неділя, 30 червня 2024 г.

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у грудні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у грудні

Будівельна компанія Alliance Novobud розповіла про динаміку будівництва своїх об’єктів. У грудні роботи тривали на столичних майданчиках, Illinsky House, Montreal House, та в Броварах -  Krona Park II та  ЖК “Лавандовий”, Madison Gardens.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що в житловому комплексі Illinsky House, розташованому у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, тривали роботи у двох будинках, паркінгу, внутрішньому дворі (стилобатна частина) та з благоустрою.

Так, у будинок № 1 вже на 55% виконані роботи з влаштування навісного вентильованого фасаду. На фініші роботи зі встановлення його освітлення та тривають роботи з влаштування мокрого фасаду (50%).

“Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання та слабострумних мереж добігають кінця. Активно ведуться роботи з встановлення помпової станції. Готовність – 95%. Монтаж інженерних люків готовий на 80%. Ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів. Готовність – 80%. Тривають роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) – готовність 40%”, – йдеться у повідомлення.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

У будинок № 2  на 75% виконані роботи з влаштування мокрих фасадів і вже встановлюється освітлення фасаду. А встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту та слабострумних мереж – на фінальній стадії. 

Будівельники проводять пусконалагодження ліфтового обладнання і встановлюють закладні деталі огороджень балконів (50%). На 25% оздоблені місця загального користування (сходові клітини, коридори, холи).

На території паркінгу завершується вже монтаж систем димовидалення, і на 25% 

облаштовано проїзди та тротуари: -1 рівень, патіо, вхід зі сторони ІІ черги.

Активно продовжувалися роботи і на території будмайданчику Montreal House за адресою: вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83. А саме – у першому блоці  (секція №1), другому (секції №2 та №3), третьому (секція №4), четвертому та паркінгу. 

У першому блоці першої секції на фініші зведення цегляних стін та перегородок (90%) та влаштування “Корони” КЗ (декоративний елемент/монолітний залізобетон, 95%). І стартували роботи зі встановлення системи вентиляції — монтаж повітропроводів на технічному поверсі.

Крім того, у блоці №2 (секції №2 та №3) ведуться роботи з влаштування фасаду СПОК алюміній. 

“Готовність 25%. Завершені роботи з оздоблення ліфтових шахт для подальшого монтажу ліфтів. Ліфтове обладнання для Блоку 2 вже доставили на будмайданчик”, – зауважили в компанії. 

На понад 90% готовий монолітний каркас блоку 3 (секція №4), понад 70% -  роботи зі зведення стін та перегородок, на 85% – монтаж “Корони” на покрівлі.

Також на 70% завершені роботи зі зведення стін та перегородок і в блоці 4 (секція №5), а влаштування покрівлі – на 65%. Завершили будівельники оздоблення ліфтових шахт для подальшого монтажу ліфтів – вже очікується доставлення обладнання.

Понад половини робіт пройдено і з влаштування монолітного каркаса паркінгу (65%). Роботи зі зведення стін та перегородок виконані на 30%.

У Krona Park II, що розташований у Броварах по вулиці Симоненка Василя, 32, одночасно активно велися роботи у дев’яти будинках. 

У третьому будинок зведення стін та перегородок виконане на 90%. Влаштування покрівлі у секції 2 готове на 60%, а в четвертому будинку зведення стін та перегородок досягло відмітки в 70% – виконані роботи на 1, 11, 12 та 13 поверхах.

А от у будинку № 6 будівельні роботи все ближче до завершення. 

“Влаштування вхідних груп та вітражів виконані на понад 90%. Система опалення готова на 80%. Майже завершені електромонтажні роботи. Системи водопостачання та каналізації виконані на понад 85%, протипожежний захист готовий на 95%. Завершується монтаж мереж зовнішнього електропостачання”, – зауважують у пресслужбі. 

У будинку № 7 на 40% влаштовано вхідну групу та вітражі. На фінальних стадіях – система опалення (85%), електромонтажні роботи (90%), водопостачання та каналізації (95%), протипожежний захист ( 90%), а ще – слабострумні мережі (90%), улаштування стяжок (95%) та оздоблення місць загального користування (тинькування, оздоблення стін, стель та підлоги), ІТП (90%).

Також у 8 та 9 буди нах до 100% доходять роботи з влаштування монолітного каркаса та тривають роботи зі зведення стін та перегородок на рівні 3-6 поверхів.

А от у будинку №10 монолітний каркас облаштовано на 85% (горизонт 16-го поверху виконаний, виконується вертикал 16-го поверху). Тривають роботи зі зведення стін та перегородок, у будинок № 12 монолітний каркас виконано на понад 10% (вертикал 2-го поверху). Та в 14 будинку завершені роботи з влаштування випробувальних паль.

На фінальній стадії є і більшість робіт в ЖК “Лавандовий”, що також будується в  Броварах за адресою: вул. В. Чорновола.

Зокрема, у будинку № 1 покрівлю влаштовано на понад 80%, віконні конструкції – 98%.

Готовність мокрих фасадів — понад 75%. 

“Монтаж металевих огороджень балконів готовий на 25%, а монтаж металевих огороджень сходових майданчиків холодних переходів виконаний на 70%. Стартували роботи з оздоблення місць загального користування. Встановлення дверних блоків до квартир виконане на 40%”, – додали в будівельній компанії.

Ще ведуться роботи в будинку №2. Тут роботи з влаштування покрівлі виконані на 35%. Триває підготовка ліфтових шахт до монтажу обладнання.

Ще на одному об’єкті компанії, Madison Gardens, тривали роботи в будинках три та чотири. ЖК розташований в Броварах по вулиці Київська.

У компанії кажуть, що прокладання мереж електропостачання в будинку № 3 готове на понад 80%, а влаштування систем пожежогасіння – на понад 75%, слабострумних систем – на майже 90%. 

“Тривають роботи з влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації. Стартували роботи з оздоблення місць загального користування. В будинку 4 проводяться роботи з оздоблення підвальних приміщень”, – резюмували в пресслужбі. 

Нагадаємо, що державною інспекцією архітектури та містобудування України видано сертифікат про прийняття в експлуатацію будинку №2 житлового комплексу Madison Gardens у Броварах.

Читайте: В Alliance Novobud оприлюднили графіки роботи відділів продажів на новорічні свята

Фото: пресслужба

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, програма, продаж квартир, хід будівництва, Krona Park, лавандовий, madison garden, llinsky house, новини київської області, новини київської області, новини київської області

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій