п'ятниця, 29 березня 2024 г.

Руководители Ирпенского УДАРа недоумевают на счет своего смещения

Руководители Ирпенского УДАРа недоумевают на счет своего смещения

По информации KV, глава Киевской областной организации “УДАР” Олег Великин уже давно задумал поставить во главе Ирпенской партийной организации Константина Бедового, “слив” таким образом эту структуру Партии Регионов (ПР).

Подробнее читайте:  В Киевской области “УДАР” распродает свои организации регионалам

При этом, как сообщает  информационный портал “Час.UA” со ссылкой на “Сайт громады Приирпенья”, глава городской организации “УДАР” Марина Власюк и ее супруг - глава оппозиционной фракции в Ирпенском горсовете Ярослав Месяц - уже уволены.

В связи с этим  ниже приводим письмо Марины Власюк, которое она разослала сегодня коллегам по партии.

Шановні колеги!

Мене звати Власюк Марина Ігорівна.

До недавнього часу я очолювала Ірпінську міську організацію політичної партії УДАР (Український демократичний альянс за реформи) Віталія Кличка в Київській області.

Кілька днів тому мені стало відомо, що мене виключено з партійних лав за "дії, що суперечать Статуту Партії". Зроблено це за моєю спиною безпідставно і всупереч нормам та всім правилам.

Я вважаю недопустимим той факт, що в час, коли вся країна кров"ю виборює свою долю, право жити в правовій державі та бореться з страшною машиною влади; в час, коли за світле майбутнє вмирають люди на майдані, з надією та трепетом в серці дивляться на лідера нашої партії - Віталія Володимировича, як на майбутнього Президента, Київська обласна організація партії УДАР безсоромно зраджує та виганяє прихильників із лав партії.

Мені соромно за дії обласної організації перед Ірпінською організацією і перед всіма людьми, що стали свідками цього безчинства.

На жаль, Ірпінську організацію партії УДАР перетворили на товар. Протягом останнього часу неодноразово лунали заяви від різних зацікавлених осіб про переговорний процес з представниками області, що обов"язково призведе до зміни керівництва партії в м.Ірпінь. Цю інформацію спростовував керівник обласної організації, але сьогодні ми - Ірпінська команда стали жертвою цих торгів. Чим більший рейтинг - тим вища ціна, це проста формула в якій ми виявились зайвими.

Ми вірою і правдою служили партії, а сьогодні нас викинули як відпрацьований матеріал, навіть не запросивши на діалог і не предявивши реальних претензій - просто поставили перед фактом!

Я щоровдячна Віталію Володимировичу за постійну підтримку нашої організації, за особисті візити до нашого міста, які стали знаковими в житті його мешканців та дали міцний фундамент для створення однієї з найпотужніших організацій в Україні. Ми працювали в команді УДАРу на перспективу і робили все для збільшення рейтингу і якнайшвидшого обрання Кличко В.В. Президентом країни.

Наша антикорупційна діяльність за останні роки викликала великий резонанс не тільки на місцевому, але й на всеукраїнському рівні. Так, на місцевих виборах у 2010р. в м. Буча та в м. Ірпінь партія “УДАР” отримала одні з найкращих результатів по Україні, хоча відстояти ми зуміли в Ірпені 4-х, а в Бучі 3-х депутатів. Крім того, ми в Ірпінській міській раді обєднали всіх опозиціонерів і створили депутатську групу, яку очолив представник УДАРу Ярослав Місяць.

На виборах до Верховної Ради в 2012р. ми зуміли зупинити ряд фальсифікацій. Ми відстояли результати не тільки “УДАРу”, а й “Батьківщини”, викривши фальсифікації з внесенням даних до електронного реєстру.

Завдяки проведеній нашою командою роботі, такий корупціонер та розкрадач регіону як Мельник П. В., не став знову депутатом Верховної Ради України. Всім стало вкотре зрозуміло: УДАР-це команда, що зуміла побороти такого “титана” як П. Мельник і ні для кого не секрет, що саме така діяльність стала причиною постійних репресій з боку влади щодо мене особисто та Місяця Ярослава.

За останні три роки мені намагались підпалити будинок та підпалювали автомобілі, неодноразово залякували та порушували кримінальні справи. В Ірпені вже стало нормою - якщо Місяць Ярослав, як голова опозиційної депутатської групи, протестує проти чогось це означає, що завтра місцевий прокурор порушить кримінальну справу і викличе на бесіду, мета якої змінити думку Місяця Я. з того чи іншого питання.

Місяць Ярослав та я, Власюк Марина проявили себе дуже активно ще в часи помаранчевої революції і з того часу постійно ведемо активну опозиційну діяльність.

Напередодні місцевих виборів 2010 року Ярослав Місяць запропонував обєднати сили політичних партій УДАР та партії Малого та середнього бізнесу України, яку він на той час очолював. Цей крок був необхідний саме партії УДАР, оскільки чинна влада намагалась унеможливити участь цієї сили у виборах і приймала антиконституційні закони.

Дуже прикро та неприємно усвідомлювати, що після всіх спільних перемог та вкладених зусиль Місяця Ярослава та Власюк Марину викидають з партії оскільки вони стали "незручними" однопартійцями.

Ярослав Місяць публічна особистість і основний претендент на мерську посаду в Ірпінському регіоні і, на мою думку це основна причина всіх тих наклепів та провокаційних заяв що постійно зявляються в ЗМІ.

Нашій команді неодноразово надходили пропозиції працювати з провладною політичною структурою, але ми жодного разу не зрадили свою партію.

Ми просимо відкритого діалогу.

Ми переконані що лише Віталій Кличко зможе врегулювати цей конфлікт і поставити крапку в безсоромних спробах перетворювати партію на базар.

Коли діти сваряться саме батько повинен встановити справедливість і покарати винного.

Ситуація з Ірпінською організацією на жаль вже вийшла за межі Київської області тому сьогодні з надією на Віталія Кличко розраховуємо не лише ми, а й тисячі інших партійців у всіх регіонах нашої країни, аби усвідомити для себе чи зможе кожен відданий партієць бути впевненим у справедливості, чи повинен бути готовим до того що його як і Місяця Ярослава та Власюк Марину в один із прекрасних моментів попросять на вихід.

Я переконана, що недопустимо виганяти людей з партії за їх спиною, без причин, їх пояснення та пошуку шляхів вирішення. Такими методами не користуються навіть регіонали і це нагадує не сталінізм, а більше фашизм.

Я, як і тисячі наших однопартійців хочу знати правду,

Я звертаюсь до кожного з Вас з проханням: допоможіть мені - порадьте що я маю робити? Можливо варто опустити голову і перетворившись на вівцю приймати це як норму? А можливо варто просто дізнатися правду, навіть якщо вона і страшна: наша партія сповідує демократичні принципи чи закони ринку?

Шановні колеги, я маю на меті звернутися з відкритим зверненням до Кличко Віталія Володимировича, аби отримати відповіді на гострі питання що виникли на сьогоднішній день. Якщо Ви підтримуєте мою ініціативу - відпишіться на мою електронку. [email protected]

Не залишайтесь осторонь, адже сьогодні це моя проблема, а завтра вона може стати і Вашою.

З повагою

Голова Ірпінської міської організації

політичної партії УДАР Марина Власюк

P.S.:

В телефонном разговоре с корреспондентом KV Мариной Власюк сообщила, что намерена в начале следующей недели встретиться и объясниться с главой партии Виталием Кличко. “А как иначе? О нашем смещении мы с мужем узнали из интернета. Никакого общения даже с областным руководством у нас не было, и никаких претензий нам напрямую никто ранее не предъявлял”.  

четвер, 28 березня 2024 г.
20:44
У Гостомелі працюватиме перевізний цифровий флюорограф
20:22
Протягом доби зафіксовано 48 бойових зіткнень, - Генштаб ЗСУ
20:02
У Києві розпочали відключати опалення в житловому секторі
19:42
Поліцейські затримали киянина, який через помсту вбив собаку колишньої дівчини
19:23
Бучу відвідала делегація з Боснії і Герцеговини
19:04
ВАКС продовжив обов'язки судді Верховного суду Князєву
18:46
КОВА максимально сприяла правоохоронним органам у затриманні “крота”, - Руслан Кравченко
18:26
Завтра у Димерській громаді частково не буде світла
18:06
Донори крові з Києва - у топі серед команд DonorUA for Teams
17:46
Новий міжнародний залізничний маршрут з Києва до Кошице планують запустити вже цього року
17:21
“Українська команда” передала батальйону “Свобода” велику партію дронів-літаків, – Палатний
17:03
Український гідрометцентр попередив про небезпечні метеорологічні явища на Київщині
16:46
Ювенальні прокурори зафіксували загибель 537 дітей внаслідок збройної агресії рф
16:26
У президентській резиденції на Липській вирішили відремонтувати каналізацію
16:06
Зеленський представив нового голову Служби зовнішньої розвідки
15:46
Для Голосіївського району столиці збираються накупити цибулин тюльпанів та нарцисів на 1,4 млн гривень
Календар подій