середа, 17 липня 2024 г.

Избитый в Ирпене активист также обратился к Президенту

Избитый в Ирпене активист также обратился к Президенту

После нашумевшего обращения мэра Ирпеня к главе государства и обвинений первого зама КОГА Парцхаладзе в коррупции один из избитых активистов Александр Кулибабчук, а избиение послужило тому, что конфликт стал публичным, также обратился к общественности и власти. Кулибабчук утверждает, что конфликт идет давно, и вопреки желанию Карплюка придать ему политический окрас, не имеет ничего общего с грядущими выборами и текущей деятельностью КОГА.

Об этом KV стало известно из сообщения на сайте "Громады Приирпенья".

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Facebook 

Приводим оригинал текст обращения Александра Кулибабчука:

"Я, Голова Правління ОСББ бучанського “ЖК “Річ Таун”, Кулібабчук Олександр – один із постраждалих активістів Бучі, привселюдно заявляю:

всі заяви мера Ірпеня Володимира Карплюка про те, що у нас немає і не було ніколи конфліктів до моменту нападу на мене в липні 2015 року – нахабна брехня.

Конфлікт з Карплюком, який був фактичним Забудовником ЖК “Річ Таун”, де я є головою ОСББ  з жовтня 2013 року, почався в листопаді 2013 року. Саме тоді я відмовився приймати на баланс будинку з формулюванням “у зразковому стані”.

Конфлікт розвивався майже два роки, чому є маса документальних підтверджень і показань свідків. Зокрема, особисто Карплюк, а також співробітники забудовника - ТОВ “Будрегіонінвест” протягом двох років системно дискредитували моє ім’я, поширювали мерзотні плітки і налаштовували проти мене нових жителів нашого комплексу.

Нам обіцяли побудувати дитячі майданчики біля наших будинків та багато інших інфраструктурних об’єктів.

Коли ми почали бити тривогу й просити обіцяні дитячі майданчики за наші кошти (кошти інвесторів) побудували в 100 метрах від комплексу, біля траси та заправки, міський дитячий майданчик, за яким саме місто не доглядає, але й на баланс ОСББ не передає.

Крім цього, нашому ОСББ досі не передається технічна документація, без якої неможливе його повноцінне обслуговування і звернення в суди. І в цьому беззаконні забудовнику активно допомагають співробітники Бучанської міської ради, де править кум і партнер-забудовник міського голови Ірпеня – екс-регіонал Анатолій Федорук.

“Для науки” за тверду позицію Правління ОСББ з травня 2014 ТОВ “Будрегіонінвест” фактично усунувся від виконання гарантійних робіт з нашим будинком, а Бучанська адміністрація, яка передавала нам все на баланс, забезпечила відхід від відповідальності забудовника, який допустив масу недоробок в будівництві.

По суті забудовник і місто покарали наше ОСББ за прагнення жити за Законом і залишили нам будинки з масою проблем без законної можливості це довести.

Незважаючи на численні звернення з жовтня 2013 року забудовником у зв’язці з Бучанською адміністрацією від ОСББ приховувались відомості про власників нежитлових приміщень у комплексі, у тому числі і власника Спортивного клубу в будинку 3б по вул.Пушкінській.

Відомості, які нам вдалося самостійно отримати в квітні 2015 року завдяки вільному доступу до реєстру показали, що власником переважної більшості приміщень (включаючи приміщення спортклубу, коридори, прохідні холи, мансарду і приміщення з комунікаціями) є фізична особа – Володимир Андрійович Карплюк.

Ми стали активно вимагати передачу в користування земельних ділянок під комплексом, які за рішенням Бучанської ради від 27 лютого 2013 повинні були бути переоформлені, але до цих пір земля під нашим багатоповерховим будинком є власністю фізичної особи – Володимира Андрійовича Карплюка.

Оскільки всі технічні приміщення будинку за законом повинні були належати всім власникам квартир, Правлінням ОСББ було прийнято рішення відстоювати законні права наших жителів і з цим я пов’язую початок процесу фізичних захоплень цокольних приміщень співробітниками ТОВ “Будрегіонінвест” в тісній зв’язці з тітушкамі з Ірпеня.

У квітні 2015 року, мною було подано заяву до Бучанської міліції про можливий напад на мене і погрози з боку співробітників фірми Карплюків-Федоруків.

Бездіяльність міліції призвела до того, що люди Забудовника в липні 2015 року захопили цоколь і завдали матеріальних збитків ОСББ і жителям комплексу, а потім 23 липня стався і напад на мене особисто.

Захоплення цоколю здійснювалося одними й тими ж людьми, які підніше били активістів в Ірпені на Єсеніна, 30, де забудовник фірма “Орлан-інвест”. Серед них я впізнав одного й того ж хлопця з борідкою. В Бучі він був одягнений в сорочку та джинси, а в Ірпені – в камуфляжну форму.

Захоплення цоколів комплексу в липні 2015 проводився рівно в той момент, коли активісти Приірпіння спільними зусиллями домоглися перемоги в суді по поверненню Громаді 890 га лісових територій і почали активно боротися з поспішною вирубкою лісу на ділянках, що належать забудовниці Марині Шахматенко.

Оскільки документи на вирубку лісу видавалися незаконно, влада міста була зацікавлена у приховуванні слідів вирубки здорових дерев, що значаться за актами як аварійні, і явно діяли спільно: Бучанська адміністрація терміново видавала дозволи на вирубку, забудовник відволікав активістів від захисту лісу незаконним проникненням у підвали комплексу, а родина Шахматенко “годувала” наївних жителів, втомлених від відсутності інфраструктури (завдяки забудовнику), обіцянками побудувати в одному з 8-ми (!) будинків комерційний дитячий садочок.

По кожному з викладених мною фактів я готовий надати відповідні документи, фото-, відео- і показання свідків. Факти відсутності передачі документів і землі – перевіряються навіть без нашої участі.

Крім викладеного фактажу за два роки спливли десятки інших фактів незаконної діяльності клану забудовників Федоруків-Карплюків і дерибану бюджетних грошей у Бучі, розкриття яких почало сильно дратувати місцевих князів, які в останні місяці тільки й займалися, що підкупом, шантажем та незаконними голосуваннями намагалися розширити свої володіння в регіоні, користуючись Законом “про об’єднання територіальних громад”.

Але, на щастя, люди в селах, не всі правда, але більшість, зрозуміли, що це об’єднання – не що інше як ошуканство й не пристали на пропозицію Федорука. З більше 20-ти зображених на карті населених пунктів до Бучі приєднали лише 4. Та й там люди розуміють, що добра від цього об’єднання не буде.

Таким чином, всі заяви мера Ірпеня Карплюка про те, що його конфлікт з активістами Бучі надуманий і є плодом його боротьби з корупцією в області – повна і цинічна маячня.

Оскільки конфлікт почався і триває давно – ніякого відношення до виборів, партійної діяльності Карплюка і його нашвидку переодягненої “в пристойне” партії наша діяльність не має.

Три кримінальні справи тільки за моїми заявами не придумані в ОДА Київській області або якимись ще більш таємничими ворогами Карплюка, а є плодом співпраці міських адміністрацій Ірпеня та Бучі з міліцією і прокуратурою проти власних жителів і порушені були тільки в результаті безпрецедентного тиску Громади на правоохоронні органи.

Знати все це достеменно і слухати, як Карплюк “страждає” у боротьбі за Правду немає вже ніякої можливості.

Я дуже сподіваюся, що робота комісій при ОДА Київської області, а також комісії при Київській обласній прокуратурі не закінчаться роздачею чергових гектарів нашої землі для будівництва маленьких затишних будиночків для полум’яних “борців” з корупцією.

Ми чекаємо запрошення на роботу комісії і ретельного системного підходу в розслідуванні всіх фактів, що призвели міста Приірпіння на поріг соціального вибуху.

Громада Бучі сподівається також на те, що Президенту, голові КОДА Київської області та депутатам більш високого рівня вистачить мудрості і здорового глузду не затверджувати план об’єднання Громад, які “розробили” Карплюк і Федорук і дадуть можливість Громадам Приірпіння спокійно і виважено прийняти це рішення вже після виборів восени 2015 року.

Також публічно попереджаю, що незважаючи на гучні заяви Карплюка про відсутність конфлікту, співробітники ТОВ “Будрегіонінвест”, поки я в лікарні, продовжують активні дії: вже після першої заяви-6 серпня 2015 менеджери забудовника разом з виконробом зламали двері і поставили свої замки в цокольних приміщеннях, які належать членам ОСББ, перекривши доступ до наших комунікацій.

Також почали масово запитувати документи про створення ОСББ, що говорить про те, що найближчим часом на нас почнеться рейдерська атака: на нас підуть перевірки, з’являться позови про оскарження створення ОСББ і почнеться кампанія з дискредитації членів Правління ОСББ, які заважають Карплюку незаконно наживатися на продажу належних жителям приміщень.

Окремої уваги заслуговує спортивний зал, в якому займаються “єдиноборці” характерної зовнішності, одним своїм виглядом наводять жах на мешканців комплексу.

Контингент спортклубу не тільки тривалий час приховував власника цього приміщення, але й ігнорує зауваження жителів.

При цьому нахабно викидає платіжки і користується більше року водою, яку оплачують всі жителі комплексу. Підставний “господар” цього залу відома в Приірпінні особа – Сергій Даніш, який також живе в ЖК “Річ Таун”, веде себе по-хамськи і всіляко демонструє силову фізичну перевагу, плюючи на законні вимоги ОСББ та мешканців, що сходять з розуму від шуму із залу.

Це його проштовхували “Нові обличчя” на селищного голову Коцюбинського при тому, що його ми бачимо в Бучі, а не в сусідньому селищі.

Не треба використовувати дедуктивний метод, щоб зрозуміти чому вони себе так ведуть. Господар спорт-клубу-фізична особа Володимир Карплюк. Саме він “кришує” і пестить подібний контингент, щоб потім “ефективно вирішувати питання” з активістами. Результати тепер знає вся країна.

Саме він консультує “спортсменів” і менеджерів відділу продажів забудовника, запевняючи їх у тому, що вони не будуть покарані ні за самоуправство, ні за напади, ні за борги перед іншими власниками.

Такими є “Нове Обличчя” міста Ірпеня та Бучі, яке його мешканці не бачили ще у всій своїй красі. Відвертий хам і борець з корупцією, очманілий від своєї безкарності, завдяки заступництву та партнерству кума екс-регіонала Анатолія Федорука, щедро роздає землю таким же юним “борцям” з корупцією.

І ще. Володимире Карплюк! Мене звуть Олександр, а не Олексій, як ви там сказали у зверненні до Президента! (Звільніть свого редактора та й самі подумайте-помізкуйте з ручкою над листочком А4).

Якщо протягом трьох днів не будуть публічно надані докази того, що наша активна життєва позиція і боротьба з корупцією в Бучі та Ірпені носять замовний характер – я подам в суд і дійду до Європейського суду, якщо треба.

І наостанок. Не ганьбися, “чесний підприємцю”! За комуналку заплати. Квитанції в бухгалтерії.

Всіх “проплачених” активістів, яких дістала хамська поведінка Вови-67 – запрошую приєднатися до позову.

Час вже покарати язика цього патологічного брехуна".

Читайте также: Кусая Льва. Замгубернатора Киевщины Парцхаладзе попал в коррупционный скандал с летальным оттенком

КиевVласть

Теги: новости киевской области, ирпень, карплюк, открытое письмо, кулибабчук

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій