четвер, 25 квітня 2024 г.

Сергій Смєлий зустрівся з арабськими фінансовими експертами Мюнтером Мухезейном та Інтісаром Уль Хасаном Альві - Українська асоціація GR-професіоналів і лобістів

Сергій Смєлий зустрівся з арабськими фінансовими експертами Мюнтером Мухезейном та Інтісаром Уль Хасаном Альві - Українська асоціація GR-професіоналів і лобістів

20-22 грудня делегація Української асоціації GR-професіоналів і лобістів здійснила робочий візит на ЕХРО-2020 – головну виставку світу, спрямовану на обмін досягненнями між представниками понад 190 країн. Цього року виставка спрямована на просування ідей сталого розвитку як інструментів просування ідеї сталого розвитку та глобального прогресу. У EXPO-2020 входять три пов'язані між собою підтеми: Сприятлива можливість (Opportunity), Стійкий розвиток (Sustainability), Мобільність (Mobility), що становлять три найважливіші рушійні сили сучасності. У межах даної тематики делегація Української Асоціації GR-професіоналів і лобістів провела ряд унікальних робочих зустрічей, серед яких – робочі обговорення, дискусії з арабськими експертами у сфері фінансів, бізнесу, економіки, енергетики тощо.

Про це KV стало відомо з пресрелізу організаторів.

Делегація Української асоціації GR-професіоналів і лобістів на зустрічі з Департаментом безпеки харчових продуктів (Муніципалітет Дубаю)

20 грудня було проведено зустріч з представниками компанії “Bowline” – Мюнтером Мухезейном та Інтісаром Уль Хасаном Альві. “Bowline” – інвестиційної та фінансової компанії, котра працює над розвитком та наданням фінансових послуг, консультацій для бізнесу, а також транзакцій M&A. “Bowline” входить до бізнес-холдингу “AlTayerGroup” – одного з найбільших холдингів в ОАЕ із понад 40-річним досвідом роботи, який співпрацює з 6 країнами Середнього Сходу. Містер Мухейзен має досвід роботи у Виконавчій Раді Дубаю (Executive Council). Досвідчений фахівець над будівництвом та розширенням бізнесу в ОАЕ шляхом урядового врегулювання (Government Regulations). Як Генеральний директор “Bowline” зацікавлений у допомозі над розширенням бізнесу не тільки в ОАЕ, а також в інших країнах Близького Сходу, включно у межах країн-учасниць Ради співпраці арабських держав Перської затоки. Інтісар Уль Хасан Альві – фінансовий керівник в компанії “Bowline”. Пан Альві має багаторічний досвід роботи у всіх аспектах корпоративних фінансів. Працює у сфері інвестиційного банкінгу, лізингу, фінансового консалтингу та боргового консультування як з еміратськими, так і міжнародними клієнтами, включно з великими корпораціями та HNWI (особами з високим рівнем власного капіталу). Понад 5 років працював фінансовим радником в офісі шейха сім’ї Аль-Касимі (управителі Шарджі).

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Делегація Української асоціації GR-професіоналів і лобістів на зустрічі з Мюнтером Мехуйзеном та Інтісаром Уль Хасаном Альві 

У межах робочої зустрічі арабські фахівці з фінансів та українські делегати обговорили поточний стан розвитку економіки обох країн. Було відмічено якісно налагоджену податкову систему Об’єднаних Арабських Еміратів, завдяки якій і вихідці з інших країн, і віднедавна громадяни зобов’язані сплачувати НДС, який складає 5%. До обговорення долучився Сергій Смєлий – відомий український бізнесмен, керівник Міжнародного промислового холдингу “Promotion Industries”. Компанія спеціалізується на реалізації інвестиційних проектів промислового будівництва в металургії, коксохімії та енергетиці, керує портфелем представництв іноземних промислових компаній в Україні. 

Сергій Смєлий – український бізнесмен. Керівник Міжнародного промислового холдингу “Promotion Industries”

Пан Смєлий звернув увагу на якісно підготовлений грунт для ведення бізнесу у східній державі, що можна пояснити низкою нововведень у законодавстві, а також у податковій політиці:

“Проривом для ОАЕ є саме полегшення умов для ведення бізнесу як зі сторони корінних жителів, так й іноземців. Тим не менше, державний апарат при цьому і через громадян, і через експатів здійснює якісну податкову політику, що сприяє надходженням до економіки держави”.

Українська асоціація GR-професіоналів і лобістів регулярно організовує обмін досвідом з провідними юристами, GR-спеціалістами, лобістами, фахівцями з економіки та інвестицій міжнародного рівня. Наприклад, у 11-12 жовтня 2018 року у Брюсселі (Бельгія) Асоціація провела Круглий стіл “Європейська перспектива України”, у якому взяли участь депутати Європейського Парламенту, серед яких –  Жозе Мануель Фернандеш (Португалія), Джулі Уорд (Великобританія); Річард Чарнескі (Польща) та багато інших. Під час круглого столу обговорювалися перспективи України в Європейському Союзі, сучасні політичні тенденції в Україні та ЄС, проблеми та перспективи взаємодії влади, бізнесу та громадськості в Україні, теми прав людини та свободи слова – одні з основних цінностей для України та Європейського Союзу. На рахунку Української асоціації GR-професіоналів і лобістів – понад 67 проведених профільних заходів як всеукраїнського, так і міжнародного рівня за останні 3 роки активної роботи, понад 448 міжнародних спеціалістів у галузях GR, бізнесу були залучені до діяльності Асоціації.

Читайте: Юлія Мендель обговорила особливості державної стратегії з Абдуллою Альджефрі

Фото: надано організаторами

КиевVласть

Олексій Вєтров

Теги: новини україни, мнение, дубай, оае, лобісти, Українська асоціація GR-професіоналів, Сергій Смєлий

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій