повністю улаштували монолітний каркас. Влаштування стін і перегородок із цегли виконано на 76%. Влаштування покрівлі майже повністю готове – на 95%. Монтаж віконних конструкцій – 92%. Улаштування фасадів – 75%. Двері – 1%.

Влаштування каркасу вхідних груп повністю готове, а інженерні мережі всередині майданчику готові на 90%. Влаштування благоустрою з чист.оздобл.вхідн.груп і огород виконано на 45%.

ЖК “Нивки-Парк” за адресою просп. Берестейський, 67 також активно розбудовується: 

в будинку №9 влаштовано гідроізоляції цокольної підземної частини на 42%. Зворотня засипка виконана на 28%. Улаштування монолітного каркасу майже повністю завершено. Улаштування вхідних груп виконали на 30%. Влаштування зовнішніх стін і перегородок із цегли виконано на 99%, а внутрішніх на 95%. Покрівлю влаштовано на 34%. Монтаж металопластикових вікон та дверей – 86%. Улаштування фасадів – 16%.

Сантехнічні роботи (квартири, МЗК, підвал) – 39%. Система протипожежного захисту – 16%. Стяжка МЗК та квартир – 9%. Тинькування стін МЗК та квартир готове більше ніж на половину –  57%.

В будинку №11 влаштовано гідроізоляції цокольної підземної частини на 99%. Зворотня засипка завершена на 73%. Монтаж металопластикових вікон та дверей майже повністю завершено.  Улаштування фасадів виконано на 96%. Монтаж електрощитової, індивідуального теплового пункту, насосної станції, ліфтів та інженерних мереж у квартирах з чистовим оздобленням теж майже завершено: готовність складає 98-99%. 

Вентиляція і димовидалення, система протипожежного захисту – 97%. Автоматизація інженерного обладнання – 90%. Чистове оздоблення вхідних груп з монтажем огороджень та навісів – 70%. Інженерні мережі (внутрішньомайданчикові ) – 94%.

Влаштування благоустрою та озеленення готове на чверть. 

В будинку №10 влаштовано гідроізоляції цокольної підземної частини на 76%.

Зворотня засипка – 90%. Вхідні групи влаштовано на 80%, а покрівлю на 83%.

Монтаж металопластикових вікон та дверей – 96%. Фасади влаштовано на 89%.

Монтаж електрощитової – 7%. Монтаж Індивідуального теплового пункту – 20%.

Монтаж насосної станції – 65%. Сантехнічні роботи (квартири, МЗК, підвал) виконано на  83%. Монтаж інженерних мереж у квартирах з чистовим оздобленням – 61%.

Електромонтажні роботи (квартири, МЗК, підвал) виконано на 73%. Вентиляція і димовидалення – 49%. Система протипожежного захисту готова на 41%. Стяжка МЗК та квартир – 98%. Тинькування стін МЗК та квартир – 97%. Монтаж дверей МЗК та квартир – 89%. Монтаж і пусконалагоджувальні роботи ліфтів завершено на половину. 

Чистове оздоблення МЗК – 65%. Чистове оздоблення вхідних груп – 15%. Інженерні мережі (внутрішньомайданчикові) – 75%.

На паркінгу 9-11 будинків також активно тривають роботи: майже повністю влаштовано монолітний каркас, влаштування гідроізоляції паркінгу завершено на 85%. Зворотня засипка виконана на 40%. Влаштування внутрішніх стін і перегородок із цегли завершено на 45%. Влаштування покрівлі – 52%. Улаштування фасадів виконано на 4%. Електромонтажні роботи – 14%. Вентиляція і димовидалення на рівні 29%.

Готовність системи протипожежного захисту складає 27%. Улаштування покриття підлог паркінга виконано на 13%, а благоустрій та озеленення на 5%.

У ЖК “Паркові Озера” за адресою вул. Воскресенська, 2а, у секції 1, вже завершено покрівельні роботи, влаштовано фасади та проведено оздоблення (без ремонту квартир) на 93%. Інженерні роботи на рівні 98%. Встановлення вікон та монтаж ліфтового обладнання також завершено на рівні 100%. Влаштування благоустрою вхідної групи з чистовим оздобленням досягло 65%.

У секції 2 проведено покрівельні роботи та влаштування фасадів на 100%. Зведення стін, встановлення вікон та монтаж ліфтів завершено на рівні 100%. Тинькувальні роботи та оздоблення (без ремонту квартир) виконано на рівні 98%. Двері встановлені на 99%. Влаштування благоустрою вхідної групи – 99%.

У секції 3 цегляна кладка стін та монтаж вікон завершено на рівні 98%, влаштування фасадів – 40%. Монтаж та пусконаладка ліфтів – 60%, улаштування покрівлі – 60%. Інженерні роботи на рівні 18%.

У секції 4 завершено зведення стін та монтаж вікон на рівні 100%. Влаштування покрівлі – 69%, фасадів – 84%. Інженерні роботи – 35%. Монтаж та пусконаладка ліфтів – 82%, але двері поки що на рівні 7%.

Щодо паркінгу: влаштування пальового поля, фундаментної плити, вертикальних елементів та установка плити перекриття завершено на рівні 100%. Влаштування покриття гідроізоляції – 35%, інженерні мережі – 25%.

У першому будинку ЖК CITY HUB по вул. Кудряшова, 8-10 влаштування гідроізоляції цокольної підземної частини завершено на 100%. Роботи з покрівлі находяться на етапі 91%. Монтаж металопластикових вікон та дверей майже завершено – готовність 98%. Фасади об'єкта завершено на 90,5%. Монтаж електрощитової досягнув рівня 90%. Встановлення індивідуального теплового пункту ІТП на стадії 95%. Сантехнічні роботи в квартирах, МЗК та підвалі досягли 92%. Електромонтажні роботи у квартирах, МЗК та підвалі мають готовність 95%. Вентиляція і димовидалення в процесі реалізації – завершено на 80%. Система протипожежного захисту (СПС.СО, БЗ, ДСПЗ, СЗП) піднята на рівень 85%. Автоматизація інженерного обладнання досягла 50%. Металеві двері МЗК, квартир та інженерних ніш вже встановлені на 95%. Монтаж і пусконалагоджувальні роботи ліфтів завершено на 95%. Чистове оздоблення МЗК досягло 97%. Монтаж дрібних металевих конструкцій виконано на рівні 92%. Інженерні мережі (внутрішньомайданчикові) знаходяться на етапі 30%. Влаштування трансформаторної підстанції досягло 50%. Роботи з благоустрою та озеленення вже на 40% готові.

У будинку №2 влаштування котловану наразі на рівні 50%. Влаштування пальового фундаменту вже завершено на 81%.

Щодо паркінгу, влаштування котловану перебуває на етапі 90%.

Влаштування фундаменту підпірної стіни (палі) та підпірної стіни вже успішно завершено на 100%. Влаштування дренажу під плиту паркінгу поки що на рівні 20%.

Роботи з влаштування фундаменту досягли 57,5%.Монолітний каркас паркінгу має готовність на рівні 55%. Влаштування гідроізоляції паркінгу визначено на 54,5%.

Влаштування стін і перегородок із цегли в будинку №2 наразі на рівні 50% (дім 1 – 100%). Влаштування покрівлі та фасадів досягло відповідно 46% та 36% (дім 1 – 92%, 72%). Виконання сантехнічних робіт на етапі 40% (дім 1 – 80%). Чистове оздоблення поки що на рівні 47,5% (1 будинок – 95%). Наразі влаштування благоустрою та озеленення готове на чверть.

У будинку №1 ЖК “Голосіївський” по вул. Васильківська, 37 гідроізоляція підвалу досягла 75%, влаштування покрівлі – 85%, монтаж дрібних металевих конструкцій – 65%. Система внутрішнього водопостачання та каналізації виконана на рівні 95%, система внутрішнього опалення – 85%, система внутрішнього електропостачання – 95%. Влаштування насосної досягло 75%, а вентиляція і димовидалення – 85%. Котельня та газопостачання також виконані на рівні 85%.

У будинку №2 гідроізоляція цокольної підземної частини виконано на 31%, зворотня засипка – 15%. Влаштування стін і перегородок із керамоблоку завершено на 100%, покрівля – 50%. Монтаж металопластикових вікон та дверей – 100%. Сантехнічні роботи (квартири, МЗК, підвал) – 65%, електромонтажні роботи – 75%. Тинькування стін МЗК та квартир – 65%.

У паркінгу влаштування гідроізоляції завершено на 100%, зворотня засипка – на рівні 65%. Влаштування стін і перегородок із цегли та покрівлі також виконано на рівні 100%.

У будинку №4 ЖК “Теремки” по вул. Академіка Заболотного, 15 прогрес робіт виглядає наступним чином: улаштування монолітного каркасу секцій 11,12 на 97%, секцій 13,14 – на 98%. Улаштування стін і перегородок – 77%, вентканалів та сходів – також 77%. Монтаж металопластикових конструкцій становить 30%. Система внутрішнього водопостачання та каналізації виконана на рівні 19%, опалення – 9%, а електропостачання – 10%. Тинькування стін на 13%. 

Щодо будинку №5, улаштування монолітного каркасу для 11-25 поверху та парапету досягло 82%. Улаштування стін і перегородок – 35%, вентканалів та сходів – 45%. Монтаж металопластикових конструкцій на рівні 5%. Щодо паркінгу, зворотна засипка виконана на 90%.

У секції 8 ЖК “Причал 8” за адресою вул. Канальна, 8 роботи виконані на різних рівнях. Хоча влаштування вхідних груп та світлових приямків досягло 50%, гідроізоляція та утеплення підвальної частини є на рівні 90%. Зворотна засипка також виконана на 90%. Монолітний каркас вище нуля та вентканали мають 100% готовності, але влаштування покрівлі та фасадів відзначено значеннями 80% та 45% відповідно. Монтаж ліфтів та пусконалагоджувальні роботи склали 75%, а цегляна кладка на покрівлі – 100%. Штукатурні роботи залишаються на рівні 25%. Внутрішні системи, такі як водопостачання та каналізація (65%), опалення (55%), та електропостачання (50%), вже частково виконані.

У секції 9 влаштування вхідних груп та світлових приямків є на рівні 40%, а гідроізоляція та утеплення підвальної частини виконані на 90%. Зворотня засипка також складає 90%. Монолітний каркас вище нуля та вентканали досягли 100% готовності. Стіни та перегородки мають значення 95%, металопластикові конструкції – 50%, а покрівля – 80%. Монтаж ліфтів та пусконалагоджувальні роботи досягли 60%, а цегляна кладка на покрівлі – 100%. Штукатурні роботи залишаються на рівні 20%. Системи внутрішнього водопостачання та каналізації (60%), опалення (45%), та електропостачання (40%) також виконані частково.

У секції 10 влаштування вхідних груп та світлових приямків вже досягло 85%. Гідроізоляція та утеплення підвальної частини мають 90%, а зворотня засипка – 90%. Монолітний каркас вище нуля та вентканали вже готові на 100%. Стіни та перегородки мають 95%, металопластикові конструкції – 40%, а покрівля – 80%. Цегляна кладка на покрівлі виконана на 100%, а штукатурні роботи – на рівні 20%. Системи внутрішнього водопостачання та каналізації (55%), опалення (50%), та електропостачання (40%) також знаходяться в стадії часткового виконання.

У будинку №2 ЖК Sky Avenue за адресою вул. Святослава Хороброго, 3 гідроізоляція цокольної підземної частини виконана на рівні 92%, що вказує на високий ступінь її завершеності. Однак, влаштування монолітного каркасу досягло лише 34%, а стін із керамоблоку (зовнішня частина) та (внутрішня частина) складають 12% та 9% відповідно. У паркінгу влаштування монолітного каркасу високе – 96%, проте гідроізоляція паркінгу та вентиляція і димовидалення залишаються на рівні 54% та 48% відповідно.

У ЖК “Лук’янівський каскад” за адресою вул. Половецька, 4 також активно триває робота: у секції 1 влаштування монолітного каркасу склало 59%, а зовнішні стіни та перегородки – 13%. Зворотна засипка цокольної підземної частини досягла 80%.

 У секції 2 влаштування монолітного каркасу та гідроізоляція фундаменту є на рівнях 43% та 40% відповідно. Зовнішні стіни і перегородки виконані на 5%, а гідроізоляція цокольної підземної частини – на 25%. Зворотна засипка цокольної підземної частини та монолітного каркасу склали 20%.

У секції 3 влаштування монолітного каркасу наразі лише на рівні 18%, вказуючи на незавершеність цього етапу робіт.

ЖК “Озерний гай Гатне” за адресою Гатне по вул. Свободи, 1, у будинку №10, монолітні роботи завершено на високому рівні – 95%, що свідчить про значний прогрес у цьому напрямку. Однак, кладка зовнішніх і внутрішніх стін виконана лише на 30%, що свідчить про недостатню завершеність цього етапу робіт.

У будинку №11 монолітні роботи майже завершено на 98%, що свідчить про високу якість виконання. Кладка зовнішніх і внутрішніх стін досягла 80%, що є задовільним результатом. Зовнішні мережі та встановлення віконних блоків виконано на рівнях 80% та 5% відповідно.

У будинку №12 монолітні роботи наразі на рівні 70%, що є прийнятним, але може вимагати додаткового уваги. Гідроізоляція цоколя досягла 60%.

У будинку №13 монолітні роботи на рівні 75%, а гідроізоляція цоколя склала 60%, вказуючи на потребу у подальшій роботі та вдосконаленні.

Як раніше писала KВ, у грудні 2023 року компанію "Інтергал-Буд" визнали як одного з найкращих роботодавців у категорії "Нерухомість і будівництво" за рейтингом "Фокус". Незважаючи на призупинення багатьох будівельних проєктів у 2022 році через вторгнення росії, брак робочої сили через війну, "Інтергал-Буд" увійшла до складу компаній з ефективною кадровою політикою.

Читайте: “Інтергал-Буд” увійшла до переліку кращих роботодавців України

Фото: Інтергал-буд

КиївВлада

Анастасія Олійник

Теги: новини компаній, житло, квартира в києві, інтергал буд, динаміка будівництва, інтергал, житло на київщині

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій