субота, 27 квітня 2024 г.

KAN відновив будівництво архітектурно-інженерного колегіуму А+ на Файна Таун

KAN відновив будівництво архітектурно-інженерного колегіуму А+ на Файна Таун

Компанія KAN Development відновила будівництво архітектурно-інженерного колегіуму А+ на території житлового комплексу Файна Таун у червні 2023 року. 

Про це KВ повідомили у пресслужбі компанії KAN Development.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Ми завжди були емпатичні до наших клієнтів, тому прийняли рішення навіть під час війни продовжувати створювати інфраструктуру та вдосконалювати проекти для мешканців”, – зазначили у KAN.

Повідомляється, що відновлення будівництва архітектурно-інженерного колегіуму А+ на території житлового комплексу Файна Таун розпочалося з запуску інженерних, оздоблювальних та фасадних робіт у приміщеннях школи та дитсадка площею 3 890 квадратних метрів, а також роботи з благоустрою та озеленення на більше ніж 2 гектарах території. Додатково проєкт А+ передбачає облаштування сучасного укриття на 1 100 квадратних метрів, систему контролю доступу до приміщень та відеоспостереження території за для підвищеного рівня безпеки учнів. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Планове завершення перших 2-х поверхів 4-х рівневого приміщення припадає на 2024 рік. Від початку червня 2023 до створення освітньо-виховного простору залучено більше 100 фахівці компанії. Наразі ведуться активні будівельні роботи”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, дитячий садок А+ з архітектурно-будівельним уклоном розрахований на 120 вихованців у 8 групах. Школа А+ – на 520 учнів. Початкова школа передбачає 1- 4 класи: по 3 класи на паралелі, середня та старша школи – 5-11 класи: по 2 класи на паралелі.

Колегіум А+ обладнаний спецкабінетами з інформатики, хімії, фізики, праці, а також розміщує на своїй території музичні, хореографічні, акторві та спортивні зали, медіатеку, бібліотеку, їдальню. власний стадіон для занять футболом, баскетболом, волейболом та атлетикою. Архітектурно-будівельний колегіум А+ — це перший в Україні навчально-виховний комплекс зі спеціалізацією ранньої профорієнтації, який об'єднав під одним дахом дитячий садок, початкову школу, ліцей і позашкільні студії. Колегіум А+ -  це новий навчальний заклад найбільшої освітньої мережі України від KAN Development”, – додали у компанії.

Також назвали і переваги. Це – рання профорієнтація учнів, реальні практичні кейси від передових українських архітектурних та будівельних компаній, поєднання технічної й художньої спеціалізацій. Також авторські освітні програми, білінгвальне навчання.

Можливість продовжити навчання на Дипломній Програмі Міжнародного Бакалавріату у мережі А+.

“До 2030 року понад 101 професія зникне або інтегрується в нову. Тому готувати дитину до подальшого вибору дорослої діяльності потрібно починати з дитячого садка. Саме в ранній профорієнтації буде полягати унікальність Архітектурно-інженерний колегіум А+ та дитячого садка в ЖК Файна Таун. Цінність профорієнтації не в тому, щоб розказати дитині ким їй бути, а в тому, щоб дослідити, ким вона вже є. Питання професійного вибору актуальне впродовж всього життя, і не може обмежуватись одним ступенем освіти. У Фінляндії профорієнтацію називають "конструюванням власного життя", а в Японії щороку учні мають спробувати себе в декількох реальних професіях. Освітні заклади США відстежують здібності кожного учня у спеціальному портфоліо протягом всього періоду навчання і фіксують багато чинників. Освітня програма Архітектурно-інженерний колегіум А+  у Файна Таун  побудована таким чином, що профорієнтація тут глибоко інтегрована в навчальний процес і становить ядро ​​навчальних програм для середньої школи”, – прокоментували в KAN.

Читайте: Девелопер KAN відзвітував про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у червні

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини компаній, KAN, будівництво, KAN Development, Файна таун, кан, А, Колегіум А

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій