п'ятниця, 29 березня 2024 г.

“Доступна іпотека 7%”: тисячною угодою іпотеки за держпрограмою стала купівля квартири у ЖК від “Інтергал-Буд”

“Доступна іпотека 7%”: тисячною угодою іпотеки за держпрограмою стала купівля квартири у ЖК від “Інтергал-Буд”

3 листопада у присутності заступника Міністра фінансів України та директора Фонду розвитку підприємництва відбулось підписання тисячного договору в рамках державної програми “Доступна іпотека 7%.

Про це KV дізналася із повідомлення прес-служби девелоперської компанії “Інтергал-Буд”.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“3 листопада у присутності заступника Міністра фінансів України та директора Фонду розвитку підприємництва відбулось підписання тисячного договору в рамках державної програми “Доступна іпотека 7%”, – розповіли в прес-службі компанії.

Ювілейними учасниками програми стало подружжя з Києва, яке придбало нову квартиру у комплексі від компанії “Інтергал-Буд”, отримавши іпотечний кредит у банку “Глобус”.

“Власна квартира – це для нас не лише здійснення мрії, але й новий етап життя. Звичайно, ми задоволені: 7% – це той відсоток, який ми можемо собі дозволити сплачувати. Це дешевше, ніж орендувати квартиру. Банк швидко розглянув наші документи і дав позитивну відповідь. Дякуємо за таку чудову можливість”, – поділилося враженнями подружжя.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

“Щойно підписана тисячна угода Доступної іпотеки 7%. Але програма не стоїть на місці й ми знаємо, що на цьому тижні має бути підписано ще більше іпотечних договорів. Окрім того, кількість звичайних іпотечних кредитів у поточному році збільшилась майже втричі порівняно з минулими роками. Це говорить про відновлення іпотечного ринку, який, фактично перебував у “замороженому” стані після кризи 2008 року. Нещодавно Уряд прийняв зміни до нормативно-правових актів, які розроблені Мінфіном для більшого залучення учасників до програм “Доступна іпотека 7%” і “Доступні кредити 5-7-9”.  Тепер ці державні програми стали ще доступнішими для громадян”, – розповів заступник Міністра фінансів України з питань євроатлантичної інтеграції, голова ради Фонду розвитку підприємництва Юрій Драганчук.

Як додають у прес службі, ініційована президентом України програма “Доступна іпотека 7%” виконала, і продовжує виконувати одну із важливих своїх місій – запуск іпотечного кредитування та створення можливостей для українців придбати житло на прийнятних умовах. Додаткова мета програми – це удосконалення фінансових послуг для людей, збільшення будівництва, що дає позитивний поштовх для розвитку економіки України.

Також у компанії зауважили, що обираючи квартиру для придбання, більшість українців надає перевагу первинному ринку нерухомості. Новобудови відрізняються від старого житлового фонду більшою комфортністю.



“Ми підтримали програму “Доступна іпотека 7%” з моменту її запуску, в березні цього року. Більш того, девелопер “Інтергал-Буд” став одним з ініціаторів її появи. І нам приємно, що влада відгукнулась на наш заклик зробити іпотечне кредитування доступнішим. За цей період майже три десятки сімей змогли покращити власні житлові умови, придбавши квартири у комплексах “Інтергал-Буд” на умовах Програми. Вбачаємо у ній значний потенціал для вирішення одразу декількох завдань. По-перше, це додаткові можливості для реалізації права на нове, сучасне та якісне житло для сімей, які не можуть придбати квартиру без державної підтримки. По-друге, іпотечне кредитування первинної нерухомості стимулює будівельну галузь та економіку країни загалом”, – зазначив Дмитро Спітковський, генеральний директор групи компаній “Інтергал-Буд”.

Програма реалізується Фондом розвитку підприємництва (ФРП) на виконання державних політик, що формує Міністерство фінансів України.

“Тисячний позичальник виявився клієнтом комерційного банку, що є одним з лідерів надання кредитів “Доступної іпотеки 7%”. На сьогодні, у рамках цієї Програми ФРП співпрацює з 19-ма провідними банками – як державними, так і комерційними, у тому числі з іноземним капіталом. Програма вигідна, як для позичальників, так і для банків. Ми продовжуємо залучати фінансові установи до співпраці та консультувати їх з вдосконалення надання послуг населенню”, – розповів виконавчий директор Фонду розвитку підприємництва Андрій Гапон.

“Власне житло – це базова потреба кожної людини. Українці традиційно віддають перевагу своїй квартирі і своєму будинку. “Доступна іпотека 7%” допомагає їм реалізувати свою мрію. Сьогодні – це перша тисяча щасливих сімей, а через рік, при правильному підході, ця цифра може зрости в десятки разів. Величезна перевага цієї державної програми в тому, що вона доступна практично кожній українській сім’ї. Глобус банк, як банк, який працює на первинному ринку, добре розуміє, що поява нового сучасного житла допомагає бурхливо розвиватися не тільки будівельній, а й усім суміжним галузям. Вона дає такі необхідні українцям робочі місця і є драйвером української економіки.  Нова квартира – це завжди свято та щасливі усмішки. Працюючи з іпотекою, ми радіємо разом з нашими позичальниками”, – підкреслив Голова Правління банку “Глобус” Сергій Мамедов.

Як нагадують у прес-службі девелопера, докладніше з умовами участі у Держпрограмі “Доступна іпотека 7%” та переліком 19-ти уповноважених банків можна ознайомитись за посиланням.

Нагадаємо, як писала KV, у девелоперській компанії "Інтергал-Буд" повідомили про зміни в режимі роботи відділів продажу.

Читайте: Рекламная кампания “Интергал-Буд” признана одним из лучших Digital-проектов

Фото: пресслужба

КиевVласть

Ілля Мандрикін

Теги: новости киева, новости компаний, купить квартиру в Киеве, реклама, реклама, интергал-буд, ипотека, победа, интергал, доступная ипотека, банк “Глобус”

п'ятниця, 29 березня 2024 г.
09:42
Київ збільшив вартість транспортної карти до 75 гривень з 1 квітня
09:23
Масована атака рф: українські захисники знищили 58 БПЛА та 26 ракет
09:06
На Новопавлівському напрямку в районах пунктів Новомихайлівка, Георгіївка, Урожайне противник атакував 22 рази, - Генштаб ЗСУ
четвер, 28 березня 2024 г.
20:44
У Гостомелі працюватиме перевізний цифровий флюорограф
20:22
Протягом доби зафіксовано 48 бойових зіткнень, - Генштаб ЗСУ
20:02
У Києві розпочали відключати опалення в житловому секторі
19:42
Поліцейські затримали киянина, який через помсту вбив собаку колишньої дівчини
19:23
Бучу відвідала делегація з Боснії і Герцеговини
19:04
ВАКС продовжив обов'язки судді Верховного суду Князєву
18:46
КОВА максимально сприяла правоохоронним органам у затриманні “крота”, - Руслан Кравченко
18:26
Завтра у Димерській громаді частково не буде світла
18:06
Донори крові з Києва - у топі серед команд DonorUA for Teams
17:46
Новий міжнародний залізничний маршрут з Києва до Кошице планують запустити вже цього року
17:21
“Українська команда” передала батальйону “Свобода” велику партію дронів-літаків, – Палатний
17:03
Український гідрометцентр попередив про небезпечні метеорологічні явища на Київщині
16:46
Ювенальні прокурори зафіксували загибель 537 дітей внаслідок збройної агресії рф
Календар подій