субота, 20 квітня 2024 г.

В Гостомелі реконструюють під дитсадочок будівлю на Свято-Покровській вулиці

В Гостомелі реконструюють під дитсадочок будівлю на Свято-Покровській вулиці

В Гостомелі на Київщині існуючу будівлю на вулиці Свято-Покровська, №73-Є збираються реконструювати під комунальний дитячий садок. Ці роботи за замовленням селищної ради виконуватиме столичне ТОВ “Міттел”. Реконструкцію планують завершити до кінця серпня 2021 року, а обійдеться вона в 63,7 млн гривень. 

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 28 серпня 2020 року Гостомельська селищна рада уклала договір з ТОВ “Міттел” (*) на проведення реконструкції існуючої споруди з надбудовою під дитячий дошкільний заклад на вул. Свято-Покровська, №73-Є в Гостомелі Київської області. Ціна договору склала 63,72 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

ТОВ “Міттел” до кінця серпня 2021 року повинно виконати роботи в будівлі дошкільного закладу, встановити тіньові навіси та електропідстанцію, облаштувати системи зовнішнього електропостачання та освітлення, заземлення, блискавкозахисту, зовнішніх мереж водопостачання, каналізації, теплопостачання, виконати роботи з благоустрою території. 

Конкуренцію ТОВ “Міттел” в тендері склали ТОВ "ФПК-Портал-Буд", ТОВ “Класика комфорту”, ТОВ “Власт-Буд” та ТОВ "Алькор Інвест-15". Найвигідніші пропозиції були у ТОВ "ФПК-Портал-Буд" та ТОВ “Класика комфорту”, але їх відхилили через відсутність деяких документів.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

6 серпня 2020 року Державна аудиторська служба України розпочала моніторинг даної закупівлі. 27 серпня за результатами перевірки замовника зобов'язали відмінити торги у зв'язку з виявленими порушеннями законодавства у сфері публічних закупівель або протягом 5 днів опублікувати обґрунтовані заперечення до цього висновку. Станом на 8 вересня 2020 року відповідь замовника в системі ProZorro не опублікована.

Дану закупівлю вдалося провести з другої спроби. Перший аналогічний тендер було оголошено 5 червня 2020 року. Торги не відбулися через подання для участі в торгах менше двох тендерних пропозицій.

Нагадаємо, 13 серпня 2015 року рішенням Київської обласної ради будівля під реконструкцію була передана із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Київської області до комунальної власності територіальної громади Гостомеля.

У 2016 році затверджено експертний звіт Державного науково-дослідного та проектно-вишукувального інституту “НДІпроектреконструкція” щодо реконструкції існуючої споруди під дитячий дошкільний заклад. Згідно з документом, загальна кошторисна вартість робіт в цінах на листопад 2016 року становила 18,07 млн гривень.

З рішення Гостомельської селищної ради від 12 грудня 2019 року №1012-58-VII відомо, що дана реконструкція входить в перелік об'єктів, які фінансуються з державного бюджету. У 2020 році з місцевого бюджету Гостомеля на роботи збираються виділити  10% від кошторисної вартості.

Відмітимо, що за інформацією із відкритих джерел, за адресою вул. Свято-Покровська, 73-Є в Гостомелі знаходиться ЖК “Покровский”.

Селищна влада Гостомеля на своєму офіційному сайті завірила, що існуюча будівля вул. Свято-Покровська, 73-Є буде реконструйована саме під дитсадок, який буде комунальної власності.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Міттел” зареєстровано в 2016 році в Києві. Статутний капітал – 1 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Засновник – Євген Вахнін. Директор – Михайло Турак.

В результаті участі у публічних закупівлях ТОВ “Міттел” отримало 54 підряди на 305,9 млн гривень (без урахування нинішнього). Найбільший замовник – Департамент регіонального розвитку Київської облдержадміністрації (КОДА), з яким підписано 42 договори на 210,3 млн гривен (дані Zaкупівлі).

Раніше KV повідомляла, що у 2020 році з бюджетів усіх рівнів на освітні проєкти за тендерами буде витрачено більше 680 млн гривень. Ще 315 млн гривен виділять в рамках обласної програми “Велике будівництво”.

Читайте: Київщина освоїть майже мільярд гривень на будівництво шкіл і дитсадків 

Голова Гостомельської селищної ради – Юрій Прилипко.

* ТОВ “Міттел” (Код ЄДРПОУ: 40216774)

Фото: Гостомельська селищна рада

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, детсад, новини київської області, закупки, ООО, реконструкция, закупівлі, гостомель, гостомель, тов, реконструкція, дитсадок, юрий прилипко, гостомельский поселковый совет, юрій прилипко, гостомельська селищна рада, міттел, миттел

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій