вівторок, 19 березня 2024 г.

В Вишневому за 46 млн гривень побудують інклюзивний дитсадок

В Вишневому за 46 млн гривень побудують інклюзивний дитсадок

В місті Вишневе Києво-Святошинського району до кінця 2022 року побудують інклюзивний дитсадок. Роботи за замовленням Київської держобладміністрації (КОДА) виконає ТОВ “СтарБудКонтракт”. Будівництво проходитиме за підтримки Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) Міністерства розвитку громад.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 7 червня 2021 року Департамент регіонального розвитку КОДА уклав з ТОВ “СтарБудКонтракт” (*) договір на будівництво дитячого садочка для дітей з обмеженими можливостями в місті Вишневе Києво-Святошинського району Київської області по вул. Європейська, 41. Ціна договору – 46,39 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Конкуренцію ТОВ “СтарБудКонтракт” в тендері склали ТОВ “Будівельна компанія “Ескар” та ТОВ “І. Б. К. Девелопмент”. Пропозиція ТОВ “І. Б. К. Девелопмент” була найвигіднішою за ціною, але її відхилили через невідповідність тендерній документації.

До 31 грудня 2022 року “СтарБудКонтракт” повинно знести існуючі будівлі, демонтувати літній басейн, тіньові навіси, винести мережі водопроводу та каналізації, виконати загальнобудівельні та електромонтажні роботи, облаштувати системи опалення, вентиляції, водопроводу, гарячого водопостачання, пожежогасіння, побутову та виробничу каналізацію, охоронну сигналізацію, блискавкозахист, провести телефонну лінію, встановити обладнання басейну, побудувати господарську будівлю та провести благоустрій території.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

В обгрунтуванні технічних та якісних характеристик предмета закупівлі вказано, що очікувана вартість будівництва складає 46,42 млн гривень. Розмір бюджетного призначення на 2021 рік на ці цілі – 24,68 млн гривень. Видатки на будівництво передбачені Програмою будівництва, реконструкції та ремонту об'єктів інфраструктури Київської області на 2021-2023 роки (рішення Київської облради від 24.12.2020 року №038-01-VIII). Дане рішення погоджено міжвідомчою комісією при Міністерстві розвитку громад і включено до переліку проектів, які фінансуються Державним фондом регіонального розвитку (ДФРР) Мінрегіону.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “СтарБудКонтракт”  зареєстровано в 2016 році. Статутний капітал – 50 тис. гривень. Основний вид діяльності – інші роботи по завершенню будівництва. Засновник і директор – Сергій Совко.

За підсумками участі в публічних закупівлях ТОВ “СтарБудКонтракт” отримало 37 підрядів загальною вартістю 99,8 млн ​​гривень (без урахування нинішнього договору). Найбільшим замовником – Департамент регіонального розвитку КОДА. (дані Zакупівлі). 

Нагадаємо, 20 квітня 2021 року Департамент регіонального розвитку КОДА уклав договір ціною 27,49 млн гривень з ТОВ “Будівельна компанія “Мега стайл” на проведення капітального ремонту приміщень загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів по вул. Кірова, 4 в селі Пашківка Макарівського району Київщини. Роботи планують завершити до кінця 2021 року. 

Читайте: В селі Пашківка на Київщині капітально відремонтують приміщення школи

Обов`язки керівника Департаменту регіонального розвитку Київської ОДА виконує Алла Бондар. Голова КОДА – Василь Володін.

* ТОВ “СтарБудКонтракт” (код ЄДРПОУ: 40630948)

Фото: LiveJournal

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевщины, новини київщини, детсад, новини київської області, строительство, кога, закупки, кода, василь володін, закупівлі, будівництво, вишневое, киево-святошинский район, вишневе, дитсадок, києво-святошинський район, алла бондар, алла бондарь, вулиця європейська

понеділок, 18 березня 2024 г.
20:45
У столиці цього тижня заплановані продуктові сільськогосподарські ярмарки (локації)
20:34
Кличко попросив журналістів Bihus.info передати правоохоронцям інформацію щодо розслідування по заробіткам оточення Брагінського на контрактах з “Київським метрополітеном"
20:23
На Новопавлівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 21 разів намагався прорвати оборону, - Генштаб ЗСУ
20:02
В Ірпені відкрили денний центр підтримки дітей та сімей
19:43
Зеленський зустрівся із членом Сенату Конгресу США Гремом
19:22
“Муніципальна Охорона” провели навчання з відпрацювання дій у разі позаштатної ситуації в столичних закладах освіти
19:05
Ірпінь відвідали представники міжнародної організації ЮНІДО
18:46
9 років тюрми отримав самопроголошений голова Димерської тергромади, який співпрацював з окупантами
18:26
На озері Богатирському було виявлено перевищення норми нафтопродуктів у 3,6 рази, - “Плесо”
18:03
На Київщині пройде лекція-презентація “Історія дайвінгу у Світі та Україні”
17:46
Чеська залізниця запускає новий поїзд до України
17:27
Столичні правоохоронці повідомили про підозру організаторам черговой схеми незаконного виїзду за кордон (фото)
17:05
У Києві спростять порядок встановлення меморіальних дощок
16:45
У Деснянському районі п’яний водій вчинив потрійну ДТП, постраждали двоє водіїв
16:25
Міноборони у лютому заблокувало постачання 264 т неякісних продуктів до військових частин
16:03
Відзавтра, 19 березня, на станції метро “Шулявська” розпочнеться капітальний ремонт ескалатора
Календар подій
Житло замість історичної будівлі: у Києві вирішується доля сторічної садиби Маліна
18 березня 2024 г. 09:00
Житло замість історичної будівлі: у Києві вирішується доля сторічної садиби Маліна
Посадовці КМДА формально ще можуть спробувати відстояти в касаційному суді свою позицію – не видавати МУО на проєктування, які допоможуть замовникам легально перетворити історичну садибу Маліна (1890 рік побудови) на вул. Олександра Кониського, 22 у сучасний житловий будинок. Чиновники до цього програли два суди по цьому питанню. Причина – історичному об'єкту офіційно не надано статус пам'ятки, а гучне рішення Київради від серпня 2021 року, яким власникам таких об'єктів було рекомендовано утриматися від здійснення робіт в них, як на цьому ще тоді наголошувала КВ, не має “зобов'язального характеру”. Поки київські активісти добиваються присвоєння садибі Маліна охоронного статусу, забудовники, які, схоже, пов'язані з “групою родин Негрича та Голиці", встигли зруйнувати значну частину будівлі. Відповідні слідчі дії станом на сьогодні ніяких результатів не принесли і, ймовірно, вже не принесуть.
Позивний “Тьотя”: за що судитимуть ексгендиректорку столичного КП “Інформатика” Вероніку Малкову
14 березня 2024 г. 09:00
Позивний “Тьотя”: за що судитимуть ексгендиректорку столичного КП “Інформатика” Вероніку Малкову
Столичні правоохоронці завершили слідство відносно ексгендиректорки та діючої заступниці керівника КП “Інформатика” Вероніки Малкової (на колажі). Наразі вона офіційно є обвинуваченою у розповсюдженні даних з вуличних камер відеонагляду, які встановлювалися в Києві за рахунок коштів міського бюджету. За цей злочин посадовиці загрожує до 5 років позбавлення волі, але яким буде кінцевий вердикт Шевченківського райсуду, покаже час. Так, слідчі встановили, що Малкова спільно ще з двома особами, один із яких є її підлеглим, допомагали громадянам, зокрема, встановлювати маршрути переміщення транспортних засобів по місту. Такий процес вони називали “розшуком”, а тодішня очільниця “Інформатики” навіть мала “позивний” – “Тьотя”. При цьому, в КМДА і Київраді, схоже, не поспішають робити свої кроки щодо покарання винних. Малкова повернулася до роботи після відсторонення у березні 2023-го, а ініціатива депутатського корпусу щодо створення спеціальної комісії, яка розслідує такі інциденти, так і не була офіційно запроваджена.