субота, 20 квітня 2024 г.

Сільрада Петропавлівської Борщагівки збирається будувати школу в селі Чайки

Сільрада Петропавлівської Борщагівки збирається будувати школу в селі Чайки

У червні 2020 року Петропавлівсько-Борщагівська сільрада сподівається отримати проект будівництва школи в селі Чайки Києво-Святошинського району. Підготовку документу довірили ТОВ “УкрНДІагропроект”, яке минулого року проектувало монтаж терміналів самообслуговування у столичному метро. 

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro, 6 березня 2020 року Петропавлівсько-Борщагівська сільська рада уклала договір з ТОВ “УкрНДІагропроект” (*) на розробку проектно-кошторисної документації для будівництва загальноосвітньої школи I-III ступенів на вул. Коцюбинського в селі Чайки Києво-Святошинського району. Вартість угоди склала 1,48 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Згідно з договором, до 18 червня 2020 року підрядник повинен розробити проект будівництва та забезпечити його експертизу. 

Закупівля проходила без проведення відкритих торгів. В системі ProZorro лише опублікований звіт про укладення договору.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “УкрНДІагропроект” зареєстровано в 2013 році. Засновник – Українське державно-кооперативне проектно-вишукувальне і науково-дослідне об’єднання “УкрНДІагропроект” (95%) (**) та Микола Глібаренко (5%) (директор). Кінцевий бенефіціарний власник – Вадим Стремидло. Розмір статутного капіталу – 100 тис. гривень. Основний вид діяльності – діяльність в області архітектури.

За результатами участі в публічних закупівлях ТОВ “УкрНДІагропроект” уклало 21 договір на загальну суму 14,6 млн гривень (з урахуванням нинішнього). Найбільший замовник підприємства – столичне КП “Головний інформаційно-обчислювальний центр”, яке на 7,4 млн гривен замовило у підприємства проекти на монтаж програмно-технічних комплексів самообслуговування у вестибюлях станцій київського метро для впровадження автоматизованої системи оплати проїзду (дані Zакупівлі).

Читайте: С 1 апреля в Киеве в продажу поступят единые проездные билеты на разное количество поездок

За інформацією сайту Петропавлівсько-Борщагівського сільради, на території села Чайки діє одна школа I ступеню (1-4 класи), яка розташована на вул. Лобановського, 21. Навчальний заклад відкрили у 2015 році. На сьогодні школа працює на максимумі потужностей – в ній навчається понад 170 учнів.

Крім цього, сільраді Петропавлівської Борщагівки підпорядковані ще дві школи I-III ступенів, розташовані у селі Петропавлівська Борщагівка. Перша з них (вул. Соборна, 30) на 900 учнів була побудована у 1939 році. Друга (вул. Паркова, 34-Б) – почала функціонувати у вересні 2019 року.

Раніше KV повідомляла, що будівництвом школи на вул. Парковій, 34-Б, яке тривало три троки, займалося ООО “УСИК “Укрбудінвест”, що належить Віталію Сенькіну. Він обіймав посади голови Київської облдержадміністрації, управляючого справами Верховної Ради, а також був депутатом Київоблради. Після початку експлуатації будівлі навчального закладу, сільська рада замовила реконструкцію актової зали школи, а також будівництво окремої трансформаторної підстанції. Роботи, відповідного до укладених додаткових угод, тривають.

Читайте: Для новой школы и детсада в Петропавловской Борщаговке за 17 млн гривен построят собственную трансформаторную подстанцию

Петропавлівсько-Борщагівську сільраду з 1983 року очолює Олексій Кодебський.

* ТОВ “УкрНДІагропроект” (код ЄДРПОУ: 38927926)

** Українське державно-кооперативне проектно-вишукувальне і науково-дослідне об’єднання “УкрНДІагропроект” (код ЄДРПОУ: 00726783)

Фото: Wikimapia (на фото будівля сільради Петропавлівської Борщагівки)

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, строительство, закупки, ООО, школа, школа, образование, дети, закупівлі, будівництво, тов, петропавловская борщаговка, алексей кодебский, петропавлівська борщагівка, село Чайки, село Чайки, олексій кодебський, вулиця коцюбинського, укрндіагропроект, улица коцюбинского, укрнииагропроект

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій