середа, 24 квітня 2024 г.

У Борисполі побудують пологове та лікувальне відділення

У Борисполі побудують пологове та лікувальне відділення

У Борисполі по вул. Котляревського, 1-Г, 1-Д повинні побудувати пологове та лікувальне відділення. Роботи на замовлення Київської облдержадміністрації (КОДА) буде виконувати ТОВ “І.Б.К. Девелопмент”. Підряднику заплатять 136,33 млн гривень.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 28 січня 2022 року Департамент регіонального розвитку КОДА уклав з ТОВ “І.Б.К. Девелопмент” (*) договір на будівництво пологового та лікувального відділення по вул. Котляревського, 1-Г, 1-Д в місті Бориспіль. Ціна договору – 136,33 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Будівництво нових відділень заплановано для КНП “Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”, яке знаходиться за адресою вул. Котляревського, 1. 

До кінця 2022 року “І.Б.К. Девелопмент” повинно виконати підготовчі та загальнобудівельні роботи, облаштувати внутрішнє опорядження, системи електропостачання, водопостачання, каналізації, опалення, вентиляції, кондиціювання, холодопостачання, блискавкозахисту, пожежної сигналізації, встановити ліфти та провести благоустрій території. Також підрядник повинен придбати та встановити устаткування.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

В обгрунтуванні технічних та якісних характеристик предмета закупівлі вказано, що загальна кошторисна вартість будівництва пологового та лікувального відділення по вул. Котляревського, 1-Г, 1-Д складає 143,34 млн гривень.

Виготовлення проектно-кошторисної документації вказаного будівництва управління капітального будівництва Бориспільської міськради замовляло за 989,01 тис. гривень у травні 2021 року у ФОП Євгена Куліка. 13 січня 2022 року опубліковано звіт про виконання договору, згідно з яким Євгену Куліку за роботу заплачено 756,31 тис. гривень.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “І.Б.К.Девелопмент” засновано в 2013 році. Статутний капітал – 500 тис. гривень. Засновники – Олександр Лук'янець, Олег Волинцев та Віталій Жуківський (директор).

За даними Clarity Project, у результаті участі у публічних закупівлях ТОВ “І.Б.К.Девелопмент” уклало 179 договорів на 995,29 млн гривень. Найбільший замовник – Департамент регіонального розвитку КОДА.

Раніше KV повідомляла, що на замовлення Бориспільської міської ради ТОВ “І.Б.К.Девелопмент” за 10,69 млн гривень в селі Рогозів реконструює будівлю амбулаторії з приміщеннями для проживання медичних працівників. 

Читайте: В Рогозові на Київщині реконструюють амбулаторію з приміщеннями для проживання медпрацівників

Роботи по реконструкції амбулаторії повинні були завершити до кінця 2021 року, але 24 грудня 2021 року стороні уклали додаткову угоду, згідно з якою термін виконання робіт продовжили до 30 червня 2022 року.

Директор Департаменту регіонального розвитку КОДА – Алла Бондар. Голова КОДА – Василь Володін.

* ТОВ “І.Б.К.Девелопмент” (код ЄДРПОУ: 38831585)

Фото: Facebook

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новини київщини, новини київської області, строительство, кога, закупки, кода, василь володін, борисполь, закупівлі, будівництво, василий володин, бориспіль, департамент регіонального розвитку, департамент регионального развития, алла бондар, пологове відділення, родильное отделение, ібк девелопмент, ібк девелопмент, ібк девелопмент

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій