субота, 29 червня 2024 г.

Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва об’єктів станом на 1 листопада

Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва об’єктів станом на 1 листопада

Будівельна компанія Alliance Novobud оприлюднила дані про динаміку будівництва своїх об’єктів станом на 1 жовтня.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Alliance Novobud.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Шановні клієнти, як і щомісяця, звітуємо про хід будівництва на усіх наших майданчиках. Надаємо інформацію станом на 1 листопада 2022 року”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Повідомляється, що у Illinsky House, м. Київ, вул. Набережно-Хрещатицька, 2, житловому комплексі клубного формату, Два будинки міститимуть 125 квартир.

У першому будинку наразі майже завершені роботи на вхідних групах – фасад світлопрозорий (вхідні групи) виконаний на 85%. Фасад світлопрозорий (ПВХ) виконаний на 90%. Фасад світлопрозорий (СПОК алюміній) завершений. Ведуться роботи з влаштування НВФ фасаду та встановлення освітлення фасаду, яке вже готове на 95%. Тривають також роботи з влаштування “мокрого” фасаду, готовність складає понад 40%. Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту та слабострумних мереж майже завершені. Повністю завершено монтаж ліфтового обладнання. Активно ведуться роботи з встановлення помпової станції. Готовність — 85%. Монтаж інженерних люків готовий на понад 70%. Ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів.

Другий будинок теж не відстає в інтенсивності проведених робіт. Фасад світлопрозорий (вхідні групи) готовий на 80%. Фасад світлопрозорий (ПВХ) та фасад світлопрозорий (СПОК алюміній) вже повністю завершені. Ведуться роботи з влаштування НВФ фасаду, поки готовність складає 12%. Ведуться роботи з влаштування “мокрих” фасадів виконані більше ніж на половину. Освітлення фасаду виконане на 75%.

Встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання, пожежного захисту, слабострумних мереж теж майже завершене. Тривають роботи з пусконалагодження ліфтового обладнання. Ведуться роботи з влаштування закладних деталей огороджень балконів, їх готовність наразі складає 25%.

Також звітують про стан робіт на підземному паркінгу – роботи з монтажу систем спринклерного пожежогасіння виконані на 90%, а монтаж систем димовидалення завершений на 85%.

На внутрішньому дворі завершили влаштування захисного шару гідроізоляції.

Добігають кінця роботи з встановлення зовнішніх мереж водопостачання. Ведуться роботи з встановлення зовнішніх мереж каналізації К2. Готовність — 70%. Майже завершені роботи по встановленню зовнішніх мереж теплопостачання. Готовність — 90%.

Житловий комплекс бізнес-класу Montreal House, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83, що розміщується у діловому центрі столиці, теж перебуває на активній стадії будівництва. Комплекс складатиметься з одного будинку (поверховість 11-12, 16-17, 20) на 5 секцій та дворівневого підземного паркінгу.

У 1 секції монолітний каркас завершений на 93%. Майже завершені й роботи зі зведення цегляних стін та перегородок.

Завершуються роботи з влаштування покрівлі у 2 секції. Там же й розпочато роботи з влаштування фасаду.

У 3 секції повністю завершені роботи зі зведення стін і перегородок. Роботи з монтажу покрівлі готові більше ніж на половину – на 70%.

Монолітний каркас 4 секції готовий на понад 90%. Активно ведуться роботи зі зведення стін та перегородок, вони готові на 60%.

У 5 секції стіни та перегородки готові на 70%, розпочато роботи з влаштування покрівлі.

Знову звітують й про роботи на паркінг – там влаштування монолітного каркасу завершене на 65%.

В комплексі бізнес-класу KRONA PARK II, Київська область, м. Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, який будується за принципом “місто у місті” зведуть 16 будинків та забезпечать всією необхідною інфраструктурою. Зараз робота ведеться по 9 будинках. 

У будинку під номером 3 майже завершені роботи зі зведення стін та перегородок. Влаштування покрівлі у секції 3.2 готове на 60%, виконано й зворотню засипку фундаментів у секції під номером 3.

Роботи з влаштування монолітного каркаса добігають кінця у 4 будинку. Стіни та перегородки готові на половину. 

У 6 будинку роботи з влаштування протипожежних систем та слабострумних мереж майже завершені. Влаштування опалення, водопроводу та каналізації готові на 90%.

Роботи з влаштування “мокрих” фасадів виконані на 85%.

Роботи з влаштування покрівлі 7 будинку готові на 90%. Мокрі фасади готові на 75%.

Тривають роботи з влаштування комунікацій, протипожежні системи встановленні на 90%, а слабострумні системи майже готові. Влаштування стяжок виконане на понад 85%.

Активно ведуться роботи з влаштування монолітного каркаса 8 будинку  (горизонт 12 поверху). Готовність складає 80% Ведуться роботи зі зведення стін і перегородок (3,4, 5 поверхи частково готові).

У 9 будинку роботи з влаштування монолітного каркаса майже готові (основні роботи з моноліту виконані на всіх поверхах, виконується бетонування вертикальних елементів виходу на покрівлю). Ведуться роботи зі зведення стін та перегородок.

Роботи з влаштування монолітного каркаса 10 будинку виконані на 75% (горизонт 14-го поверху). Перегородки та стіни на 3 та 4 поверсі частково готові.

Ведуться роботи з влаштування монолітного каркаса у 12 будинку, у 14 закінчили роботи з влаштування випробувальних паль.

Житловий комплекс клубного формату з міксом малоповерхових будинків у три поверхи та таунхаусів “Лавандовий”, м. Бровари, вул. В. Чорновола складатиметься також з 2 будинків.

У 1 будинку вже завершили роботи з влаштування монолітного каркаса. Покрівлю влаштували на 75%. Добігають кінця роботи з встановлення віконних конструкцій активно ведуться роботи з влаштування “мокрих” фасадів. Готовність наразі складає понад 65%. Монтаж металевих огороджень балконів готовий на 25%, а монтаж металевих огороджень сходових майданчиків холодних переходів виконаний на 70%.

Тривають роботи зі встановлення систем опалення, водопроводу та каналізації. Роботи з встановлення систем електропостачання та протипожежного також тривають. Водопровід та каналізація готові на 70%. Електропостачання готове на 40%. Системи протипожежного захисту готові на 65%, а слабострумні мережі виконані на 75%.

Стяжки готові більше ніж на половину – на 60%. Ведуться роботи з монтажу ліфтового обладнання, наразі 7 ліфтів змонтовано. Майже завершений монтаж обладнання помпової станції. Тривають роботи й з монтажу обладнання ІТП, готовність складає 90%.

У 2 будинку майже звели стіни  стін та перегородки. Ведуться роботи з влаштування покрівлі. Готовність наразі складає 18%.

Комплекс Madison Gardens, м. Бровари, вул. Київська складається з чотирьох будинків різної поверховості та пропонує одно-, дво-, три- і чотирикімнатні квартири. Там ведуться роботи по трьох будинках.

Роботи з монтажу систем опалення, водопроводу, каналізації у 2 будинку майже завершені. Завершені роботи й з монтажу системи електропостачання. Монтаж системи протипожежного захисту добігає кінця. Майже завершені роботи з влаштування й оздоблення місць загального користування. Також, будівельники закінчили роботи з монтажу обладнання помпової станції, інженерних люків та квартирних дверей. Благоустрій території готовий на 80%.

Майже завершені роботи зі зведення стін та перегородок 3-го будинку. Ведуться роботи з влаштування “мокрих” фасадів. Готовність — 50%. На фінальній стадії роботи з монтажу світлопрозорих віконних конструкцій.Прокладання мереж електропостачання готове на 75%, влаштування систем пожежогасіння на 70%, слабострумних систем на понад 85%. Активно ведуться роботи з влаштування комунікацій

Майже завершені роботи зі зведення стін та перегородок в останньому, 4 будинку. Віконні конструкції встановлені на 95%. Влаштування систем опалення, водопостачання та каналізації виконано на 75%, систем електропостачання та систем оповіщення пожежної безпеки також на 75%. Наразі ведуться роботи з монтажу ліфтів.

Як раніше писала KВ, девелопер Alliance Novobud, що відновив свою роботу ще у квітні місяці, продовжує розвивати власний бренд. Компанія змінила логотип та оновила офіційну сторінку.

Читайте: Один з найбільших забудовників Києва та Броварів розказав, чому важливо будувати під час війни

Фото: Alliance Novobud

КиївВлада

Анастасія Олійник

Теги: новини києва, новини київської області, війна росії проти україни, напад росії на україну, новини компаній, бровари, Альянс Новобуд, сайт, поділ, продаж квартир, хід будівництва, фасад, лавандовий, Krona Park, madison garden, llinsky house, montreal house, логотип, оновлення, центр столиці

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій