понеділок, 6 травня 2024 г.

Київщина внесла відновлені у 2022 році об'єкти до спеціального каталогу

Київщина внесла відновлені у 2022 році об'єкти до спеціального каталогу

Пріоритетом для Київської обласної військової адміністрації є відновлення критичної інфраструктури та відбудова житла. Мова йде не лише про швидкість. Ефективне використання коштів, максимальна відкритість і прозорість, публічність та підзвітність – принципи роботи обладміністрації у відбудові Київщини.

Як стало відомо KВ про процес відбудови в Київській області розповів під час брифінгу начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

За інформацією пресслужби КОВА, очільник обладміністрації повідомив, що відновлення пошкодженого відбувається за кошти, виділені з резервного фонду держбюджету, обласного та місцевих бюджетів, за допомогою урядових програм та за сприяння міжнародних організацій та фондів.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

"Зокрема, протягом 2022 року за кошти, виділені з резервного фонду держбюджету, було відновлено більше 1000 найбільш постраждалих об’єктівЗагальна сума робіт складає понад 740 млн грн. Перш за все проводили поточні ремонти багатоповерхових будинків та приватного житла. Це майже 80% від загального обсягу виконаних робіт. Крім того,  відновлювалися школи, дитячі садки та лікарні, адміністративні будівлі тощо. Адже це базові умови для повернення українців додому", – кажуть в пресслужбі.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

В пресслужбі також наголошують, що Київська ОВА приділяє особливу увагу інформуванню населення щодо процесу відбудови.

“Ефективне відновлення – це не лише про швидкість. Це насамперед про зміну підходів на всіх етапах робіт. Це те, чого від нас вимагають як наші громадяни, так і міжнародні партнери. Саме тому всі об’єкти, які були відновлені протягом 2022 року за кошти, виділені з резервного фонду держбюджету, вже внесені до Каталогу відновлення області”, – цитує пресслужба слова Руслана Кравченка.

В КОВА кажуть, що ознайомитися з Каталогом можна на офіційному сайті адміністрації Київщини, де кожен охочий може побачити, що було зроблено за 2022 рік.

"Про кожен об’єкт є конкретна інформація: хто виконував роботи, що саме було зроблено та які кошти витрачені. Аналогічний каталог об’єктів, відновлених у 2023 році, згодом також буде розроблений та оприлюднений на сайті. Крім того, в Київській ОВА працює “гаряча лінія” за номером телефону: 044-363-07-43. За ним кожен мешканець постраждалих населених пунктів може звернутися із зауваженнями щодо якості виконаного ремонту чи з іншими питаннями, які стосуються відбудови", – переконують в адміністрації.

“Усі об’єкти проходять належний технічний нагляд протягом усього періоду будівництва. Для контролю за якістю вже створені спеціальні комісії у складі представників місцевого самоврядування, підрядних організацій та балансоутримувачів об’єктів. Усі недоліки фіксують і передають підрядникам, щоб ті оперативно їх усували”, – зазначив Руслан Кравченко, додавши, що всіма недоброчесними підрядниками вже займаються правоохоронні органи, а обласна адміністрація надає їм всебічну підтримку.

фото: КОВА

Єгор Шильбаум

Теги: новини київщини, кошти, кравченко, брифінг, підрядники, каталог, каталог, якість, вдновлення

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій