п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

У Калинівці на Фастівщині під залізничними коліями планують побудувати транспортний тунель

У Калинівці на Фастівщині під залізничними коліями планують побудувати транспортний тунель

У селищі Калинівка Фастівського району Київщини збираються побудувати транспортний тунель під залізничними коліями в межах станції “Васильків 1”. Розробку проекту вже завершено, а проектно-кошторисну документацію цього будівництва місцева влада недавно замовила ТОВ “Метробуд”, якому за це повинні заплатити 2,74 млн гривень.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 8 лютого 2022 року управління економічного розвитку, житлово-комунального господарства, капітального будівництва та інфраструктури Калинівської селищної ради уклало з ПАТ “Метробуд” (*) договір на розробку проектно-кошторисної документації будівництва транспортного тунелю під залізничними коліями з підходами в межах станції “Васильків 1” смт. Калинівка Фастівського району Київщини. Ціна договору – 2,74 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Закупку вдалося провести з другої спроби. Раніше зазначене управління оголошувало аналогічний тендер 23 листопада 2021 року, але тоді торги не відбулися через відхилення всіх пропозицій.

Згідно з укладеним договором, підготувати проектно-кошторисну документацію та провести її експертизу “Метробуд” повинно протягом 45 днів з моменту підписання договору – орієнтовно до 25 березня 2022 року.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

В технічному завданні вказано орієнтовна довжина ділянки тунелю – 1,4 кілометра – та термін його будівництва – 2022-2023 рік.

Як повідомили KV в Калинівській селищній раді, необхідність будівництва зазначеного транспортного тунелю зумовлена заторами та чергами на залізничному переїзді станції “Васильків 1”.

Читайте: Центральну частину селища Калинівка на Київщині капітально відремонтують за 7,4 млн гривень

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ПАТ “Метробуд” зареєстровано в 2004 році в Києві. Статутний капітал – 675 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво залізниць та метрополітену. Власники найбільший пакетів акцій – Ігор Завіновський (25%) та T&A Industries Ltd (15,19%). Директор – Олександр Метелиця.

За даними Clarity Project, у результаті участі в публічних закупівлях ТОВ “Метробуд” уклало 5 договорів на 101,68 млн гривень. Найбільший замовник – КП “Київський метрополітен”, з яким 25 червня 2020 року укладено договір (ціна – 79,49 млн гривень) на проведення капітального ремонту перегінних тунелів між станціями “Тараса Шевченка” та “Почайна” Оболонсько-Теремківської лінії Київського метрополітену.

З управлінням економічного розвитку, житлово-комунального господарства, капітального будівництва та інфраструктури Калинівської селищної ради нинішній догвоорів – друга співпраця з ПАТ “Метробуд”. У вересні 2021 року між сторонами був укладений договір (ціна – 48,96 тис.гривень) на розробку передпроектних пропозицій на проект будівництва транспортного тунелю під залізничними коліями в Калинівці. Відповідно до звіту про виконання договору, підрядник роботу виконав та отримав стовідсоткову оплату.

Селищний голова Калинівки – Юлія Олексенко.

* ПАТ “Метробуд” (код ЄДРПОУ: 32961977)

Фото: Facebook Владислав Одинець

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, строительство, закупки, проект, закупівлі, будівництво, фастовский район, васильків, фастівський район, калиновка, калинівка, юлія олексенко, метробуд, транспортный тоннель, транспортний тунель

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій