середа, 24 квітня 2024 г.

Олексій Ліпатов взяв участь у робочій зустрічі з Фалвелем Манзано - Українська асоціація GR-професіоналів і лобістів

Олексій Ліпатов взяв участь у  робочій зустрічі з Фалвелем Манзано - Українська асоціація GR-професіоналів і лобістів

20-22 грудня Українська Асоціація GR-професіоналів і лобістів провела робочий візит до Дубаю (Об’єднані Арабські Емірати), у якому взяли участь провідні фахівці України у сфері побудови діалогу між бізнесом, владою і державою, інвестицій, культурної дипломатії. У межах візиту було проведено 13 зустрічей із впливовими східними експертами в галузях підприємництва, енергетики, медицини, GR, інвестицій, серед яких: Обаїд Аль Шуфейхі (GR-Директор у провідній компанії сфери преміум-нерухомості “Bloom Holding”), Мохаммед Ахмед Абдуладжида (представник Департаменту безпеки харчових продуктів Муніципалітету Дубаю), Його Величність Томаш Залескі (Голова королівського офісу Його Королівської Високості шейха Ахмеда бін Фейсала Аль-Кассімі), Біпін Тарнавул (головний виконавчий Директор “Ananta Investments Limited”) та багатьох інших. 

Про це KV стало відомо з пресрелізу організаторів.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Делегація Української асоціації GR-професіоналів і лобістів на зустрічі з Департаментом безпеки харчових продуктів (Муніципалітет Дубаю)

На особливу увагу заслуговує робоча зустріч з Фалвелем Манзано – успішним філіппінським спеціалістом у сфері інвестицій, маркетингу та нерухомості. СЕО “SalesAcademy&AssetManagementGroup” – агенстві преміум-нерухомості у Дубаї . Також східний фахівець чолює “FRM Prime Realty Corporation” – міжнародну мережу компаній, що працює у цілій низці напрямків: інвестиціях, Real Estate, Digital-marketing, Software & Technologies, рітейлі та інших напрямках.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

У ході зустрічі пан Манзано відзначив важливість взаємодії приватного сектору, на який “припадає близько 90% всіх робочих місць”. У випадку ж України сприяння з боку держави роботи малого та середнього бізнесу при вдалій податковій системі допоможуть покращити економічний стан держави. Олексій Ліпатов, впливовий український підприємець, директор компанії “СКМ Інвест” (займається капітальним будівництвом та введенням в експлуатацію промислових та соціальних об’єктів) погодився з думкою пана Манзано:

“Збільшення кількості робочих місць є необхідністю для забезпечення жителів сіл та віддалених від регіональних центрів регіонів. Досягти цього досить просто: за рахунок росту кількості малого та середнього бізнесу – запобіжного заходу в Україні, спрямованого проти суцільної монополізації та олігархізації цілих сфер розвитку держави. При якісному діалозі між державою та представниками бізнесу, урегульованому законодавству, можливо досягнути росту економіки за рахунок власних внутрішніх виробників”.

Олексій Ліпатов та інші представники Української асоціації GR-професіоналів і лобістів на зустрічі з Мюнтером Мухезейном та Інтісаром Уль Хасаном Альві (інвестиційна компанія “Bowline”)

Головний організатор серії унікальних робочих зустрічей в Дубаї, ОАЕ – Українська асоціація GR-професіоналів і лобістів, на рахунку якої – понад 259 проведених освітніх профільних заходів, серед яких, зокрема, серія зустрічей з обміну досвідом “Діалог про майбутнє: Україна-США” (березень 2020 року), до яких долучилися: Майкл Капуто (радник Дональда Трампа), Лея Нодвін (представниця Конгресмена Біла Кітінга), Жанна Шахін (сенатор штату Нью-Гемпшир), Прасана Лал Дас (провідний фахівець Світового Банку з торгівлі та конкурентоспроможності), представники організації “Репортери без кордонів” та багато інших.

Читайте: Сергій Смєлий зустрівся з арабськими фінансовими експертами Мюнтером Мухезейном та Інтісаром Уль Хасаном Альві – Українська асоціація GR-професіоналів і лобістів

Фото: надано організаторами.

КиевVласть

Олексій Вєтров

Теги: новини україни, мнение, дубай, оае, лобісти, Українська асоціація GR-професіоналів, Сергій Смєлий

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій