п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

Александр Супруненко одержал победу в 216 округе

Александр Супруненко одержал победу в 216 округе

По последним результатам ЦИК, в 216 округе (Днепровский и Дарницкий районы) победу на внеочередных выборах в Верховную Раду Украины получил Александр Супруненко, набрав 19 897 (24.46%) голосов. Второе и третье место заняли Ксения Ляпина (Народный фронт) и Алексей Кучеренко (Блок Порошенко), которые набрали 19 224 (23.63%) и 19 109 (23.49%) соответственно.

“Грязные технологии и клевета оппонентов в мой адрес не смогли повлиять на сознательных избирателей, и моя победа - это выбор киевлян”, - об этом заявил кандидат в народные депутаты по округу № 216 Александр Супруненко.

Наибольшую поддержку Супруненко получил в микрорайонах ДВРЗ и Старая Дарница, где свои голоса кандидату доверили 5 379 (27.03%) избирателей. Именно здесь Александр Супруненко работал совместно с местным лидером Павлом Тесленко, которые вместе разработали программу развития микрорайонов ДВРЗ и Старая Дарница. Судя по содержанию программы, она ориентирована на решение местных проблем и направлена ​​на создание европейского уровня жизни в районе. Безусловно, именно совместная работа между кандидатом, местным лидером и общественностью в рамках программы дала такой высокий процент доверия избирателей на этой территории, что обеспечило победу Супруненко.

“Вместе с Супруненко мы организовали ряд выездных совещаний, провели анализ существующих в районе проблем с привлечением соответствующих специалистов и ученых. В результате мы определили стратегические направления развития микрорайонов ДВРЗ и Старая Дарница, которые будем решать со стороны работы Супруненко в Верховной Раде и нашей работы в Киевсовете”, - рассказывает Павел Тесленко.

В указанную программу Супруненко и Тесленко входит:

1) Медицинская реформа. Увеличение количества профессиональных кадров, обновление медицинского оборудования.

2) Реформирование образования. Реконструкция школ. Обеспечение необходимым инвентарем и мебелью школы и садики. Создание комфортных условий.

3) Спортивное развитие. Установка спортивных и детских площадок. Проведение спортивных соревнований. Пропаганда здорового образа жизни.

4) Решение проблем жилищного хозяйства. Стабилизация тарифов за коммунальные услуги. Коренное изменение системы работы ЖЭКов. Ремонты подъездов, восстановление освещения.

5) Решение инфраструктурных вопросов. Работа по проектированию и строительству второго выезда из микрорайона ДВРЗ. Реконструкции дорог и восстановление придомового асфальта.

“Все эти стратегические вопросы является нашим планом действий для создания европейского уровня жизни в районе”, - отметил Тесленко.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Facebook 

“Я благодарен своим избирателям за поддержку. Впереди еще много тяжелой работы. Я верю, вместе с вами мы добьемся поставленной цели и достигнем целей, к которым стремимся”, - рассказал Александр Супруненко.

КиевVласть

Алексей Руденко

Теги: программа, выборы 2014, супруненко, избиратель, дврз, тесленко, старая дарница, округ 216

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.