четвер, 18 квітня 2024 г.

В Василькове четверо в камуфляже избили отдыхающих в кафе, устроили ДТП и скрылись

В Василькове четверо в камуфляже избили отдыхающих в кафе, устроили ДТП и скрылись

13 сентября, около 3:00 часов, возле одного из ночных заведений города Васильков, между неизвестными возник спор, который перерос в драку. Трое пострадавших госпитализированы.

Как стало известно KV, один из посетителей покинул ночное заведение, после чего вскоре на автомобиле вернулся с друзьями. Четверо мужчин в камуфляжной форме начали бить отдыхающих, находившихся во дворе заведения. После чего мужчины сели в машину и скрылись с места происшествия.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Facebook 
 

По дороге, не справившись с управлением, подозреваемые совершили дорожно-транспортное происшествие - столкнулись с автомобилем “Hyundai Accent” и снова скрылись, сообщили в СЗГ УМВС Украины в Киевской области.

В Васильковскую районную больницу доставили трех пострадавших: 30-летнего и 39-летнего жителей района, а также 20-летнюю жительницу Василькова.

На розыск хулиганов были ориентированы все группы быстрого реагирования города Васильков и района. После проведения ряда розыскных мероприятий, на одном из частных дворов села Путровка, правоохранители обнаружили автомобиль “Chery Tiggo”, красного цвета с механическими повреждениями, на котором по описаниям свидетелей происшествия, передвигались хулиганы. Во время осмотра домовладения милиционеры обнаружили и изъяли военную форму и компьютерную технику, которые уже направлены на экспертизу. Автомобиль изъят и помещен на штрафплощадку горотдела милиции.

В настоящее время установлена личность одного из хулиганов. Продолжаются мероприятия, направленные на установление других нападающих и места их пребывания.

По данному факту следственным отделом Васильковского горотдела милиции открыто уголовное производство по ч.2 ст.296 (хулиганство) Уголовного кодекса Украины. Санкция данной статьи предусматривает ограничение свободы на срок до пяти лет или лишение свободы на срок до четырех лет. Досудебное следствие продолжается.

Читайте также: Возмущенный поведением клиента, таксист пару раз выстрелил в пассажира

КиевVласть

Алексей Руденко

Теги: васильков, драка, госпитализация, камуфляж

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.