четвер, 18 квітня 2024 г.

На Київщини до 30-річчя Незалежності відкриють “Академію спорту”

На Київщини до 30-річчя Незалежності відкриють “Академію спорту”

Голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін відвідав будівництво спортивного комплексу “Академія спорту” в м. Буча, що зводиться в рамках програми Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

Про це KV стало відомо з повідомлення пресслужби Київської облдержадміністрації з посиланням на  голову КОДА Василя Володіна.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”


“В Київській області до 30-річчя незалежності України з‘явиться сучасна спортивна академія, яка стане спортивним брендом громади та регіону. Багатофункціональний спортивний комплекс буде використовуватися для змагань з олімпійських видів спорту всеукраїнського та міжнародного значення, проведення занять з міні-футболу, баскетболу, волейболу, гандболу, великого тенісу. Також, у ньому будуть проходити заняття з фізичної культури Бучанської ЗОШ №2”, – зазначив голова ОДА Василь Володін.

Разом з головою Бучанської РДА Миколою Ляшенко, головою Бучі Анатолієм Федоруком, першим заступником голови КОДА Дмитром Назаренком та заступником голови КОДА Андрієм Лісовиком оглянули перебіг будівництва. Наразі вже збудовано двоповерхову будівлю, два міні-футбольних поля та спортивні майданчики, влаштовано зовнішні мережі, встановлено вікна та двері. Тривають роботи з внутрішнього та зовнішнього оздоблення, розпочали встановлювати місця для вболівальників, облаштовувати дикторську та освітлення, готуються до настилу спортивного лінолеуму. До кінця тижня мають завезти баскетбольні щити. Будівельна готовність становить 90%.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Після цього голова Київщини переглянув роботи з капітального ремонту Бучанської загальноосвітньої школи №2, розташованої поруч зі спортивним комплексом. У навчальному закладі, де навчаються 317 дітей, утеплили фасад, замінили покрівлю та частково замінили зовнішні інженерні мережі. До 20 серпня планується завершити всі роботи. Але на цьому оновлення школи не закінчується. Наразі розробляється проєктно-кошторисна документація по добудові нового корпусу Бучанського НВК” СЗОШ І-ІІІ ст. – ЗОШ І-ІІІ ст.№” № 2 з навчальними приміщеннями на 700 місць.

 Довідково. Будівля “Академії спорту” складається зі спортивного залу, глядацьких трибун, роздягалень, душових, санвузлів, малих тренажерних залів, робочих кабінетів. На території комплексу будується 5 спортивних майданчиків: два міні-футбольних поля зі штучним покриттям, один баскетбольний майданчик із поліуретановим покриттям, один багатофункціональний майданчик, один майданчик для занять зі strit-файту.

Кошторисна вартість об‘єкту складає 108 459,387 тис.грн.

Послугами спортивного комплексу зможе скористатися 57 тисяч населення Бучанської міської територіальної громади, а також учасники обласних, державних та міжнародних заходів. Потужність спортивного об’єкта розрахована на 570 відвідувачів в день. Буде створено 34 робочих місця для тренерів та обслуговуючого персоналу спортивної споруди.

Читайте: Басейн у Славутичі зроблять безбар'єрним у рамках “Великого будівництва”

Фото: КОДА

КиевVласть

 

Олексій Вєтров

Теги: новини київщини, новини київської області, позиція, кода, василь володін, буча, спорт, велике будівництво, спортивна академія

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій