субота, 4 травня 2024 г.

Резніков подав на посаду свого першого заступника кандидатуру генерал-лейтенанта Павлюка та ще двох кандидатів на заступників

Резніков подав на посаду свого першого заступника кандидатуру генерал-лейтенанта Павлюка та ще двох кандидатів на заступників

Міністр оборони Олексій Резніков (на фото) подав на погодження Президенту України Володимиру Зеленському кандидатів на посаду першого заступника міністра оборони генерал-лейтенанта Олександра Павлюка. Також Резніков запросив на посаду заступника міністра Віталія Дейнегу та Андрія Шевченка. 

Про це KВ стало відомо з повідомлень на сторінці у Facebook міністра оборони Олексія Резнікова

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Я запросив до команди нових людей. Відповідно до процедури, кандидатів на посади подав на погодження Президенту України, після цього має відбутись затвердження Урядом. Усі вони відомі, тому буквально кілька слів. Перший. На посаду першого заступника міністра подано кандидатуру Героя України, генерал-лейтенанта Олександра Павлюка. Генерал Павлюк досконало знає проблематику сучасної війни та потреби нашої армії, має необхідні лідерські та управлінські якості. Буде ще більше синергії у взаємодії з Генеральним штабом”, – повідомив Резніков. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також Резніков повідомив, що він запросив на посаду заступника міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації відомого волонтера з бекграундом у сфері ІТ, а останнім часом журналіста-документаліста Віталія Дейнегу.

Крім того, Резніков запросив на посаду заступника міністра з питань європейської інтеграції відомого медійника Андрія Шевченка, який одночасно має успішний досвід роботи у Парламенті, а також на посаді посла України у Канаді.

Зеленський звільнив посла України в Канаді

“Що стосується тих, хто обіймав посади заступників. Перший заступник міністра оборони генерал-полковник Іван Руснак та заступник міністра оборони з питань цифрового розвитку Олег Гайдук. Вони залишаються у команді Міністерства і будуть залучені до роботи в якості радників міністра. Я вдячний Івану Степановичу і Олегу Васильовичу за роботу у найскладніші дні. У якості радників вони сконцентруються на низці пріоритетних проектів, які вимагають повного залучення їхньої експертизи та компетенцій, – додав Резніков. 

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський вніс зміни в указ “Про переліки посад, що підлягають заміщенню особами вищого офіцерського складу, та граничних військових і спеціальних звань за цими посадами” та дозволив призначати військових першими заступниками міністра оборони.

Читайте: Зеленський дозволив призначати військових першими заступниками міністра оборони

Фото: ТСН

КиївВлада

Павло Башинський

Теги: новини києва, новини україни, війна, рф, володимир зеленський, напад, зсу, військові сили, міністр оборони, призначення, олександр павлюк, військовий, Андрій Шевченко, кадрові рішення, віталій дейнега, наказ, заступники

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій