вівторок, 7 травня 2024 г.

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у липні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у липні

Alliance Novobud відзвітував щодо ходу будівництва на всіх своїх майданчиках. У липні компанія здійснювала будівельні роботи на території п’яти будмайданчиків. Будівельники проводили як загальнобудівельні роботи, так і займалися благоустроєм території цих ЖК. 

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Шановні клієнти, звітуємо щодо динаміки будівництва у липні на всіх майданчиках Alliance Novobud.

Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, у липні тривали роботи на території двох будинків включно із паркінгом. Щодня на майданчику працюють від 64 до 80 будівельників.

Так, у будинку №1 наближаються до фінішу роботи з облаштування навісного вентильованого та мокрого фасадів, у будинку №2 ці роботи продовжуються. В обох будинках тримає і пусконалагодження ліфтового обладнання, оздоблення місць загального користування (85-95%).

На території паркінгу завершені роботи з влаштування підлоги та розмітки на обох рівнях паркінгу, на фініші – загальне оздоблення приміщень паркінгу. Проводиться ізоляція мереж водопостачання і каналізація, опалення та вентиляція паркінгу.

Крім того, виконуються благоустрій зони внутрішнього дворика – влаштування бортів та клумб, а ще – влаштування фігурних елементів мощення та лотків. Встановлено збірну підпірну стінку з залізобетонних конструкцій. Проводяться роботи з блискавкозахисту, триває пусконалагодження інженерних систем та гідравлічні випробування.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У липні на будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83 підрядник проводив роботи на території двох блоків ЖК. Щодня на майданчику працюють від 30 до 43 будівельників.

“Блок 2. Тривають роботи з влаштування центрального фасаду (зі сторони вулиці Антоновича) світлопрозорими огороджувальними алюмінієвими конструкціями Reynaers. Триває монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers на фасаді з внутрішнього двору. Ліфтове обладнання Schindler встановлене на 100%”, – йдеться у повідомленні.

На території будмайданчику блоку 3 тривають монолітні роботи на нижніх поверхах за прибудовою (дитячий садочок). А саме облаштовують стіни та перегородки та йде монтаж системи вентиляції.

Щодо загальнобудинкових робіт, то робітники готуються до облаштування зовнішніх інженерних мереж водопроводу та каналізації. 

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, проводилися будівельні роботи на території восьми будинків одночасно.

Так, у будинку № 3 проводилися  роботи з прокладання загальнобудинкової внутрішньої електричної мережі. Зокрема, стартував монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ (10%),  на 50% виконані зовнішні інженерні мережі, на 45% – роботи з гідроізоляції покрівлі.

У будинку № 4 ведуться підготовчі роботи під влаштування покрівлі. А в будинках 8, 9 та 10 на понад 80% виконанні роботи зі зведення стін та перегородок, на 70% – влаштування опалення, водопроводу та каналізації, та у процесі – монтаж електромережі та покрівлі. 

Крім того, тривали активні роботи з влаштування монолітного каркаса будівлі 12. Тут гідроізоляція підземної частини каркаса виконана на 95%. Тривають роботи з влаштування стін та перегородок. 

Завершили будівельники і програму випробування паль у будинках 14 та 16.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола тривали роботи на території двох будинків. 

А саме, в будинку № 1 будівельники облаштовували стяжки, проводили оздоблювальні роботи та гідроізоляцію й утеплення підземної частини каркаса та займалися монтажем вітражів першого поверху. 

“Гідроізоляція та утеплення цоколя виконані. Триває і монтаж ліфтового обладнання.

На майданчик завезені металеві конструкції огородження, незабаром стартує монтаж. Виконується благоустрій території – влаштування бортів, лотків у зоні над паркінгом”, – зауважили в пресслужбі. 

У липні завершили облаштування покрівлі в другому будинку, як і облаштування  підпірних стін вхідних груп. Надалі здійснювалося влаштування зовнішніх та внутрішніх інженерних мереж, гідроізоляція та утеплення цоколя, монтаж вікон ПВХ.

Також тривають роботи із благоустрою території – на етапі земляних робіт та влаштування зовнішніх інженерних мереж.  

Ще на території одного об'єкта в Броварах, Madison Gardens по вул. Київська, будівельники здійснювали роботи на території третього та четвертого будинків і благоустрою самої території ЖК.

Так, у будинку №3 у липні облаштовували фасад та здійснювали монтаж пожежного водопроводу. На 70% виконаний монтаж ІТП і триває монтаж накривки парапетів, помпової станції. Займалися будівельники й оздобленням місць загального користування.

У будинку № 4 виконано оздоблення типових поверхів місць загального користування, монтаж ліфтових порталів, внутрішніх та зовнішніх мереж, встановлені й освітлювальні прилади. Оздоблення сходових клітин місць загального користування виконане на 85%. 

Тривають і роботи з благоустрою території.

“Ведуться роботи з влаштування зовнішнього освітлення та фігурних елементів мощення (тротуарна плитка). Оздоблення місць загального користування першого поверху виконане. Поштові скриньки змонтовані. Розпочалося прибирання.

Оздоблення фасаду виконане на 95%, триває монтаж скляних піддашків”, – додали  в компанії.

Нагадаємо, що у липні девелопер Alliance Novobud повідомив про одержання сертифікату про прийняття в експлуатацію критого паркінгу комплексу Madison Gardens. Державною інспекцією архітектури та містобудування України вже видано відповідний сертифікат.

Читайте: Броварські житлові комплекси одержали автоматизовану роботу укриттів, — Alliance Novobud

Фото: пресслужба

КиївВлада

Вероника Злацька

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, хід будівництва, Krona Park, лавандовий, madison garden, llinsky house

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій