субота, 18 травня 2024 г.

Alliance Novobud та СК “Брокбізнес” першими на ринку страхують майнові права та готові квартири з урахуванням воєнних ризиків

Alliance Novobud та СК “Брокбізнес” першими на ринку страхують майнові права та готові квартири з урахуванням воєнних ризиків

Сьогодні, 27 вересня, девелопер Alliance Novobud в партнерстві зі страховою компанією "Брокбізнес" презентували ринку пакет добровільних страхових продуктів. В них також враховані воєнні ризики, що є унікальним для страхового та будівельного ринків.

Про це KВ стало відомо з заяви пресслужби девелоперської компанії Аlliance Novobud.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що до пакету добровільних страхових продуктів входять страхування майна, страхування ризику втрати майнових прав інвестора в об’єкт нерухомості, що будується, та страхування від нещасного випадку. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

"Впровадження страхування з воєнними ризиками на нерухомість та інвестиції — наша реакція на соціально-економічну ситуацію в країні. Ми розуміємо побоювання клієнтів й прагнемо надати їм додаткових гарантій зі збереження їхніх активів, тому звернулися до надійної та досвідченої страхової компанії "Брокбізнес". Партнери оперативно відреагували на запит та розробили не один, а відразу кілька страхових продуктів з воєнними ризиками", — зазначила Ірина Міхальова, директорка з маркетингу Alliance Novobud.

Зазначається, що за умовами оновленої програми "Квартира-Експрес" майно буде захищене не лише від стандартних ризиків (пожежа, стихійне лихо або пошкодження водою), а й від втрати та пошкодження внаслідок воєнних ризиків:

  • вибух або пряме потрапляння боєприпасів, що містять вибухові речовини;
  • артилерійських, мінометних, ракетних боєприпасів, мін, бомб та боєголовок, керованих та балістичних ракет, крім ядерної, біологічної, та хімічної зброї;
  • падіння на застраховане майно повітряних суден військових типів та/або дистанційно пілотованих об’єктів чи їхніх частин, а також розливу палива, що знаходиться в баках цього літального апарату.

"За програмою добровільного страхування ризику втрати майнових прав інвестора в об’єкт нерухомості, що будується, майбутній власник буде захищений від збитків понесених через втрату майнових прав на об‘єкт нерухомості внаслідок: націоналізації, техногенної аварії, військових дій, незалежних від страхувальника обставин, а саме: пожежі, вибухів, аварій, стихійних лих", – повідомляють у пресслужбі Alliance Novobud.

Крім того, програма добровільного страхування від нещасного випадку захищає від травм, тимчасової/стійкої втрати працездатності, загибелі або смерті внаслідок нещасного випадку та внаслідок воєнних ризиків: поранення, контузії, каліцтва, бойових уражень або дій з боку противника у разі застосування стрілецької зброї, гранат та/або в результаті вибуху артилерійських снарядів, мінометних мін, ракетних боєприпасів, авіабомб та боєголовок, керованих та балістичних ракет, крім ядерної, біологічної та хімічної зброї.

"Усі три страхові продукти можна буде оформити у відділах продажу Alliance Novobud під час укладання угоди. Оформлення продуктів займе до 15 хвилин часу. Огляд майна, його опис та оцінку проводити не потрібно. З нагоди початку партнерства страхова програма "Квартира-Експрес" буде оформлюватися покупцям за 1 грн. Спеціальна пропозиція діятиме до 31 жовтня 2022 року. Кількість договорів страхування за акційною ціною обмежена, акційну ціну отримають лише перші 20 покупців", – додають у девелоперській компанії.

Більше інформації у відділах продажу Alliance Novobud: Krona Park II, Madison Gardens, "Лавандовий" — м. Бровари, вул. В. Чорновола, 8A, тел. +38 (044) 344-08-23. Montreal House та Illinsky House — м. Київ, вул. Іллінська, 22, тел. +38 (044) 344-06-91.

Як раніше писала KВ, холдингова компанія "Київміськбуд" із 17 прийнятих на добудову житлових комплексів (ЖК) корпорації “Укрбуд” повністю або частково ввела в експлуатацію 10. 

Також ХК “Київміськбуд” отримала сертифікат про введення в експлуатацію паркінга у ЖК Freedom, розташованого на перетині проспектів Броварського та Визволителів у Дніпровському районі Києва.

Читайте також: У Києві зростає попит на оренду житла

Нагадаємо, Управління з питань реклами запустило Telegram-бот “Київреклама”, який допомагає зорієнтуватися в усіх процедурах, пов’язаних із зовнішньою рекламою та вивісками.

Читайте також: У столиці запрацював чат-бот, який допоможе підприємцям розібратися у оформленні зовнішньої реклами

Фото: пресслужба Аlliance Novobud

КиївВлада

Владислава Олійник

Теги: новини києва, напад росії на україну, агресія росії проти україни, новини компаній, alliance novobud, брокбізнес, страхування інвестицій та квартир

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій