п'ятниця, 26 квітня 2024 г.

Девелопер KAN представил в Киеве новую планировку квартир PRO

Девелопер KAN представил в Киеве новую планировку квартир PRO

14 марта девелоперская компания KAN совместно с архитектурным бюро Archimatika представили в Киеве инновационную разработку в планировке квартир, аналогов которой нет в Украине: PRO-квартиры, создаваемые под индивидуальные потребности клиента.

Об этом KV стало известно из сообщения на странице facebook компании.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Каждую квартиру мы создаем под индивидуальные потребности клиента, где каждый квадратный метр отрабатывает сполна свою стоимость”, - говорится в сообщении.

Как отметил почетный президент компании KAN Игорь Никонов, с каждым новым проектом подход к работе компании усовершенствовался.

“Мы получали обратную связь от жителей и покупателей. Конечно, очень просто сделать по одной секции, по одному виду квартиры и потом эту секцию мультиплицировать на весь проект, ставить эти “коробочки”. Сразу скажу: в таком случае стоимость проектирования в три раза ниже, себестоимость строительства - на 30% ниже, скорость работ быстрее. Все лучше, кроме одного - потом люди с молотком начинают выбивать стены, а если туда еще вмешается реконструктор, то посреди комнаты в итоге останется какой-нибудь пилон”, - рассказал Никонов.

По его словам, девелопер решил найти для каждого покупателя свой подход.

“Когда начался кризис, появились смарт-квартиры. Мы думали о том, как помочь каждому иметь свое жилье. Сейчас вместе с Archimatika мы пришли к созданию про-квартир. Я считаю, что это ноу хау, которого в мире еще не существует. Вместе с ними мы построили такие проекты как “Централ парк”, “Академия образования”, “Американская школа”, которая была достроена в этом году и стала нашей гордостью. Также это бизнес-центр “101 Tower”, ЖК “Файна Таун”, “Комфорт Таун”, школа и детсад на территории этого ЖК. Хочу подытожить, что обратная связь дала нам необходимость вникать в каждый нюанс и учитывать необходимости каждого”, - резюмировал Игорь Никонов.

Напомним, ранее KV уже писала о том, что компания KAN презентовала свой новый проект Respublika - микрорайон с полным набором собственной инфраструктуры, пешеходными улицами, спортивными и образовательными центрами. Первую очередь введут в эксплуатацию уже в следующем году. Проект станет не только самым масштабным в 18-летней истории девелопера KAN, но обещает возглавить рейтинг жилищных комплексов за весь период независимости Украины.

Читайте: KAN возведет самый масштабный жилой квартал в Украине

Фото: facebook KAN

KиевVласть

Вероника Злацкая

Теги: новости киева, новости компаний, строительство, купить квартиру в Киеве, застройка, KAN, кан, про-квартиры, pro-квартиры

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.