субота, 20 квітня 2024 г.

В селі Путрівка за 4,5 млн гривень продовжать будівництво амбулаторії

В селі Путрівка за 4,5 млн гривень продовжать будівництво амбулаторії

КНП “Васильківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” продовжить будівництво амбулаторії первинної медичної допомоги по вул. Путрівська 119-Б, в селі Путрівка Васильківського району. Виконати роботи вартістю 4,57 млн гривень довірили ПП “Ялик”, яке у січні 2019 року розпочало будівництво цього медзакладу і не змогло виконати умови договору.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 29 квітня 2020 року КНП “Васильківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” (*) уклало договір з ПП “Ялик” (**) на будівництво амбулаторії первинної медичної допомоги по вул. Путрівська, 119-Б в селі Путрівка Васильківського району Київської області. Ціна договору склала 4,57 млн гривен.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Вказану закупку вдалося провести з четвертої спроби. Перший тендер, оголошений 26 липня 2019 року, відмінений через подачу для участі менше двох пропозицій, другий, оголошений 6 вересня 2019 року – через відхилення всіх пропозицій, третій, оголошений 7 жовтня 2019 року – через неможливість усунення порушень.

Нинішню закупку було проведено без відкритих торгів. В системі лише опубліковано звіт про укладення договору. Замовник аргументував це рішенням Господарського суду Київської області від 27 січня 2019 року, яким суд задовольнив позов ПП “Ялик” про визнання його переможцем в зазначеному тендері, який було оголошено 6 вересня 2019 року. В КНП пояснили, що рішення розмістити в електронній системі закупівель звіт про укладений договір прийнято через відсутність технічної можливості вчиняти будь-які дії стосовно попередньої закупки.

По договору, ПП “Ялик” до кінця 2021 року повинно виконати загальнобудівельні, внутрішні сантехнічні та електротехнічні роботи, облаштувати каналізацію та пожежну сигналізацію, встановити огорожу, побудувати пішохідні доріжки та проїзди, озеленити територію.

Будувати амбулаторію в Путрівці ПП “Ялик” розпочало ще на початку 2019 року. Відповідний договір на 2,99 млн гривен Васильківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги підписало з підприємством 15 січня минулого року. Договір передбачав виконання підрядником таких самих робіт, як по нинішньому договору. 12 серпня 2019 року сторони уклали додаткову угоду, якою зменшили ціну договору до 1,38 млн гривень. Цього ж дня в системі ProZorro опублікували звіт про виконання договору, згідно з яким договір було розірвано у зв’язку з неможливістю виконання підрядником своїх зобов’язань. При цьому ПП “Ялик” заплатили 1,38 млн гривень.

Читайте: Амбулаторию в Путровке за 3 млн гривен возведет компания с уголовным шлейфом

В лютому 2019 року Васильківська райдержадміністрація відзвітувала, що третина будівлі амбулаторії вже зведена. Загальна ж площа медзакладу складе 213 кв.м., а завершити її будівництво обіцяли вже в квітні 2019 року. 


Хід будівництва станом на лютий 2019 року

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ПП “Ялик” зареєстровано в 2006 році. Засновник – Вадим Трищев. В.о. директора – Андрій Кисіль. Розмір статутного капіталу – 100 гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових та нежитлових будівель.

За результатами участі у публічних закупівлях ПП “Ялик” уклало 45 договорів на загальну суму 86,6 млн гривень (з урахуванням нинішнього). Найбільший замовник підприємства – Департамент регіонального розвитку Київської облдержадміністрації (КОДА), який віддав підприємству підряди на 32 млн гривен (дані Zакупівлі).

ПП "Ялик" має за плечима більше десятка судових рішень по кримінальному провадженню №1- кс/760//11526/18. Зокрема, згідно ухвалі Солом'янського райсуду Києва від 10 вересня 2018 року, на території Київської області діє група осіб, що використовують реквізити і поточні рахунки юридичних осіб з ознаками фіктивності з метою умисного ухилення від сплати податків. За даними слідства, серед інших підприємств цій групі підконтрольне і ПП "Ялик". Крім того, слідством встановлено, що ПП "Ялик" і ряд інших компаній, не мають основних засобів, власних або орендованих офісних і складських приміщень, працівників і звітують з однієї фактичної адреси.

Нагадаємо, за повідомленням поліції Київщини, засновник ПП “Ялик” Вадим Трищев зник в ніч з 12 на 13 березня 2020 року. Його автомобіль – Range Rover знайшли спаленим на місцевому кладовищі. На даний момент слідство виявило поруч з останками авто також гільзи від патронів і сокиру.

Читайте: В Белой Церкви разыскивается предприниматель, автомобиль которого нашли сожженным на кладбище

Також нагадаємо, в. о. голови Васильківської РДА – Євгеній Червенко, голова Васильківської районної ради – Наталія Баласинович, КНП "Васильківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" очолює Ярослава Августинович.

* КНП Васильківської районної ради "Васильківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" (код ЄДРПОУ: 38312395)

** ПП "Ялик" (код ЄДРПОУ: 34019103)

Фото: Васильківська РДА

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, закупки, медицина, закупівлі, будівництво, васильковский район, чп, кнп, амбулаторія, пп, Васильківський район, ялик, Путровка, путрівка, васильковский районный центр первичной медико-санитарной помощи, виталий онищук, васильківський районний центр первинної медико-санітарної допомоги, євгеній червенко, віталій онищук, евгений червенко

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій