четвер, 28 березня 2024 г.

В селі Пашківка на Київщині капітально відремонтують приміщення школи

В селі Пашківка на Київщині капітально відремонтують приміщення школи

До кінця 2021 року в селі Пашківка Макарівського району капітально відремонтують приміщення школи на вул. Кірова, 4. Роботи за замовленням Департаменту регіонального розвитку Київської держобладміністрації (КОДА) виконає ТОВ “БК “Мега стайл”, яке минулого року капітально ремонтувало будівлю цього навчального закладу в рамках програми “Велике будівництво”.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 20 квітня 2021 року Департамент регіонального розвитку КОДА уклав договір з ТОВ “Будівельна компанія “Мега стайл” на проведення капітального ремонту приміщень загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів по вул. Кірова, 4 в селі Пашківка Макарівського району. Ціна договору склала 27,49 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

До кінця 2021 року компанія “Мега стайл” повинна виконати внутрішні ремонтні та сантехнічні роботи, облаштувати системи опалення, електроосвітлення, вентиляції, кондиціонування, пожежної сигналізації, а також придбати устаткування, меблі та інвентар.

Нагадаємо, що 9 червня 2020 року Департамент регіонального розвитку КОДА за 11,5 млн гривень замовляв у ТОВ “БК “Мега стайл” проведення капітального ремонту будівлі Пашківської школи. За умовами укладеного договору, підрядник до кінця 2021 року повинен виконати земляні та демонтажні роботи, посилити конструкції, відремонтувати пандус, дах, водостічну систему, цоколь, зовнішні відкоси, а також замінити двері та вікна. За даними Е-дата, підряднику за виконані роботи по цьому договору вже запатили 10,22 млн гривен (останній платіж був в листопаді 2020 року).

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

19 жовтня 2020 року Департамент регіонального розвитку КОДА за 2,23 гривень замовив у компанії “Мега стайл” виконання додаткових робіт по капітальному ремонту будівлі школи. Роботи по вказаному договору були завершені в кінці 2020 року, підряднику за їх виконання заплатили 1,9 млн гривень.

Капітальний ремонт будівлі Пашківської школи проходить в рамках державної програми “Велике будівництво”.

За даними КОДА, загальна кошторисна вартість ремонту будівлі вказаної школи на 140 місць складає 12,1 млн гривень. Кошти на реалізацію у сумі 4,2 млн грн передбачено з державного фонду регіонального розвитку, а решту 7,9 млн гривень – з місцевого бюджету. 

Раніше КВ повідомляла, що станом на 20 квітня 2021 року в рамках реалізації програми президента України “Велике будівництво” на Київщині вже укладено договори з підрядниками по дев’яти об’єктам. Наразі розпочалися роботи на будівництві трьох дитсадків, однієї школи і двох спортивних локацій. Загалом протягом 2021 року на Київщині в рамках програми “Велике будівництво” планують реалізувати 18 пріоритетних об’єктів соціальної інфраструктури на загальну суму 343,756 млн гривень.

Читайте: На Київщині розпочалися роботи на 6 об’єктах “Великого будівництва” 2021 року

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “БК “Мега стайл” засновано в 2017 році. Статутний капітал – 1 млн гривень. Засновник і директор – Андрій Козярівський.

За даними Zакупівлі, у результаті участі у публічних закупівлях ТОВ “БК “Мега стайл” уклало 1137 договорів на 543 млн гривень (без урахування нинішнього). Найбільші замовники – управління будівництва Дніпровської районної в Києві держадміністрації.

Сільський голова Пашківки – Ольга Кравчук. Обов`язки керівника Департаменту регіонального розвитку Київської ОДА виконує Алла Бондар.

* ТОВ “БК “Мега стайл” (Код ЄДРПОУ: 41235604)

Фото: Моя Київщина

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, кога, закупки, школа, образование, закупівлі, освіта, алла бондар, департамент регионального развития кога, пашківка, бк мега стайл, департамент регіонального розвитку кога, пашковка, ольга кравчук

четвер, 28 березня 2024 г.
20:22
Протягом доби зафіксовано 48 бойових зіткнень, - Генштаб ЗСУ
20:02
У Києві розпочали відключати опалення в житловому секторі
19:42
Поліцейські затримали киянина, який через помсту вбив собаку колишньої дівчини
19:23
Бучу відвідала делегація з Боснії і Герцеговини
19:04
ВАКС продовжив обов'язки судді Верховного суду Князєву
18:46
КОВА максимально сприяла правоохоронним органам у затриманні “крота”, - Руслан Кравченко
18:26
Завтра у Димерській громаді частково не буде світла
18:06
Донори крові з Києва - у топі серед команд DonorUA for Teams
17:46
Новий міжнародний залізничний маршрут з Києва до Кошице планують запустити вже цього року
17:21
“Українська команда” передала батальйону “Свобода” велику партію дронів-літаків, – Палатний
17:03
Український гідрометцентр попередив про небезпечні метеорологічні явища на Київщині
16:46
Ювенальні прокурори зафіксували загибель 537 дітей внаслідок збройної агресії рф
16:26
У президентській резиденції на Липській вирішили відремонтувати каналізацію
16:06
Зеленський представив нового голову Служби зовнішньої розвідки
15:46
Для Голосіївського району столиці збираються накупити цибулин тюльпанів та нарцисів на 1,4 млн гривень
15:24
У Києві вручили нагороди переможцям конкурсу стартапів ProIT Startup Toloka
Календар подій