понеділок, 6 травня 2024 г.

Депутати Київради просять голову Деснянської РДА перекинути гроші з обладнання укриттів на ремонт дахів та асфальтування

Депутати Київради просять голову Деснянської РДА перекинути гроші з обладнання укриттів на ремонт дахів та асфальтування

Депутати Київради Віктор Грушко (фракція “УДАР”) і Андрій Порайко (фракція “Європейська солідарність”) просять голову Деснянської райдержадміністрації (РДА) Дмитра Ратнікова перекинути гроші з обладнання укриттів на, відповідно, на асфальтування прибудинкових територій і ремонт дажу в багатоквартиному будинку. Відповідні звернення депутатів надіслані вже після трагедії на Троєщині, де через зачинене укриття загинули жінка з маленькою донькою.

Про це KВ стало відомо з депутатського звернення Віктора Грушка та з депутатського звернення Андрія Порайка до Дмитра Ратнікова.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Перший заступник голови постійної комісії Київради з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Віктор Грушко (фракція “УДАР”) через неможливість переобладнати під укриття подвали за адресами вул. Бальзака, 54-А, 56, 63-Б, 66/21, 68, 70, 72/19 та вул. Градинська, 1, 9, 10, 10-А, 11 просить голову Деснянської РДА Дмитра Ратнікова перерахувати 1 млн 190 тис. гривень на ремонт асфальтобетонного покриття поруч із будинками вул. Лифаря, 15, та вул. Беретті, 12.


Звернення датується 6 червня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Член постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрій Порайко просить голову Деснянської РДА Дмитра Ратнікова виділити 2 млн 227,8 тис. гривень на ремонт даху багатоквартирного будинку на вул. Милославській, 39/48. Ці гроші депутат Київради пропонує забрати з обладнання укриттів в будинках за адресами вул. Бальзака, 34-А, 56, 92-А, вул. Милославська, 4-А, 8-А, 12-А, вул. Цвєтаєвої, 14 та 16-В, а також вул. Червоної Калини, 91-А.



Звернення датується 9 травня.

Нагадаємо, на Троещині в ніч з 31 травня на 1 червня внаслідок повітряної атаки росіян на Київ і через те, що було зачинено укриття загинули жінка та її дев’ятирічна донька. Через цей жахливий випадок правоохоронці відкрили розслідування та провели обшуки в КМДА, а мер Києва та голова КМДА Віталій Кличко звернувся до Уряду з проханням звільнити голову Деснянської РДА Дмитра Ратнікова. На що голови столичних РДА закликали Кличка відмовитись від суміщення посад міського голови та голови КМДА.

Читайте: Голови столичних райдержадміністрацій закликали Кличка відмовитися від суміщення посад – міського голови і голови КМДА (відео)

Фото: колаж KВ

КиївВлада

Антон Подлуцький

Теги: новини києва, КМДА, удар, київрада, Віталій Кличко, укриття, європейська солідарність, деснянський район, троєщина, дмитро ратніков, міський голова, голова кмда, віктор грушко, андрій порайко, депутати київради, голова деснянської рда

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій