субота, 27 квітня 2024 г.

Комунальні підприємства Вишневого подарують військовим два авто вартістю 110 тисяч доларів

Комунальні підприємства Вишневого подарують військовим два авто вартістю 110 тисяч доларів

В лютому підпорядковані Вишневій міськраді Київщини комунальні підприємства купили по одному автомобілю – мікроавтобус Hyundai Staria та позашляховик Toyota Land Cruiser – загальною вартістю 4,3 млн гривень. Вказані автівки придбали для безоплатної передачі для військовим.

Про це KВ стало відомо з відповідей на інформаційні запити комунальних підприємств "Вишнівськводоканал" та "Управління комунального господарства", які виступили замовниками транспортних засобів.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Так, в КП "Вишнівськводоканал", яке 8 лютого уклало договір ціною 1,88 млн гривень на постачання Toyota Land Cruiser 150 Prado 2023 року випуску, розповіли, що вказаний автомобіль придбали за кошти від господарської діяльності підприємства.

Придбане авто, як розповіли в "Вишнівськводоканалі", згідно рішення Вишневої міськради від 14.03.2024 року № 1-01/XXXII8-4, було безоплатно передано з балансу комунального підприємства військовій частині № А0693 Міноборони.

“Вказаний транспортний засіб використовуватиметься безпосередньо військовою частиною № А0693 Міністерства оборони України для здійснення військових завдань на рубежах зіткнення та посилення захисту України в зв'язку з агресією російської федерації”, – повідомили в КП "Вишнівськводоканал".

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

КП "Управління комунального господарства", яке 19 лютого за 2,42 млн гривень замовило мікроавтобус Hyundai Staria, повідомили, що авто було придбано за рахунок коштів місцевого бюджету для потреб Збройних Сил України в рамках гуманітарної допомоги.

“Даний транспорт буде безоплатно передано з балансу комунального підприємства "Управління комунального господарства" Вишневої міської ради до військової частини”, – зазначили в КП, але номер частини не назвали.

Зазначимо, що за даними сайту Мінфін, станом на 29 березня поточного року 4,3 млн гривень за середнім банківським курсом становить 110,17 тис. доларів США.

Раніше KВ повідомляла, що на сторінці закупівлі мікроавтобусу Hyundai Staria вказано, що кошти за мікроавтобус вже перераховані в повному обсязі. При цьому про виконання договору на закупівлю позашляховика Toyota Land Cruiser 150 Prado, який повинні були поставити до 29 лютого 2024 року, станом на 29 березня року ще не прозвітували. Зазначимо, що за умовами договору, обʼєм двигуна замовленого позашляховика – 2.8, а серед іншого він повинен бути обладнаний клімат контролем, камерами заднього виду та датчиками паркування. 

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у лютому 2024-го витрачало Вишневе

Міський голова Вишневого – Ілля Діков. КП “Управління комунального господарства” очолює Володимир Атаманюк, а КП "Вишнівськводоканал" – тимчасово керує Валерій Басов.

Фото: колаж KВ

КиївВлада

Альона Момот

Теги: новини київщини, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, зсу, бучанський район, вишневе, допомога зсу, управління комунального господарства, вишнівськводоканал, володимир атаманюк, валерій басов

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій