субота, 20 квітня 2024 г.

В столице “охранять выборы” набирают спортивных ребят

В Киеве активно набирают охранников, которые будут работать во время выборов.

За два-три месяца можно заработать около 12 тыс. грн. пишет “Сегодня”.

По информации издания, крепких парней зовут охранять палатки, избирательные штабы, концертные сцены и даже территорию рядом с Верховной Радой, а также следить за безопасностью во время митингов. “Нужны люди для охраны территории Верховной Рады на период с 28 августа до конца выборов (2 месяца). Работа 10 часов в день. Зарплата 4500 грн./мес.. Расчет каждый отработанный день. Требования: адекватные молодые люди крепкого телосложения, которые умеют отреагировать в нужный момент и вежливо общаться с людьми”, - приводит издание текст одного из объявлений.

Правда, желающих здесь уже набрали, их регистрация закончилась пару дней назад. Очень много претендентов отозвалось и на объявление “для охраны объекта на Крещатике, на время выборов”. За работу обещают платить 140 грн. ежедневно, при этом требования минимальны. Берут даже студентов, военная подготовка не обязательна, рост, вес и место жительства значения тоже не имеют.

Под предлогом устроить на работу сына журналисты связались с автором объявления Александром, но, по его словам, мест уже нет: “Мы набирали 600 человек, а сейчас уже на 120 человек больше записались”. На вопрос, насколько опасна работа и дадут ли пистолет, мужчина ответил: “Какой пистолет, что вы! Никакой опасности, это охрана митингов, которые будут проходить на Крещатике”.

По другим объявлениям устроиться на работу охранником во время выборов оказалось легко. “Мы не работаем ни на какую конкретную политическую силу, а сотрудничаем сразу с пятью партиями, - объясняет условия работы Иван. - 400 грн. можно заработать на охране митингов, защищать людей во время конфликтов, смотреть, чтобы все было в порядке. Но это работа не на каждый день. Также мы набираем охранников палаток - зарплата от 50 до 240 грн. в день плюс обед. Позже нужно будет охранять штабы”, - рассказал мужчина, назвавшийся Иваном. Что касается требований, то, по словам Ивана, желательно, чтобы парень был крепкого телосложения, может, бывший спортсмен. “Также нужно оставить ксерокопию паспорта и идентификационного кода. Старт - уже через несколько дней”, - добавил он. Зарегистрироваться, по его словам, можно будет уже в понедельник вечером, рядом с выходом из метро “Крещатик”. За охрану предвыборных штабов обещают 200 грн. в сутки, заманивают тем, что ночью есть возможность поспать, а опыт работы не обязателен. Главные требования - не употреблять алкоголь, не грубить и выглядеть спортивно.

За другими объявлениями охранникам обещают 4000 грн. в месяц, а выплату - еженедельно.

Набирают здоровых, крепких, спортивных ребят. “Работа без выходных, нужно будет обеспечивать порядок во время массовых мероприятий, охранять аппаратуру и сцену. Не переживайте, это не опасно, драк не намечается, все мирно и законно... Форму одежды сейчас продумываем. Главное, чтобы это не было что-то гламурное или спортивное”, - сказал автор объявления Сергей.

Напомним, в Киеве власти позволяют бандитам заниматься стихийной торговлей и рэкетом.

Теги: Новости

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.