четвер, 18 квітня 2024 г.

“Досить годувати Москву!”: представники п’яти регіонів рф заявили про проведення референдумів за незалежність від росії

“Досить годувати Москву!”: представники п’яти регіонів рф заявили про проведення референдумів за незалежність від росії

Представники п’яти регіонів рф (Кенигсберг – Калининград та область, Інгрія – Санкт-Петербург і Ленінградська область, Кубань – Краснодарський край, Урал і Незалежна Конфедерація Сибіру) оголосили про проведення онлайн-референдумів за незалежність від Москви. Тільки так, на думку ініціаторів референдума, поневолені регіоні звільняться від пограбувань та згвалтувань, які протягом століть з ними вчиняє імперська росія. “Досить годувати Москву! Досить вмирати за Кремль!”, – ключові слогани майбутніх референдумів.

Про це KВ стало відомо з заяви, яку на V “Форумі вільних народів постросії”, який відбувся вчора, 30 січня в приміщенні Європарламенту у Брюсселі.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Ми, представники економічно розвинених та вільних регіонів так званої росії заявляємо: досить жити в імперії, досить йти на поводу у сили, яка перетворює наших дітей на вбивць та гарматне м'ясо, і грабує наші землі. Час заявити права на незалежність, тому що ми маємо право жити у вільному світі і користуватися всіма тими благами, якими користуються всі нормальні країни. Ми оголошуємо про початок процесу відділення та віддалення від Москви та про перші референдуми вільних людей, які населяють Кенігсберг, Інгрію, Кубань, Сибір та Урал”, – заявив представник “Малиновий Клин Індепендент Кубань” Євген Бурсанідіс.

Член комітету Незалежної Конфедерації Сибіру Станіслав Павловський-Суслов уточнив, що референдуми будуть проведені в режимі онлайн на сайті для голосування. 

“Москва по бандитськи-злочинно грабує територію так званої російської федерації – від фінансів до надр. І невелика група людей витрачає ці ресурси зараз на війну проти України, на знищення мирних людей, убивства дітей, знищення інфраструктури. Жителів поневолених регіонів, чиї голови забиті паршивою пропагандою Москви, відправляють на цю війну в примусовому порядку”, – наголосив представник Незалежної Конфедерації Сибіру.


Поза кадром ініціатори референдумів уточнили, що онлайн-голосування планується розпочати 16 лютого. Назву платформи, на якій він буде проведений, організатори обіцяють оголосити заздалегідь.

Основними гаслами референдумів проголошені: “Досить годувати Москву!”, “Досить вмирати за Кремль!”, “Голосуй за Незалежність своєї республіки! Обирай щасливе майбутнє для себе і своїх дітей!”. 

“Прийшов час реальних змін. Ми звертаємось до земляків з проханням взяти участь у референдумах і сказати своє тверде “так” незалежним Кенігсбергу, Інгрії, Уралу, Сибіру та Кубані”, – закликають ініціатори референдуму.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Народний депутат України Олег Дунда (фракція “Слуга народу”, 91 округ, Фастів і Макарів Київської обл.) у своєму онлайн-виступі на форумі наголосив, що розвал росії вигідний для Євросоюзу, США та Великобританії.

“У 1991 році Захід припустився помилки не сприяючи, а всіляко перешкоджаючи розвалу СРСР. Незважаючи на це, Спілка розпалася, а західний світ отримав 30 років процвітання. Гроші з військових бюджетів були спрямовані на економіку. ВВП ЄС за ці роки зріс більш ніж удвічі. У 2023-му цю помилку допускати неприйнятно. Розвал “російської імперії” – це безальтернативний процес. Тим більше, західні країни як ніхто інший у цьому зацікавлені. Натомість вони отримають десятиліття світу, енергетичну безпеку, нові ринки”, – впевнений український парламентар.

Його аргументи:

  • природні багатства “російської імперії” зосереджені в колоніях – Тиві, Татарстані, Сибіру, тому цивілізований світ отримає замість кремлівських монополій нові великі конкурентні ринки;

  • тільки розпад росії остаточно вирішує та гарантує її повне ядерне роззброєння, бо уряди нових незалежних держав постросії охоче обміняють ядерну зброю на допомогу та гарантії безпечного розвитку, які мають бути забезпечені новою глобальною безпековою системою, в якій Україні буде відведена суттєва роль.

“Більше того, розвал Росії – це єдина можливість отримання Україною репарацій. Виплата 10-15% від сировинного експорту нових держав на користь України буде необхідною умовою легітимізації нової влади світовою спільнотою. Всі разом ми переможемо спільного ворога і не допустимо збереження “імперії російського світу””, – наголосив народний депутат України.

Читайте: Ахмед Закаев: “Вы, украинцы, создадите собственный трибунал над россией, который будет работать по всему миру”

Фото: надане організаторами форуму

КиївВлада

Антон Подлуцький

Теги: новини україни, війна росії проти україни, новини світу, олег дунда, новини європи, європарламент, брюссель, демонтаж російської федерації, форум вільних народів постросії, інгрія, кубань, санкт-петербург, кенігсберг, калининград, ленінградська область, адерне роззброєння росії, референдум за незалежність, урал сибір, незалежна конфедерація сибіру, краснодарський край

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій