п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

Нардеп Юрченко направил в КГГА пять обращений по вопросам ЖКХ Голосеевского района Киева

Нардеп Юрченко направил в КГГА пять обращений по вопросам ЖКХ Голосеевского района Киева

Народный депутат Верховной Рады Украины IX созыва (фракция партии “Слуга народа”) Александр Юрченко (на фото) направил в Киевскую горгосадминистрацию (КГГА) несколько обращений по проблемам, связанным с жилищно-коммунальным хозяйством Голосеевского района столицы.

Об этом KV стало известно по данным системы учета публичной информации на официальном сайте КГГА.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Как следует из данных, опубликованных на официальном сайте КГГА, народный депутат Александр Юрченко направил в столичную администрацию пять обращений. Все депутатские обращения связаны с различными проблемами обустройства ЖКХ в Голосеевском районе Киева.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

В частности нардеп озаботился проблемой выделения земельного участка для переноса большого количества гаражей кооператива “Корчеватое-2”

Также Юрченко обеспокоен вопросом сохранения и восстановления инфраструктуры микрорайона по улице Голосеевской – капитального ремонта тротуаров, детских и спортивных площадок, обеспечения соблюдения правил дорожного движения и выносной торговли.

Кроме того, нардеп интересуется вопросами установки пандусов во дворе и в самом доме по улице Казацкая, 60-А, ремонта мест общего пользования и придомовой территории дома по улице Голосеевской, 8 и обустройства детской площадки и ограждения на улице Потехина, 3, 3-А и 5.

Стоит отметить, что на сайте КГГА тексты обращений народного депутата не обнародованы, доступны только их заголовки.

Напомним, на выборах 2019 гора Александр Юрченко прошел в Верховную Раду IX созыва от партии “Слуга народа” по 211 мажоритарному округу (Киев, Голосеевский район), опередив влиятельнейшего выдвиженца “Европейской Солидарности”, секретаря Киевсовета VII созыва Владимира Прокопива.

KV писала, что народный депутат Верховной Рады Александр Юрченко лоббирует передачу земельного участка незаконно возведенному в Киеве жилому комплексу “Енисейская усадьба” по ул. Академика Писаржевского, 8. Активисты были уверены, что нардеп действует не самостоятельно, а по указке секретаря Киевсовета Владимира Прокопива, который в свое время “крышевал” эту незаконную стройку.

Читайте: “Слуга народа” Юрченко помогает секретарю Киевсовета легализовать ЖК “Енисейская усадьба”

Также KV писала, что Национальное антикоррупционное бюро Украины (НАБУ) начало расследование относительно деятельности народных депутатов от Киевщины Александра Дубинского и Александра Юрченко, а также их коллеги по фракции “Слуга народа” Андрея Холодова. НАБУ расследует, была ли у этих нардепов личная заинтересованность при голосовании за “табачный законопроект” в начале октября 2019 года.

Читайте: НАБУ начало расследование “табачных связей” Дубинского, Холодова и Юрченко – нардеп Гончаренко

Как ранее сообщала KV, Александр Юрченко заявил, что работающие в Украине табачные производители не выполняют условия меморандума, подписанного ими с Кабмином в декабре 2019 года, в частности, уклоняются от уплаты налогов. Например, расположенная в Голосеевском районе Киева табачная фабрика “Империал Тобакко Продакшн Украина” уже 4 года не платит налог на прибыль.

Читайте: Нардеп Юрченко обвинил в неуплате налогов фабрику “Империал Тобакко”, расположенную “на его избирательном округе”

Фото: ua-rating.com

КиевVласть

Игорь Бровко

Теги: новости киева, кгга, голосеевский район, жкх, народный депутат, детская площадка, александр юрченко, гаражи, корчеватое-2

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.