середа, 1 травня 2024 г.

“ДТЕК Київські регіональні електромережі” відновили роботу центрів обслуговування клієнтів у Бородянці, Ірпені, Іванкові, Макарові, Обухові та Фастові

“ДТЕК Київські регіональні електромережі” відновили роботу центрів обслуговування клієнтів у Бородянці, Ірпені, Іванкові, Макарові, Обухові та Фастові

Компанія “ДТЕК Київські регіональні електромережі” продовжує відновлювати роботу центрів обслуговування клієнтів (ЦОК) у Київській області. Наразі відновлено роботу ще шести центрів обслуговування клієнтів у Бородянці, Ірпені, Іванкові, Макарові, Обухові та Фастові.

Про це KВ повідомила пресслужба компанії “ДТЕК Київські регіональні електромережі”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Згідно з повідомленням, центри обслуговування клієнтів “ДТЕК Київські регіональні електромережі” у Бородянці, Ірпені, Іванкові, Макарові, Обухові та Фастові працюватимуть з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 17:00 години без перерви та з дотриманням всіх заходів безпеки. Клієнти зможуть отримати послуги, які передбачають особистий візит до фахівців. Також в компанії радять користуватися доступними та зручними дистанційними каналами зв’язку та онлайн-сервісами. Загалом компанія вже відкрила в області 13 центрів обслуговування клієнтів.

Для того щоб швидко та зручно отримувати всі послуги,в компанії також цілодобово працюють дистанційні сервіси: чат-бот у Viber та Telegram, особистий кабінет на сайті, мобільний додаток “Мережі онлайн” (доступний в AppStore та Google Play Market), автоматичне IVR-меню кол-центру — +38(044)4590740, (067)4957040, (099)4957040, (093)4957040, окрема лінія для юридичних осіб— (050)4957040.

Для клієнтів, які мають необхідність особисто завітати в ЦОК, оператор системи розподілу частково відновив роботу центрів обслуговування клієнтів.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що в центрах обслуговування клієнти зможуть залишити заявки та отримати послуги щодо відновлення документів, які мешканці Київщини втратили під час бойових дій та розв’язувати питання щодо договорів на розподіл електроенергії зруйнованих будинків. Також клієнти зможуть отримати послуги з перезаключення договорів, коригування показів приладів обліку, прийому звітів за об’єми споживання юридичних клієнтів та інші послуги.

У компанії також зазначають, що задля безпеки клієнтів, співробітники центрів поінформовані про укриття та бомбосховища, що знаходяться поблизу. У випадку оголошення повітряної тривоги вони підкажуть, як швидко їх дістатися, щоб убезпечити себе від обстрілу.

Наразі центри обслуговування відкрито за адресами: в смт Бородянка по вулиці Заводська, 1-а; в м. Ірпінь по вулиці 2-й Північний Тупік, 2; в смт Іванків по вулиці Хоменка, 16-б; в смт Макарів, пров. Заводський, 1а; в м. Обухів, вул. Чумацький шлях, 32 та в м. Фастів, вул. Ступака, 27. Офіси працюватимуть з 9:00 до 17:00 з понеділка по п’ятницю.

Нагадаємо, у Київській області аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК повернули світло на території всіх громад, що постраждали від бойових дій. Електроенергія була подана у 600 населених пунктів в домівки 260 тис. родин. Роботи були виконані за 45 днів, а не 60, як було анонсовано раніше.

Читайте: На Київщині за 45 днів повністю відновили електропостачання звільнених від окупантів громад

Фото: ДТЕК Київські регіональні електромережі.

КиївВлада

Бровко Ігор

Теги: новини київщини, новини київської області, війна, російська агресія, ірпінь, дтек, відновлення, бородянка, електропостачання, Фастів, макарів, обухів, іванків, цок, центри обслуговування клієнтів

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.