четвер, 2 травня 2024 г.

Для Київщини закупили 48 автомобілів швидкої допомоги

Для Київщини закупили 48 автомобілів швидкої допомоги

Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф закупив 48 автомобілів швидкої допомоги. За автомобілі заплатять майже 100 млн гривень. Спецтранспорт до 5 серпня 2021 року для області поставить ТОВ “Автоспецпром”, у якого минулого року вже замовляли “швидкі”.

Як стало відомо KV з оголошень електронної системи державних закупівель ProZorro, 31 березня 2021 року комунальне некомерційне підприємство “Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” (*) уклало два договори з ТОВ “Автоспецпром” (**) на поставку спеціалізованих автомобілів швидкої медичної допомоги на базі Citroen Jumper. Загальна ціна договорів – 99,7 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Перший договір (ціна – 78,4 млн гривень) передбачає поставку 40 автомобілів швидкої типу В. Вартість однієї машини складає 1,96 млн гривень. 

Другий договір (ціна – 21,3 млн гривень) передбачає поставку 8 автомобілів швидкої типу С. Вартість одиниці – 2,66 млн гривень.

По умовам обох договорів, автомобілі повинні бути укомплектовані засобами для реанімаційних заходів та інфузії, діагностики, забезпечення дихальної підтримки, моніторингу життєво важливих параметрів, а також медичним одягом.

Автомобілі швидкої класу С додатково будуть оснащені апаратом штучної вентиляції легенів та капнографом (прилад для вимірювання та контролю рівня вуглекислого газу у повітрі, що видихається – КВ).

Всі 48 автомобілів підрядник повинен поставити до 5 серпня 2021 року 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

На сайті “Автоспецпрома” вказано, що автомобіль типу В призначений для надання медичної допомоги силами лікарської (фельдшерської) бригади, транспортування та моніторингу стану пацієнта на догоспітальному етапі. А автомобіль типу С – це реанімобіль, призначений для надання екстреної медичної допомоги силами реанімаційної або спеціалізованої бригади, транспортування та моніторингу пацієнтів у тяжкому або критичному стані.

На сайті поставщика ціни на “швидкі” не вказані. Також КВ не вдалося знайти цін на автомобілі з аналогічною комплектацією у інших відкритих джерелах. 

Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф провів цю закупівлю спецтранспорту без конкурсу, так як товар включений до переліку товарів необхідних для запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19).

Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф замовляє ТОВ "Автоспецпром" автомобілі швидкої допомоги не вперше. Зокрема, в кінці минулого року ця компанія поставила для області 20 спеціалізованих автомобілів швидкої на базі Citroen Jumper типу B. Ціна укладеного договору складала 39,2 млн гривен (1,96 млн гривен за одиницю). 

Читайте: Для Киевщины купили 20 новых автомобилей скорой помощи

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ "Автоспецпром" зареєстровано в 2012 році. Статутний капітал – 25 тис. гривень. Засновники – ДП “Регіон 2002”, Еміль і Артем Фісталі. Директор – Світлана Курченко. 

ДП “Регіон 2002” засновано в 2003 році. Статутний капітал – 13 млн гривень. Засновник – ТОВ “Виробнича компанія Діспомед”. Кінцеві бенефіціари – Герман та Володимир Фісталі. Директор – Герман Фісталь.

ТОВ “Автоспецпром” та ДП “Регіон 2002” входять в групу братів Фісталів – Германа та Володимира. Основними напрямками діяльності компаній групи є виробництво та продаж товарів медичного призначення (ТМ Medicare®), імпорт та продаж медичного обладнання.

За результатами участі у публічних закупівлях ТОВ "Автоспецпром" уклало 152 договорів на 1,72 млрд гривень (без урахування нинішніх). Найбільший замовник – об'єднане автогосподарство закладів охорони здоров'я Полтавської області (дані Zакупівлі).

КНП “Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” очолює Оксана Шарко.

* Комунальне некомерційне підприємство Київської обласної ради "Київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" (код ЄДРПОУ: 34002938)

** ТОВ “Автоспецпром” (код ЄДРПОУ: 38183310)

Фото: Автоспецпром

КиевVласть

Альона Момот

Теги: новости киевской области, новини києва, новости киевщины, коронавирус, закупки, COVID-19, медицина, медицина, закупівлі, здоровье, скорая помощь, швидка допомога, автоспецпром, здоров’я, еміль фісталь, светлана курченко, київський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, эмиль фисталь, артем фісталь, світлана курченко, артем фисталь, автомобили скорой

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій