понеділок, 6 травня 2024 г.

“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах

“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах

Столична будівельна компанія “Інтергал-Буд” відзвітувала про хід будівництва на своїх об’єктах станом на вересень. Робота триває над 8-ма проектами. 

Про це KВ стало відомо з публікації на сайті компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Так, будівництво ведеться у ЖК “Сирецькі Сади”, ЖК “Теремки”, ЖК “Нивки-Парк”, ЖК “Паркові озера”, ЖК CITY HUB, ЖК “Голосіївський”, ЖК “Причал 8” та ЖК “Sky Avenue”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У ЖК комфорт-класу “Сирецькі Сади”, що  знаходиться по вул. Івана Виговського (Маршала Гречка), 18Г, тривають роботи у 4-х будинках та ДНЗ. У будинку №6 влаштували стіни і перегородки із цегли на 95%. Влаштування покрівлі завершене на 70%. Монтаж віконних конструкцій – 86%. Улаштування фасадів – 77%. Улаштування металевих конструкцій – 12%. Інженерія готова на 45%. ІТП – 80%. Оздоблення без ремонту квартир готове на 85%. Двері – 65%. Майже виконано монтаж та пусконакладку ліфтів, готовність складає 90%, а ось каркас і вхідні групи готові на 100%. Інженерні мережі всередині майданчика готові на 76%.

У будинку №7 на 90% влаштовано благоустрій і оздоблено вхідні групи. Пусконалагоджувальні роботи й клінінг –виконані на 95%. Сам будинок готовий до введення в експлуатацію. 

Будинок №9 має повністю влаштоване пальове поле, фундаментну плиту, монолітний каркас підвалу і цоколю. Улаштування монолітного каркасу – 23%. Влаштування стін і перегородок із цегли -1%.

У будинку №10 також повність влаштували пальове поле, а ось фундаментна плита готова на 50%

У ДНЗ повністю влаштовано монолітний каркас, стіни і перегородок із цегли готові на 35%. Влаштування покрівлі – 95%. Монтаж віконних конструкцій – 92%. Улаштування фасадів виконано на 75%. Розпочато монтаж дверей. Майже повністю готові інженерні мережі всередині майданчику і повністю готовий каркас вхідних груп.

У ЖК сімейного типу “Нивки-Парк” за адресою просп. Берестейський, 67 також тривають активні роботи. У будинку під номером 9 влаштування гідроізоляції цокольної підземної частини виконано на 35%. Улаштування монолітного каркасу майже повністю завершене –  готовність складає 99%. Влаштування зовнішніх стін і перегородок із цегли складає 94%, а внутрішніх – 83%. Монтаж металопластикових вікон та дверей – 42%. Тинькування стін МЗК та квартир – 8%.

У будинку №10 влаштування гідроізоляції цокольної підземної частини завершене на 75%. Зворотня засипка готова на 65%. Улаштування вхідних груп – 40%. Влаштування внутрішніх стін і перегородок із цегли завершене на 98%. Покрівлю влаштовано на 

73%. Монтаж металопластикових вікон та дверей завершено на 96%. Улаштування фасадів – 84%. Сантехнічні роботи (квартири, МЗК, підвал) – 71%. Електромонтажні роботи (квартири, МЗК, підвал) – 41%. Вентиляція і димовидалення, система протипожежного захист завершено на 28%. Стяжка МЗК та квартир – 59%. Тинькування стін МЗК та квартир – 70%. Інженерні мережі (внутрішньомайданчикові) готові на 45%.

Монтаж дверей МЗК та квартир виконано майже на половину. Монтаж і пусконалагоджувальні роботи ліфтів – 15%.

У будинку №11 гідроізоляція цокольної підземної частини готова на 96%. Зворотня засипка – 68%. Улаштування вхідних груп повністю завершене. Улаштування фасадів – 94%. Монтаж Індивідуального теплового пункту – 95%. Сантехнічні роботи (квартири, МЗК, підвал) – 99%. Монтаж інженерних мереж у квартирах із чистовим оздобленням – 97%, на стільки ж готова вентиляція і димовидалення, система протипожежного захисту. Автоматизація інженерного обладнання виконана на 87%. Монтаж і пусконалагоджувальні роботи ліфтів – 97%. Чистове оздоблення вхідних груп з монтажем огороджень та навісів – 70%. Інженерні мережі всередині майданчика готові на 94%. Монтаж диспетчеризації лічильників холодної, гарячої води та опалення – 57%. Влаштування благоустрою та озеленення – 25%.

Роботи ведуться й на паркінгу 9-11 будинків: там повінстю влаштовано фундамент, на 95% влаштовано монолітний каркас, гідроізоляція паркінгу готова на 49%.

Зворотня засипка – 30%. Влаштування внутрішніх стін і перегородок із цегли – 37%.

Влаштування покрівлі (горизонтальна гідроізоляція) виконано на 42%. Електромонтажні роботи – 10%. Улаштування фасадів – 3%. Вентиляція і димовидалення – 3%. Влаштування благоустрою та озеленення готове на 5%.

У ЖК “Паркові Озера”, що розташовується поряд із парком “Перемога” за адресою вул. Воскресенська, 2а ведеться робота по секціям. В секції №1 покрівельні роботи виконані на 95%. Тинькувальні роботи повністю заврешені. Сантехнічні та електромонтажні роботи тривають. Стяжка підлоги готова на 24 поверсі. Вікна встановили на 98%. Монтаж ліфтового обладнання також завершено на 98%. Влаштування фасадів – 95%. Встановлення вхідних дверей – 24 поверх.

В секції під номером 2 покрівельні роботи виконали на 95%. Влаштування фасадів – 95%.  Сантехнічні та електромонтажні роботи також тривають. Повністю зведені стіни і встановлені вікна. Монтаж ліфтів завершено на 98%. Тинькувальні роботи – також 98%.  Стяжка підлоги – 13 поверх.

В секції №3 повністю влаштовано монолітний каркас. Цегляна кладка стін – 22-23 поверх. Монтаж вікон – 20 поверх.

В секції №4 тривають сантехнічні та електромонтажні роботи й тинькування на 5-8 поверхах.

На паркінгу повністю влаштовано пальове поле, фундаментну плиту, плиту перекриття й вертикальні елементи. Прокладка зовнішніх мереж завершена на 70%. Покрівля – 10%.

У ЖК класу бізнес CITY HUB по вул. Кудряшова, 8-10 на початку вересня відновили будівництво будинку №2. Там влаштовано пальовий фундамент на 81%.

У будинку №1 повністю влаштовано гідроізоляцію цокольної підземної частини.

Влаштування покрівлі завершене на 91%. Монтаж металопластикових вікон та дверей завершено на 98%. Улаштування фасадів – 80%. Монтаж електрощитової – 50%.

Монтаж Індивідуального теплового пункту ІТП виконано на 60%. Сантехнічні роботи ВК, О,ТМ (квартири, МЗК, підвал) – 82,5 %. Електромонтажні роботи (квартири, МЗК, підвал)- 92%. Вентиляція і димовидалення виконано більше ніж на половину – на 65%.

Система протипожежного захисту СПС.СО, БЗ, ДСПЗ, СЗП. – 54 %. Автоматизація інженерного обладнання – 12%. Чорнове та чистове опорядження(технічні приміщення) підвалів – 51,5%. Двері металеві МЗК, квартир та інженерних ніш – 91,5%. Монтаж і пусконалагоджувальні роботи ліфтів – 95%. Чистове оздоблення МЗК готове на 90%.

Монтаж дрібних металевих конструкцій – 87% Інженерні мережі (внутрішньомайданчикові ) облаштовані на 1,5%. Влаштування трансформаторної підстанції – 35%. Влаштування благоустрою та озеленення – 1,5%.

На паркінгу влаштовано котлован на 89,5%. Повністю влаштовано фундамент підпірної стіни.  Влаштування дренажу під плиту паркінгу – 3%. Влаштування фундаменту – 54%. Влаштування монолітного каркасу паркінг – 50%. Влаштування гідроізоляції паркінгу – 43,5 %. Влаштування внутрішніх стін і перегородок із цегли готове на половину, покрівля влаштована на 30%. Улаштування фасадів – 14 %.

Сантехнічні роботи – 10%.Чистове оздоблення – 21,0%.

У іншому ЖК бізнес-класу під назвою “Голосіївський” за адресою вул. Васильківська, 37 теж тривають роботи. У будинку під номером 1 влаштування гідроізоляції цокольної підземної частини виконано на 65%. Влаштування зовнішніх стін із керамоблоку 95%.

Улаштування фасадів – 42%. Монтаж металопластикових конструкцій – 85%. Влаштування покрівлі – 43%. Улаштування водопостачання та каналізації- 60%. Улаштування внутрішнього опалення – 46%. Електромонтажні роботи (квартири, МЗК, підвал) – 55%. Вентиляція і димовидалення – 15%. Стяжка МЗК та квартир – 50%. Оздоблення МЗК – 25%. Тинькування стін готове на 75%. Монтаж  і пусконалагоджувальні роботи ліфтів – 90%. Інженерні мережі (внутрішньомайданчикові) – 45%. Встановлення металевих вхідних дверей в квартири та МЗК виконано на 12%.

У будинку №2 влаштування гідроізоляції цокольної підземної частини завершено на 31%. Зворотня засипка – 15%. Улаштування монолітного каркасу – 80%. Закладні слаботочних систем та електрики – 80%. Влаштування стін і перегородок із керамоблоку (внутрішня) – 45%. Влаштування стін і перегородок із керамоблоку (зовнішня) – 55%. Монтаж металопластикових вікон та дверей – 10%.

На паркінгу влаштовано монолітний каркас на 45%. Влаштування гідроізоляції паркінгу – 35%. Зворотня засипка готова на половину.

У ЖК “Теремки” за адресою вул. Академіка Заболотного, 15 зводять 5 будинків. У будинку під номером 4 улаштовано монолітний каркасу секцій 11 та12 на 50% Улаштування монолітного каркасу секцій 13,14 – 60%. Улаштування стін і перегородок – 49%. Улаштування вентканалів та сходів – 39%.

Будинок 5 має на 80% влаштований монолітний каркас 10-ого поверху, стіни та перегородки улаштовані на 2% Улаштування вентканалів та сходів завершено на 15%.

У ЖК “Причал 8” за адресою вул. Канальна, 8 у секції 8 влаштування вхідних груп та світлових приямків завершено на 20%. Влаштування гідроізоляції, утеплення підвальної частини будівлі – 90%. Зворотня засипка – 50%. Влаштування монолітного каркасу вище нуля (в т.ч. парапет, прибудова, закладні в моноліті, збірні сходові марші) готове на 95%. Влаштування вентканалів повністю завершили. Влаштування стін та перегородок, кладка – 95%. Влаштування металопластикових конструкцій (в т.ч. дверні конструкції вхідних груп, холодних переходів) 8 – 15%. Монтаж ліфтів і пусконалагоджувальні роботи – 40%. Влаштування цегляної кладки на покрівлі – 70%.

Штукатурні роботи та влаштування системи внутрішнього водопостачання та каналізації виконано на 5%.

У секції №9  влаштування вхідних груп та світлових приямків виконали на 20%. Влаштування гідроізоляції, утеплення підвальної частини будівлі – 90%. Зворотня засипка – 5%. Влаштування монолітного каркасу вище нуля (в т.ч. парапет, прибудова, закладні в моноліті, збірні сходові марші) – 95%. Вентканали повністю влаштовано.

Влаштування стін та перегородок, кладка – 50%. Влаштування металопластикових конструкцій (в т.ч. дверні конструкції вхідних груп, холодних переходів) – 15%. Штукатурні роботи та влаштування системи внутрішнього водопостачання та каналізації виконано на 5%.

У секції №10 готовність влаштування вхідних груп та світлових приямків складає 40%.

Влаштування гідроізоляції, утеплення підвальної частини будівлі – 90%.

Зворотня засипка – 40%. Влаштування монолітного каркасу вище нуля (в т.ч. парапет, прибудова, закладні в моноліті, збірні сходові марші) та влаштування вентканалів повністю завершили. Влаштування стін та перегородок, кладка – 55%. Влаштування металопластикових конструкцій (в т.ч. дверні конструкції вхідних груп, холодних переходів) – 15%. Влаштування цегляної кладки на покрівлі – 40%. Штукатурні роботи та влаштування системи внутрішнього водопостачання та каналізації виконано на 5%.

У ЖК Sky Avenue по вул. Святослава Хороброго, 3 завершили будівництво першого будинку, який складається з п’яти секцій. У будинку №2 влаштування монолітного каркасу секції 1 виконано на 20%. Влаштування монолітного каркасу секції 2 – 17%. Бетонування фундаменту секції 4 – 10%. Влаштування цокольних поверхів (два поверхи) по всім секціям – 65%.

На паркінгу гідроізоляцію на існуючому каркасі виконали на 51%.

Як раніше писала KВ, аналітичний центр "Вибір Країни" назвав житловий комплекс "Нивки-Парк" від будівельної компанії "Інтергал-Буд" найкращим з-поміж ЖК комфорт-класу в Києві на 2023 рік, що будуються. Цей комплекс вирізняється вдалою локацією, продуманою інфраструктурою, доступними цінами та високою якістю будівництва. Розташований він у зручному місці – поруч від метро та парку "Нивки", ідеально підходячи для тих, хто цінує комфорт та активний спосіб життя в мегаполісі.

Читайте: ЖК “Нивки-Парк” став кращим споруджуваним ЖК комфорт-класу у Києві, – “Інтергал-Буд”

Фото: Інтергал-Буд.

КиївВлада

Анастасія Олійник

Теги: новини києва, новини компаній, будівництво, забудова, інтергал-буд, ринок нерухомості, хід будівництва, поновлення

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.