четвер, 25 квітня 2024 г.

“Статус Груп”: як компанія виходить на ринок оренди в Києві

“Статус Груп”: як компанія виходить на ринок оренди в Києві

Столичний забудовник “Статус Груп”, на рахунку якого понад 16 успішних проєктів, з середини квітня розпочав активні роботи у п’ятьох ЖК. Тепер девелопер вийде на ринок оренди житла в Києві.

Про це, як передає KВ, йдеться у повідомленні пресслужби девелопера.

“З моменту повномасштабної війни столичний забудовник “Статус Груп” призупинив активне будівництво та став на оборону Києва, допомагаючи ТерОбороні, військовим на блокпостах та ЗСУ.  З середини квітня розпочав активні роботи у п’ятьох ЖК. Тепер девелопер вийде на ринок оренди житла в Києві”, – йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Додається також, що з середини квітня розпочалися активні роботи у п’ятьох ЖК: “Олімпік Парк”, “Скайрівер 2”, “Поділ Плаза”, “Рів’єра” та “Аура Сіті”. Окрім цього, у пресслужбі “Статус Груп” повідомляють щодо нових пропозицій, зокрема оренди жилої та комерційної нерухомості у цих забудовах. 

Також у прес-службі додали: “1-, 2-, 3-кімнатні та смарт квартири для потреб цивільного населення, а також приміщення для бізнесу — під кав’ярні, магазини, ресторани тощо. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Які переваги чекають на орендаторів. Забудови від Статус Груп — сучасне житло, що відповідає потребам киян”. 

  1. Локація. ЖК Олімпік Парк знаходиться на проспекті Бажана, за 5 хвилин пішки від метро Бориспільська. ЖК Рів’єра — затишний квартал у двох хвилинах пішки від станції метро Славутич, звідки до центру можна дістатися за 20 хвилин машиною.  А на правому березі міста розташований ЖК Поділ Плаза за адресою Глибочицька 73  — у серці Подолу, історичному центрі Києва, в 10 хвилинах пішки від метро Контрактова площа. ЖК СкайРівер за адресою Приозерна 15 (ст. метро Славутич) — клубний комплекс з басейнами, СПА та фітнес, поруч пляж на березі Дніпра.

  1. Інфраструктура. Олімпік Парк побудований за концепцією “місто в місті”, де кожен може знайти усе необхідне, навіть не виходячи за територію ЖК.  Так само й Рів’єра, коло якої безліч продуктових магазинів, аптек, дитячих майданчиків, а ще власна набережна та затишна прибудинкова територія. ЖК Поділ Плаза — квартири бізнес-класу,  з яких види з вікна виходять на Воздвиженську, Андріївський спуск, гору Щекавицю тощо. Поряд знаходяться дитячий садок, школа, офісні центри. ЖК СкайРівер — квартири преміумкласу. Цей комплекс надасть приватність та комфорт як для проживання, так і для відпочинку.

  1. Безпека. Компанія приділяє увагу безпеці своїх орендаторів — служба охорони цілодобово пильнує територію ЖК навіть під час воєнного стану.  Кожен із будинків оснащений відеокамерами, паркінгами, пунктами пропуску та шлагбаумами при вʼїзді задля контролю безпеки. 

  1. Переваги для бізнесу. Кожен із ЖК — багатонаселений та знаходиться поблизу центральних доріг та розв’язок, що забезпечує постійний потік клієнтів та покупців. А також комфорт для працівників офісів, що зможуть легко дістатися до роботи з будь-якого куточка міста. 

  1. Цінова політика. У пресслужбі “Статус Груп” запевнили, що варіантів для цивільних громадян та представників бізнесу безліч, й компанія готова допомагати з орендою за комфортними цінами. 

Наразі Статус Груп поширює пропозиції про оренду житлових та комерційних приміщень. За детальною інформацією можна звертатися до офіційних представників компанії або переходити за посиланням на сайт “Статус Груп”. 

Читайте: Столичний ринок житла: попит впав на 50%, відновлення триватиме півроку

Фото: Статус Груп

КиївВлада

Вероніка Злацька

Теги: новини києва, новини компаній, Статус груп, Статус груп, Статус груп, девелоперський бізнес, оренда приміщень

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій