п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

Кличко распорядился рекламировать Всемирный день уборки

Кличко распорядился рекламировать Всемирный день уборки

Мэр Киева Виталий Кличко распорядился рекламировать Всемирный день уборки (World Cleanup Day). В этом году Всемирный день уборки будет отмечаться в субботу, 19 сентября, мероприятиями по очищению природы от твердых бытовых отходов по всему миру. 

О планах рекламировать Всемирный день уборки в Киеве KV стало известно из отдельного поручения столичного головы Виталия Кличко от 27 августа 2020 года № 30618. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“С целью информирования населения о проведении социально-экологической акции по уборке зеленых зон и благоустройству территории – “Всемирный день уборки – World Cleanup Day”, прошу обеспечить размещение тематических плакатов на рекламных средствах типа: “Щит, отдельно стоящий” в количестве 5 единиц, “Щит, стоящий отдельно, скроллинг” в количестве 5 единиц, “Лайтпостер” в количестве 15 единиц и на балюстрадах эскалаторных тоннелей в количестве 20 единиц согласно предоставленным макетам сюжетов”, – говорится в поручении.

Согласно документу, срок размещения рекламы с 7 по 20 сентября этого года.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Поручение адресовано и.о. первого заместителя главы Киевской горгосадминистрации (КГГА) Валентину Мондриевскому, начальнику Управления по вопросам рекламы КГГА Александру Смирнову, и.о. директора коммунального предприятия “Киевреклама” Оксане Дзядевич, директору Департамента транспортной инфраструктуры КГГА Валентину Осипову и директору КП “Киевский метрополитен” Виктору Брагинскому

Как известно, Всемирный день уборки (чистоты) – это ежегодная глобальная программа, направленная на борьбу с проблемой твердых отходов. Этот день отмечается ежегодно в третью субботу сентября. В 2020 году этот день будет отмечаться 19 сентября.

Всемирный день чистоты отмечается проведением мероприятий по уборке мусора почти во всех странах.

Как сообщала KV, это весной экологическая инспекция обнаружила несанкционированную мусорку твердых бытовых отходов на площади 671 кв м в переулке Шишкинском в Шевченковском районе Киева. Мусорка была обнаружена в рамках внеплановой проверки экоинспекции. В то же время ответственное лицо было привлечено к административной ответственности и штрафу в 340 гривен. Тем временем, подсчитанные убытки составили почти 31 млн гривен. 

Читайте: Экоинспекция обнаружила несанкционированную мусорку площадью 671 кв м в Шевченковском районе Киева

Отметим, что в столице официальным оператором по вывозу мусора является КП “Киевкоммунсервис” (*), которое с 27 июля 2017 года возглавляет Максим Ляшкевич. На сегодня КП “Киевкоммунсервис” на условиях договоров подряда работает с шестью компаниями: ЧАО “Киевспецтранс” (**), ООО “Селтик”, ООО “Спецкоммунтехника”, ДП “Фирма “Альтфатер Киев”, ООО “Крамар Рисайклинг” и ООО “Фирма “Владелец-Роз”. 

КП “Киевкоммунсервис” подчинено Департаменту жилищно-коммунальной инфраструктуры КГГА. С 17 июля 2017 года этот департамент возглавляет Дмитрий Науменко. Курирует это направление замглавы КГГА Петр Пантелеев.

* КП “Київкомунсервіс” (код ЄДРПОУ: 33745659)

** ПрАТ “Київспецтранс” (код ЄДРПОУ: 02772037)

Фото: рекламный макет

КиевVласть

Сергей Албул

Теги: новости киева, виталий кличко, петр пантелеев, мусор, дмитрий науменко, свалка, киевкоммунсервис, киевспецтранс, тбо, максим ляшкевич, твердые бытовые отходы, свалки, world cleanup day, всемирный день уборки, всемирный день чистоты

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.