четвер, 25 квітня 2024 г.

До броварського Центру реабілітації дітей з інвалідністю за 37,5 млн гривень прибудують басейн

До броварського Центру реабілітації дітей з інвалідністю за 37,5 млн гривень прибудують басейн

В Броварах до кінця 2021 року до Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю планують прибудувати басейн. Роботи за замовленням міської влади виконуватиме броварське ТОВ “ДК “Мідас”. Добудова бассейну обійдеться місту у 37,5 млн гривень.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 13 квітня 2020 року управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради уклало договір з ТОВ “ДК “Мідас” (**) на виконання реконструкції частини будівлі з прибудовою басейну оздоровчого призначення на вул. Гагаріна, 8-А в Броварах Київської області. Ціна договору склала 37,5 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Конкурентами ТОВ “ДК “Мідас” на торгах були ТОВ "ФПК-Портал-Буд" (**) та ТОВ “Фенікс-Леко” (***), пропозиції яких виявилися дорожчими.

Згідно з угодою, до кінця 2021 року ТОВ “ДК “Мідас” повинен виконати підготовчі, демонтажні загальнобудівельні та внутрішні роботи. Також йому необхідно облаштувати басейн, прокласти інженерні мережі, виконати сантехнічні та електромонтажні роботи, обладнати приміщення підйомними механізмами та пандусами. Крім цього в перелік робіт “Мідас” входить благоустрій та озеленення території.

За інформацією “Трибуни Броварів”, будівлю з басейном планують добудувати до Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, заснованого у 2004 році. За проектом ванна реабілітаційного басейну матиме розмір 4 х 12 метрів та пологий схил дна.

Ескізний проект прибудови басейну 

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ ДК “Мідас” зареєстроване у 2014 році в Броварах. Статутний фонд – 20 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво. Засновник та керівник компанії – В’ячеслав Московка. 

В’ячеслав Московка також є  співзасновником ТОВ "Інформаційно-депозитарний центр "Глобал" та екс-керівником ПП “Міда”, що спеціалізується на продажі будматеріалів. Крім цього, він був співзасновником нині ліквідованого ТОВ "Буд Альянс Груп" з реєстрацією у Старобільську (Луганська область) і акціонером ПАТ “Броварський побуткомбінат”, що припинив свою діяльність.

За інформацією Zакупівлі, ТОВ “ДК “Мідас” бере участь у публічних закупівлях з 2017 року. За цей час ТОВ встигло укласти 18 договорів на загальну суму більше 118 млн гривень. Всі підряди “Мідас” передбачають виконання робіт у Броварах.

Раніше КВ повідомляла, що у травні 2019 року управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міськради замовляло у ТОВ “ДК “Мідас” завершення реконструкції спортивного комплексу "Світлотехніка" на вулиці Броварської Сотні (Чкалова), 9-А. Згідно з опублікованим в лютому 2020 року звітом про виконання договору, підрядник роботи виконав та отримав за це 15,67 млн гривень.

Читайте: Завершення реконструкції спорткомплексу "Світлотехніка" в Броварах відклали на рік

Управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури і транспорту Броварської міськради очолює Світлана Решетова. Мер Броварів з 2010 року – Ігор Сапожко.

* Управління будівництва, житлово-комунального господарства, інфраструктури та транспорту Броварської міської ради Київської області (Код ЄДРПОУ: 26146617)

** ТОВ “ДК “Мідас” (Код ЄДРПОУ:39394222)

*** ТОВ "ФПК-Портал-Буд" (Код ЄДРПОУ: 32771651)

**** ТОВ “Фенікс-Леко” (Код ЄДРПОУ: 38107821)

Фото: Трибуна Бровари

КиевVласть

Олеся Данилова

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, закупки, ООО, бровары, закупівлі, бровари, тов, реконструкція, ігор сапожко, игорь сапожко, броварской горсовет, броварська міська рада, светлана решетова, світлана решетова, дк мідас, дк мидас, соціальний захист, вячеслав московка, центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, в’ячеслав московка, центр комплексной реабилитации детей с инвалидностью

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій