середа, 24 квітня 2024 г.

В ТРЦ “Гулливер” представлена фотовыставка благодарности людям, работающим во время карантина

В ТРЦ “Гулливер” представлена фотовыставка благодарности людям, работающим во время карантина

5 июня в ТРЦ Gulliver открылась фотовыставка “# нашигерои”. Проект рассказывает о людях, благодаря которым украинское общество смогло справиться с карантином в результате пандемии COVID-19. Данное мероприятие – совместный фотопроект Детского фонда ООН (ЮНИСЕФ) в Украине, KyivPost и ТРЦ Gulliver. Его организаторы хотят выразить искреннюю благодарность и глубокое уважение ко всем, кто работал во время карантина и продолжает работать сейчас ради всех нас.

Об этом KV сообщили в пресс-службе ТРЦ “Гулливер”.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

5 июня в ТРЦ Gulliver открылась фотовыставка, которая является совместным фотопроектом Детского фонда ООН (ЮНИСЕФ) в Украине, KyivPost и ТРЦ Gulliver. 

Сообщается, что этим проектом партнеры приобщаются к национальной кампании солидарности, которую начал ЮНИСЕФ в ответ на последствия пандемии COVID-19 в Украине. 

Фото героев наших дней представлены на специальной странице фотопроекта, фасадных экранах Gulliver, на самой выставке, которая разместилась в центральном атриуме ТРЦ на втором этаже, а также на страницах партнеров в социальных сетях.

В пресс-службе сообщили, что каждое из 25 представленных фото – это история героя или героини, которые продолжали работать, когда весь мир замер. Кроме просмотра фото героев, на выставке также можно прочитать небольшие рассказы врачей, психологов, социальных работников, учителя, продавцов, аптекаря, заправщика, водителя и других людей, которые рисковали своей жизнью, выходили на работу и поддерживали жизнь миллионов. 

Благодаря работе – именно этих работников и работниц мы все могли оставаться дома, чтобы уберечь себя и своих близких, спокойно начинать свой рабочий день, общаться с другими. При помощи фотопроекта # нашигерои его организаторы хотят выразить искреннюю благодарность и глубокое уважение ко всем, кто работал во время карантина и продолжает работать сейчас ради всех нас.

Безусловно, прежде всего на слова благодарности заслуживают врачи, которые оказались на передовой борьбы с коронавирусом. # Нашигерои: врач скорой помощи Ирина, анестезиолог Андрей, инфекционистка Оксана. 

Большое внимание уделено также социальным работникам и волонтерам, которые поддерживали дедушек и бабушек, а также оказывали психологическую помощь тем, кто в этом нуждался.

Поскольку люди пытались соблюдать правила социального дистанцирования и оставаться дома, востребованными в эти дни стали различные службы доставки. Среди героев можно увидеть Юрия, курьера Glovo, и Валерию, водителя Uber.

Без внимания не оставили и учителей, ведь в условиях карантина учебные заведения остановили работу, поэтому как никогда появилась острая потребность в онлайн-обучении. 

Ознакомиться с историями, представленными в рамках проекта, можно перейдя по ссылке.

Фото: ТРЦ “Гулливер”

КиевVласть

Алексей Ветров

Теги: новости киева, новости компаний, COVID-19, пандемия, гулливер, Gulliver, юнисеф, нашигерои, kyivpost, детский фонд оон

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.