четвер, 25 квітня 2024 г.

Адвокат Титикало подаватиме до суду на нардепа Бондарева про захист честі та гідності

Адвокат Титикало подаватиме до суду на нардепа Бондарева про захист честі та гідності

У четвер, 8 квітня об 15:30 повинна була відбутися сесія Київської обласної ради. Проте, сесія завершилась, навіть не розпочавшись. Дочекавшись 18.00 найвитриваліші депутати, не отримавши пояснень від голови КОР, який до депутатів так і не вийшов, розійшлись. При чому, сесія скликалась тричі і тричі її так і не провели. Засідання КОР переросло у публічний скандал із бійками та погрозами. 

Про це KV повідомив депутат від “Європейської Солідарності” Роман Титикало.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Так, перед початком сесії народний депутат Костянтин Бондарев (ВО “Батькивщина”), висловлюючись нецензурною лайкою, погрожував фізично депутатам облради. В цей же день погрози отримав депутат від “Європейської Солідарності” Роман Титикало. Бондарев усіляко ображав, штовхав і погрожував фізично депутату облради.

“За дії, вчинені сьогодні у сесійній залі: наклеп, погрози, рукоприкладство (що зафіксовано на численних відео) народному (!) депутату від “Батьківщини” Констянтину Бондареву прийдеться відповісти. В рамках чинного законодавства. Найближчим часом подам позов до суду про захист честі та гідності. Бо такі речі пробачати не можна”, – відзначив депутат КОР Титикало у відповідь на звинувачення нардепа Бондарева.

За словами Титикала, голова Скляров мотивував терміновість позачергового засідання прийняттям рішень, пов’язаних із фінансуванням медицини і галопуючою пандемією. Адже сесія була скликана з 7 на 8 квітня. Та насправді, жодного питання про коронавірус на сесію не винесено. Натомість більшість проєктів рішень, запропонованих на позачергову сесію, планові та вже включені до порядку денного чергової сесії, що призначена на 12 квітня.

Як відмітив депутат облради, на позачерговій сесії, ймовірно, мали вирішуватись важливі лише для оточення голови КОР питання.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

“Наголошу, що понад 20 запропонованих питань проштовхували без опрацювання та вивчення. А тих депутатів, які намагалися вникнути в суть питань, просто усунули від роботи! На мою думку, це “пир во время чумы”. Адже ігнорування інтересів громади Київщини призводить до того, що медична галузь області не отримує фінансової підтримки у боротьбі з ковідом”, – наголосив Роман Титикало.

Окрім того, наголошує він, сесія була скликана з порушенням норм законодавства.

“Коли особисті інтереси переважають над інтересами громади, в результаті ми отримуємо фарс, політичні ігрища та порушення не лише норм чинного законодавства, а й морально-етичних догм”, – вважає депутат Титикало.

Нагадаємо, що 8 квітня нардеп “Батьківщини” Костянтин Бондарев прийшов на засідання сесії Київської обласної ради та влаштував там “розбірки” з депутатами КОР, погрожуючи фізичною розправою. Його дії було відзнято присутніми в залі на відео.

Як повідомляла KV8 квітня перед початком позачергової другої сесії Київської обласної ради сталася сутичка між народним депутатом Костянтином Бондаревим (ВО "Батьківщина") і депутатом облради, ексмером Василькова Володимиром Сабадашем ("За Майбутнє"). Заспокоїти Бондарева спробував депутат Ярослав Москаленко ("За Майбутнє"), проте перший був рішуче налаштований побити Сабадаша і пообіцяв зробити це пізніше. Після цього Бондарев переключився на депутата Романа Титикало ("Європейська солідарність").

Читайте: Нардеп Бондарев устроил дебош в Киевоблсовете (видео 18+)

Фото: скріншот з видео KV

КиевVласть

Олексій Вєтров

Теги: новини київщини, новини київської області, суд, позиція, нардеп, Роман Титикало, сесія, погрози, київська облрада, позив, костянтин бондарев

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій