вівторок, 16 квітня 2024 г.

В Киеве проверят горбольницы № 2 и № 10 на соответствие медстандартам

В Киеве проверят горбольницы № 2 и № 10 на соответствие медстандартам

В Киеве проверят коммунальные некоммерческие городские больницы № 2 и № 10 на соответствие медицинским стандартам. С этой целью были созданы соответствующие экспертные группы. 

Об этом KV стало известно из приказа Департамента здравоохранения Киевской горгосадминистрации (КГГА) от 4 августа 2021 года № 1022 “О проведении экспертной оценки соответствия стандартам аккредитации учреждений здравоохранения”.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Согласно приказу, создаются экспертные группы по проведению экспертной оценки соответствия стандартам аккредитации учреждений здравоохранения, составы которых утверждены протоколом аккредитационной комиссии при Департаменте здравоохранения КГГА от 2 августа 2021 № 7.

Экспертной оценке подвергнутся коммунальные некоммерческие предприятия “Киевская городская клиническая больница № 10” и “Киевская городская клиническая больница № 2”.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Аккредитационной комиссии при Департаменте здравоохранения КГГА по результатам проведения экспертной оценки соответствия стандартам аккредитации поручено принять решение об аккредитации и передать решение на согласование Главной аккредитационной комиссии при Министерстве здравоохранения Украины.

Как сообщала KV, Киевская областная клиническая больница заказала проведение капитального ремонта кардиохирургического отделения по ул. Багговутовская, 1. Работы за 15,96 млн гривен доверили выполнять ЧАО “Строительно-монтажное управление №33”. Капремонт должен быть завершен до конца 2021 года.

Читайте: В Киевской областной больнице отремонтируют кардиохирургическое отделение

Напомним, недавно коммунальные Киевские городские клинические больницы № 1 и № 3 получили новые томографы. Общая стоимость двух томографов для бюджета Киева составила почти 6 млн гривен. 

Читайте: В Киеве больницы № 1 и № 3 получили новые томографы

Фото: pixabay 

КиевVласть

Сергей Албул

Теги: новости киева, кгга, медицина, здравоохранение, здоровье, департамент здравоохранения, больницы, медстандарты, медицинские стандарты

п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях зяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
17:47
Колаборант вдавав із себе ченця й освячував ворожі танки, що насувались 2022 року на Київ
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.