п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

Корупція подільника Кличко Левченко триває, незважаючи на обшуки, - Цибулько

Корупція подільника Кличко Левченко триває, незважаючи на обшуки, - Цибулько

Подільник київського міського голови Віталія Кличка голова КП “Київпастранс” Дмитро Левченко (на фото) продовжує займатися корупційною діяльністю, незважаючи на обшуки правоохоронців на своєму підприємстві. Крім того, заступник Дмитра Левченка Павло Кирилюк забезпечує свого керівника охороною. 

Про це, як стало відомо KV, на своїй сторінці у Facebook написав блогер та політичний експерт Володимир Цибулько. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Заступник голови "Київпастрансу" Павло Кирилюк забезпечує свого керівника – подільника мера Києва Віталія Кличка голову “Київпастрансу” Дмитра Левченка – охороною. Причому через підрядника, який виграє тендери на його ж підприємстві. Бо Кирилюк відповідає за всі тендери в КП. Минулого тижня в ЗМІ розлетілася велика стаття про походи чиновників Кличка з розряду керівників КП і департаментів КМДА, а також "корупційних друзів" мера по силовиках”, – повідомив блогер.

Він також нагадав, що журналісти опублікували фото з зустрічей Комарницького, Тація, Палатного, Брагінського і самого Левченка, де вони намагалися "повирішувати" з "перевертнями в погонах" свої корупційні кейси.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

“І що сталося через тиждень після викриття корупціонерів? Та нічого поганого для фігурантів розслідування. І навіть навпаки! Наприклад, той же Левченко отримав у особисте користування автомобіль і охоронця від Михайла Руденка (фото 1). Руденко – власник охоронного підприємства "Гарант Безпеки". А також – "Гарант Безпеки Юей", "Гарант Безпеки ЛТД" і "Гарант Безпеки П.С.". Це ціла корупційна сітка з надання охоронних послуг у КП, вони охороняють – і пиляють бюджет роками. Причому охороняють як об'єкти, так і директорів”, – зазначив блогер. 


Фото 1

За словами експерта, Руденко головний, хто протягає охоронні компанії своїх друзів через тендер у “Київпастранс”, відповідно до системи ProZorro і розслідування в “Віснику державних грошей”. 

“Також допоміг забезпечити Левченка автомобілем відомий "смотрящий" за "Київпастрансом” і “Укрзалізницею”, а за сумісництвом заступник Левченка – Кирилюк. У "Київпастрансі" кажуть, що саме він наступний на посаду виконувача обов'язків директора комунального підприємства, в разі, якщо Левченко доведеться терміново відправитися на спокій через розслідування корупції Кличка. А поки цього не сталося, він допоміг шефу машиною і охороною, бо тільки вищий може його повністю відмазати у правоохоронців через добрі зв'язки свого тестя – екснардепа від УДАРу і близького соратника Кличка Романа Романюка”, – розповів блогер. 

Експерт переконаний, що у Левченка з Кирилюком є особистий листоноша-рюкзачнік для "чорного" налу, ім'я його – Юрій Красій (фото 2, 3, 4), гроші він привозить прямо на КП (фото 5) і це явно людина Кирилюка, бо заступник голови "Київпастрансу" зайшов в будівлю за 2 хвилини до рюкзачніка(фото 6).


Фото 2


Фото 3


Фото 4


Фото 5


Фото 6

“Є і бухгалтер "чорної" каси – Олена Слесарюк (фото 7), яка веде обліки Красія і часто спілкується з ним. Такий собі позаштатний офіс у них, і не де-небудь, а в центральній частині столиці – в БЦ "Парус", звідки періодично виїжджає і біла Toyota RAV4 бухгалтера (фото ????, і білий же Volvo кур'єра (фото 9). Чорний бухгалтер – теж напевно людина Кирилюка. Бо я вивчив питання і виявилося, що ще рік тому журналісти з'ясували, що не тільки в місті бувають, а і в КП. Кличко буквально розвів інститут смотрящих в столиці! Тепер очевидний і відповідь на питання, що підлеглі Левченко і Кирилюка, та й вони самі, так часто роблять в "Парусі" – зберігають і рахують гроші. Левченко приїжджає до бухгалтера, щоб особисто зводити чорну касу "Київпастрансу" (фото 10). Вкотре хотілося б привернути увагу бездіяльних правоохоронців! Імена, прізвища та номери назви компаній вже відомі, вам надали всі дані по них, далі – справа за вами. Матеріалів більш ніж достатньо, щоб провести слідчі заходи. Чекаємо від вас чесної роботи!” – констатував Володимир Цибулько.


Фото 7


Фото 8


Фото 9


Фото 10

Фото: Facebook-сторінка Володимира Цибулько 

КиевVласть

Олексій Вєтров

Теги: новини києва, позиція, Віталій Кличко, київпастранс, дмитро левченко, павло кирилюк

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій