вівторок, 16 квітня 2024 г.

Обнародована аудиозапись предложения Манько от адвокатов Корбана взять на себя вину за похищение человека (+видео)

Обнародована аудиозапись предложения Манько от адвокатов Корбана взять на себя вину за похищение человека (+видео)

Заместитель командира “Правого сектора”, глава новосозданной политической партии “Единый союз патриотов Украины” Валентин Манько обнародовал аудиозапись на которой адвокаты Геннадия Корбана предлагают ему взять на себя вину за похищение человека.

Об этом KV стало известно из заявления Валентина Манько на сегодняшней пресс-конференции.

Он продемонстрировал журналистам запись телефонных разговоров с лидером “УКРОПа” Геннадием Корбаном и запись разговоров “с глазу на глаз” с его адвокатами. Адвокаты, по словам заместителя командира “Правого сектора”, предлагали ему взять на себя вину за похищение руководителя одного из департаментов Днепропетровского горсовета Александра Величко.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Facebook    

В частности, на аудиозаписи зафиксирован разговор, в ходе которого, якобы, Геннадий Корбан предлагает Валентину Манько услуги своих адвокатов и настаивает на выполнении их указаний, а также обещает выполнить свои обязательства относительно семьи заместителя командира “Правого сектора”.

“Что они хотели от меня добиться? Мне навязали адвокатов для того, чтобы я делал то, что нужно Корбану, чтобы я дал показания, которые выведут его из подозрения по уголовным делам, которые выдвинуты ему. Они пытались меня подкупить: мы будем обеспечивать тебя, твою семью. За это я должен взять на себя, или найти какого-то человека, который возьмет на себя всю ответственность”, - сказал Валентин Манько.

Ранее Валентин Манько уже заявлял о том, что Геннадий Корбан использовал бойцов добровольческих объединений, отправляя их на совершение противоправных действий, в том числе, похищение людей и рейдерские захваты предприятий под патриотическими лозунгами, для собственного обогащения. После распространения этой информации, по словам Манько, его и дальше пытаются запугивать, выискивая грехи прошлого.

Также ранее Валентин Манько сообщил о том, что Величко был похищен людьми Корбана с целью запугивания главы Днепропетровского горсовета Максима Романенко. Увольнение последнего с должности дало бы Корбану возможность контролировать финансовые потоки городского бюджета и коммунальных предприятий Днепропетровска через подконтрольных ему чиновников.

Читайте также: В “Правом секторе” Корбана обвинили в присвоении 2 млрд грн общины Днепропетровска и похищении чиновника Величко

КиевVласть

Георгий Полесский

Теги: Новости, киев, ато, правый сектор, корбан, днепропетровск, адвокаты, манько, аудиозапись, Величко

п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях зяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
17:47
Колаборант вдавав із себе ченця й освячував ворожі танки, що насувались 2022 року на Київ
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.