п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

Названы самые богатые чиновники на Киевщине (видео)

Названы самые богатые чиновники на Киевщине (видео)

Первенство среди самых зажиточных государственных мужей в Киевской области принадлежит мэру Бучи Анатолию Федоруку и его соратнику, градоначальнику Ирпеня Владимиру Карплюку, который в прошлом году задекларировал 67 квартир. “Бронзовая медаль” досталась новоназначенному главе Обуховской райгосадминистрации Александру Туренко. Отличился также глава Бориспольской РГА Дмитрий Воронин, располагающий автопарком на сумму около 100 тыс. долларов.

Как стало известно KV  из сообщения “Гроші”, первенство среди самых богатых чиновников в Киевской области принадлежит Бучанскому городскому голове Анатолию Федоруку.

“Анатолий Федорук - владелец немалой избушки с собственным крытым бассейном, садом, идеальными газонами и даже летним домиком, расположенной на площади в полгектара в 20 км от Киева. Согласно же декларации чиновника, за 2015 год он получил 123 000 745,28 гривен зарплаты. Зато его жена заработала более 18 млн гривен”, - говорится в сообщении.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Немного скромнее, чем Анатолий едорук, живет его кум, городской голова Ирпеня и глава партии “Новые лица” Владимир Карплюк.

“Рядом с его домом расположены также имения экс-главы аппарата ВР Анатолия Зайчука и экс-коммуниста беглого Игоря Калетника. Скандально известный Владимир Карплюк шокировал всю страну, когда обнародовал декларацию о доходах за 2014 год, в котором отметил, что является честным владельцем 67-ми квартир. И это при зарплате чуть больше 6 тысяч гривен в месяц (в декларации 2015 года он указал 76506 гривен дохода). Его жена задекларировала почти 70 тыс. гривен заработка в месяц. Однако в декларации 2015 года количество квартир в Карплюка стремительно уменьшилась и составляет уже 23”, - сообщают “Гроші”.

Читайте: Мэр Ирпеня объяснил появление 67 квартир и сотни бордов

Как ранее рассказывала KV, супруги Анатолия Федорука и Владимира Карплюка являются основательницами семейного строительного бизнеса в виде компании “ООО “Будрегионинвест”, застраивающей Ирпенский регион.

Третьим в рейтинге “Грошей”  стал недавно назначенный глава Обуховской РГА Александр Туренко. Согласно его декларации, гривневый миллионер Туренко является счастливым владельцем яхты, квартиры, а также дачного дома на 500 “квадратов” возле столицы. Все это, по его словам, приобретено за “бизнесовые” деньги. До назначения был директором ООО "АЗБОР".

Читайте: Порошенко уволил главу Обуховской РГА

Четвертым среди самых богатых значится глава Бориспольской РГА Дмитрий Воронин, заработавший в 2014 году 28 тыс. гривен. Семья чиновника владеет автопарком совокупной стоимостью более 100 тыс. долларов. Также на него официально зарегистрировано 4 земельных участка, 3 квартиры, а также земельный участок в селе Иванковичи, где уже якобы строят жилищный комплекс.

Читайте: Президент назначил одиннадцать глав РГА в Киевской области

Скрин фото взято отсюда

КиевVласть

Оксана Мельник

Теги: новости киевской области, карплюк, федорук, туренко, воронин, богатые чиновники

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.