вівторок, 19 березня 2024 г.

Депутати всіх фракцій облради абсолютною більшістю підтримали звіт голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна

Депутати всіх фракцій облради абсолютною більшістю підтримали звіт голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна

Депутати Київської облради абсолютною більшістю всіх фракцій підтримали звіт голови Київської облдержадміністрації Василя Володіна про результати роботи за 2020 рік. За це проголосував 71 народний обранець з 73 присутніх в залі, чим висловили повну довіру його роботі.

Про це повідомляє кореспондент KV.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Засідання четвертої сесії Київської облради VIII скликання відбулось сьогодні, 10 червня. На відміну від інших областей робота на Київщині пройшла продуктивно, без бійок і блокування трибун. 

Окрім схвалення звіту голови Київської облдержадміністрації, депутати також підтримали звіти по виконанню обласних комплексних та цільових програм за 2020 рік, а також внесення змін до програм на 2021 рік.

Джерела KV в КОДА запевняють, що напередодні засідання Василь Володін особисто активно працював із представниками фракцій, щоб налагодити співпрацю між облдержадміністрацією та облрадою. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

"До складу Київської облради входять п’ять політичних партій – “Слуга народу”, “Європейська солідарність”, “За майбутнє”, “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина” та “Опозиційна платформа – за життя”. Незважаючи на таку політичну різнобарвність, Василю Володіну вдалось налагодити співпрацю з депутатськими фракціями та зібрати сесію, на якій сьогодні прийняли низку важливих для розвитку області рішень. Таким чином, він ще раз зумів підтвердити, що менеджерські якості – один із його беззаперечних плюсів", – каже джерело KV в КОДА.

За його словами, короткочасний період політичної турбулетності, спричинений переобранням керівництва ради, – минув, тож робота в області налагоджена, а програми Президента України та Уряду в регіоні виконуються на високому рівні.

Читайте: Ферзевий гамбіт: Київоблрада отримала нову очільницю

Аналізуючи розвиток області, співрозмовник видання наголошує, що справи на Київщині ідуть стабільно і прогнозовано позитивно.

“Деколи в ЗМІ з’являються рейтинги голів ОДА, які, крім суб’єктивних суджень, не мають нічого спільного з реальністю. Згадування Василя Володіна в таких матеріалах – це саме той випадок. Якщо проаналізувати діяльність Київської облдержадміністрації, там робота базується не на особистих інтересах, а на чіткому баченні, що і як потрібно робити для подальшого розвитку регіону. Це підтверджують конкретні факти – результати роботи за минулий і цей рік, конструктивний підхід до налагодження взаємодії з облрадою”, – каже він.

Читайте: На Київщині збільшили кількість доріг, які оновлять в рамках “Великого будівництва”

Фото: пресслужба КОДА.

КиевVласть

Олексій Вєтров

Теги: новини київщини, новини київської області, позиція, кода, василь володін, Київська обласна рада, звіт, звіт за 2020 рік

вівторок, 19 березня 2024 г.
12:25
“Укрзалізниця” додала ще один поїзд з Києва до Трускавця
12:02
Керівникам КП “Київавтошляхміст” правоохоронці повідомили про підозру у нанесенні збитків на 3,5 мільйона гривень
11:46
“Київпастранс” за 22 млн гривень ремонтуватиме дах Дарницкого трамвайного депо
11:25
У Дніпровському районі до кінця місяця проводитимуть стерилізацію та вакцинацію вуличних тварин (адреси)
11:03
Печерське управління поліції за 2,5 млн гривень планують оснастити новою сигналізацією
10:44
100 Волинська бригада ТрО запрошує на службу в підрозділах бригади
10:24
У ході гасіння пожежі у Дніпровському районі столиці рятувальники виявили тіло
10:04
ЄС розробляє закон про спрямування в Україну прибутків заморожених активів рф, - Bloomberg
09:45
Інженерними підрозділами ЗСУ з початку року знешкоджено понад 7,5 тис. вибухонебезпечних предметів
09:23
На столичному пішохідно-велосипедному мості знов тріснуло скло, - ЗМІ
09:01
Протягом минулої доби відбулося 61 бойове зіткнення, - Генштаб ЗСУ
понеділок, 18 березня 2024 г.
20:45
У столиці цього тижня заплановані продуктові сільськогосподарські ярмарки (локації)
20:34
Кличко попросив журналістів Bihus.info передати правоохоронцям інформацію щодо розслідування по заробіткам оточення Брагінського на контрактах з “Київським метрополітеном"
20:23
На Новопавлівському напрямку ворог, за підтримки авіації, 21 разів намагався прорвати оборону, - Генштаб ЗСУ
20:02
В Ірпені відкрили денний центр підтримки дітей та сімей
19:43
Зеленський зустрівся із членом Сенату Конгресу США Гремом
Календар подій