субота, 27 квітня 2024 г.

“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах у березні

“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах у березні

Столична будівельна компанія “Інтергал-Буд” відзвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах станом на березень. Так, цього місяця компанія одержала три сертифікати про готовність до експлуатації будинків та секцій в ЖК “Нивки-Парк”, “Паркові Озера та CITY HUB. Крім загальнобудівельних робіт ще на шести будмайданчиках, компанія завершила початкові роботи із будівництва паркінгу на низці об’єктів. 

Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Початок весни виявився насиченим на новини з будівельних майданчиків компанії “Інтергал-Буд”. Пропонуємо вам ознайомитись з найцікавішими з них”, – йдеться у повідомленні.

 ЖК “Сирецькі Сади” – житловий квартал, розташований по вул. Івана Виговського (Маршала Гречко), 18-Г,  з власними фруктовими садами, розвиненою інфраструктурою та закритою територією. Тут роботи тривали  на території двох об’єктів – будинків №№ 9, 10 та на території дитсадку. 

У будинку №№9-10 завершено облаштування пальового поля, фундаментної плити та монолітного каркасу підвалу і цоколю. На будмайданчику дитсадка компанія завершила улаштування монолітного каркасу, каркасу вхідних груп  і вже на фініші облаштування покрівлі, віконних, стін та перегородок та інженерних мереж (внутрішньо майданчикові).

ЖК “Нивки-Парк” (просп. Берестейський, 67) – на території цього житлового комплексу сімейного типу, розташованого поруч з однойменним міським парком та станцією метро “Нивки”, зведуть 12 будинків поверховістю від 12 до 16 поверхів. І компанія повідомила, що будинок №10 комплексу отримав сертифікат про готовність до експлуатації. 

На території 9 будинку компанія завершує монолітний каркас, облаштування стін і перегородок із цегли (зовнішня та внутрішня), а в 11 будинку – гідроізоляцію підземної частини, монтаж вікон та дверей, фасадів, електрощитової, інженерних мереж у квартирах із чистовим оздобленням та внутрішньомайданчикові, вентиляції. І фінішувала автоматизацію інженерного обладнання 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також компанія завершує на території цих будинків в паркінговій зоні влаштування монолітного каркасу і завершили внутрішні стіни й перегородки.

У ЖК “Паркові Озера”, що будується по вул. Воскресенська, 2-А поряд із парком “Перемога”, у межах проєкту зведуть чотири житлових будинки, розташованих на стилобаті. Секції №1 та №4 матимуть 24 поверхи, секція №2 – 17 поверхів, секція №3 – 25. 

“Раді повідомити, що будівництво першої та другої секції житлового комплексу “Паркові Озера” повністю завершено, на підтвердження чого компанія отримала відповідний сертифікат від ДІАМ”, – зауважили в компанії. 

У секції  3 ЖК у березні компанія завершує кладку стін та монтаж вікон, а в секції 4 повністю виконані роботи із ведення стін та монтажу вікон. Завершила низку робіт компанія і на території паркінгу. Це – влаштування пальового поля, фундаментної плити, вертикальних елементів та плити перекриття.

ЖК CITY HUB – проєкт класу бізнес, який складається з двох будинків висотою у 20 та 21 поверх. Особливістю архітектурного рішення є стилобат, який об’єднує дві будівлі, та приховує під собою великий автопаркінг на 305 машиномісць. ЖК розташований по вул. Мокра, 8-10. У березні компанія отримала сертифікат про готовність до експлуатації першого будинку ЖК. 

Також компанія займалася будівництвом другого будинків та паркінгу. Зокрема, у будинку №2 завершено палевий фундамент, а в паркінгу – Влаштування котловану  БУДИНКУ №1, фундаменту підпірної стіни (палі).

Ще один проєкт бізнес-класу компанії “Інтергал-Буд” – ЖК “Голосіївський” (вул. Васильківська, 37). На території 1,14 га зведуть два будинки висотністю у 25 поверхів. Розташований об’єкт в одному з найрозвиненіших та найзеленіших районів Києва — Голосіївському. У березні компанія продовжила будівництво двох будинків та паркінгу. Зокрема, на території другого будинку будівельники завершили монтаж і пусконалагоджувальні роботи ліфтів.

У Голосіївському районі в оточенні лісу та парків, розташований ще один комплекс компанії – ЖК “Теремки” (вул. Академіка Заболотного, 15, який складатиметься з п’яти будинків. Компанія займалася будівництвом 4 та 5 будинків, включно з паркінгом.

Зокрема, компанія завершила монолітний каркас  у будинках 4 (секції 11,12) та 5 (13,14). А в будинку №5 ще парапет та улаштування вентканалів та сходів. Щодо паркінгу, то тут на фініші зворотня засипка пазух паркінгу, частина 1 та 2.

У ЖК Sky Avenue (вул. Святослава Хороброго, 3) зводяться шість житлових будинків на 16 поверхів кожний. Будівництво першого будинку, який складається з п’яти секцій, завершено. У процесі – будинок №2 та паркінг. Так, компанія завершує гідроізоляцію цокольної підземної частини будинку №2, а в паркінгу на 100% виконано монолітний каркас, стіни і перегородки із цегли.

Комплекс ЖК “Лук’янівський каскад” (вул. Половецька, 4) – концептуальний багатосекційний будинок бізнес-класу з продуманою інфраструктурою на прилеглій території. До складу комплексу увійде один трисекційний будинок зі змінною поверховістю на 259 квартир. У березні компанія проводила будівельні роботи на території трьох секцій.

У комплексі заміського формату з власними озерами та пляжами ЖК “Озерний гай Гатне” (с. Гатне, вул. Свободи, 1) побудують 47 будинків. Уже готові 10 будинків, у процесі будівництва ще два. Особливістю комплексу є малоповерховість забудови – 4, 6, 7, 8, 9 та 10 поверхів. У 10, 11 12 та 13 будинках на фініші низка загальномонтажних робіт.

Так, у будинку №10 та 11  на фініші улаштування монолітного каркасу, гідроізоляція стін підвалу, а в 12 та 13, крім моноліту, улаштування монолітних майданчиків і сходів.

Нагадаємо, що столичний девелопер “Інтергал-Буд” повідомив про введення в експлуатацію будинку № 10 ЖК “Нивки-Парк”. Державна інспекція архітектури та містобудування України надала компанії відповідний сертифікат готовності об’єкта. 

Читайте: Найбільший попит за програмою “єОселя” мають готові квартири первинки, – Міхальова

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, позиція, новини компаній, будівництво, забудова, інтергал-буд, інтергал-буд, інтергал-буд, купити квартиру в києві, думка, ринок нерухомості, квартира в києві, хід будівництва, Нивки-Парк

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій