середа, 24 квітня 2024 г.

У Білій Церкві збираються реконструювати Київський обласний ліцей-інтернат фізкультури та спорту

У Білій Церкві збираються реконструювати Київський обласний ліцей-інтернат фізкультури та спорту

В місті Біла Церква на Київщині збираються реконструювати Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури та спорту. Для цього в Київській облдержадміністрації (КОДА) за 6,74 млн гривень замовили ТОВ "Всеукраїнський центр державно-приватного партнерства" розробку відповідного проєкту. Документацію повинні підготувати до кінця 2022 року. 

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 19 листопада 2021 року Департамент регіонального розвитку КОДА уклав з ТОВ "Всеукраїнський центр державно-приватного партнерства" (*) договір на розроблення проєктної документації по реконструкції комунального закладу “Київський обласний ліцей-інтернат фізичної культури та спорту” в місті Біла Церква по вул. Леваневского, 52/4. Ціна договору – 6,74 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

До 31 грудня 2022 року "Всеукраїнський центр державно-приватного партнерства" повинен виконати інженерно-геодезичні вишукування, проектно-вишукувальні роботи, підготувати проєктну документацію та провести експертизу проекту.

Згідно із технічним завданням, у проєкті повинні передбачити реконструкцію 5-поверхового адміністративного блоку будівлі Київського обласного ліцею інтернату фізичної культури та спорту і будівництво легкоатлетичного манежу з 6 біговими доріжками, секторами для стрибків у довжину, стрибків у висоту, стрибків із жердиною, сектором для штовхання ядра, тренажерною залою, волейбольним та баскетбольним майданчиком, тенісним кортом, стадіоном з мініфутболу, індрохокею, гандболу, бадмінтону, єдиноборств та гімнастики.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Також відмічається, що реконструкцію заплановано виконати у дві черги: 1 черга – будівництво легкоатлетичного манежу, 2 черга – реконструкція адміністративного блоку.

Нагадаємо, проект реконструкції Київського обласного ліцею інтернату фізичної культури та спорту замовили на виконання Програми будівництва, реконструкції та ремонту об'єктів інфраструктури Київської області на 2021-2023 роки (рішення Київської обласної ради VІІІ скликання від 9 вересня 2021 року № 118-05-VIII “Про внесення змін до Програми будівництва, реконструкції та ремонту об'єктів інфраструктури Київської області на 2021-2023 роки”).

Читайте: В Білій Церкві з'явиться середньовічний парковий комплекс “Гюргівська фортеця” (фото)

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ "Всеукраїнський центр державно-приватного партнерства" зареєстровано у 2016 році. Статутний фонд – 50 тис. гривень. Основний вид діяльності – інша діяльність із забезпечення трудовими ресурсами. Засновники – Ілля Скляр (5%) та Валентина Никитюк (95%). Директор – Олександр Семенчук.

За даними Clarity Project, ТОВ "Всеукраїнський центр державно-приватного партнерства" в результаті участі у публічних закупках отримало 59 підрядів на 72,89 млн гривень. З установами Київщини нинішнє співробітництво – перше.

На сайті Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту зазначено, що заклад функціонує з 1996 року у приміщенні 5-ти поверхового гуртожитоку ДВНЗ “Білоцерківського механіко-енергетичного технікуму”. На сьогодні у закладі навчається 224 ліцеїста, у тому числі діти-сироти, діти-напівсироти та діти із багатодітних сімей. 117 ліцеїстів проживає в гуртожитку.

Департаментом регіонального розвитку КОДА керує Алла Бондар. Голова КОДА – Василь Володін.

* ТОВ "Всеукраїнський центр державно-приватного партнерства" (код ЄДРПОУ: 40256686)

Фото: Google Maps

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевщины, новини київщини, новини київської області, закупки, белая церковь, реконструкция, василь володін, проект, закупівлі, василий володин, біла церква, реконструкція, алла бондар, ліцей інтернат, всеукраїнський центр державно-приватного партнерства, лицей интернат

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій