п'ятниця, 19 квітня 2024 г.

На ремонт поліклінічного відділення Бориспільської лікарні витратять ще 3 млн гривень

На ремонт поліклінічного відділення Бориспільської лікарні витратять ще 3 млн гривень

До кінця травня 2020 року повинні завершити капітальний ремонт приміщень поліклінічного відділення Бориспільської районної лікарні. Місцева влада замовила продовження цих робіт у ТОВ “Атіс+1”, яке у грудні 2019 року розпочало їх проведення. Загалом підряднику за капремонт повинні заплатити 5,29 млн гривень.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 9 квітня 2020 року управління регіонального розвитку Бориспільської райдержадміністрації (РДА) уклало договір з ТОВ “Атіс+1” (*) на проведення капітального ремонту приміщень поліклінічного відділення КНП “Бориспільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування” на вул. Котляревського, 1 (коригування). Ціна договору склала 3,01 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Підрядник, за договором, до кінця травня 2020 року повинен капітально відремонтувати приміщення 1 та 2 поверхів. В перелік його робіт входить виконання демонтажних, сантехнічних та електромонтажних робіт, влаштування системи опалення, обшивка стін гіпсокартоном, оздоблення стін, укладка плитки на стіни та підлогу.

Договір укладено без проведення відкритих торгів, по переговорній процедурі. Замовник обгрунтував це тим, що ТОВ “Атіс+1” вже виконує роботи на вказаному об'єкті. 

Перший договір на проведення капремонту приміщень поліклінічного відділення між сторонами був укладений 20 грудня 2019 року. Ціна договору складала 6,46 гривень, однак в квітні її зменшили до 2,28 млн гривен. Згідно з опублікованим у системі ProZorro звітом про виконання договору, підрядник свої зобов'язання виконав та отримав за це оплату.

10 квітня 2020 року управління регіонального розвитку Бориспільської РДА опублікувало намір підписати по переговорній процедурі ще два договори на проведення додаткових робіт по капремонту в Бориспільській райлікарні. 

Один з них (ціна договору – 7,53 млн гривень) планується підписати з ТОВ “Атіс+1” на проведення капремонту інфекційного відділення лікарні. Попередні договори з цією ж компанією на проведення капітального ремонту інфекційного відділення були підписані 13 серпня 2019 року (ціна – 15,68 млн гривень) та 7 лютого 2020 року (ціна – 5,78 млн гривень). Роботи планували завершити до кінця січня 2020 року. Проте в системі ProZorro не опубліковані звіти про їх виконання.

Ще один договір (ціна – 1,82 млн гривень) планується підписати з ТОВ “Ремонтна компанія “Ізол” (**) на проведення капітального ремонту фасаду лікувального корпусу і поліклінічного відділення лікарні. Попередній договір (ціна – 17,77 млн гривень) на ремонт фасадів лікувального корпусу та поліклінічного відділення з цим підрядником було укладено 17 березня 2020 року. Роботи повинні виконати до кінця травня 2020 року.

Читайте: Фасади двох корпусів бориспільської лікарні оновлять за 17,7 млн гривень

Згідно даним аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Атіс+1” зареєстроване в 2015 році в Борисполі. Засновник компанії Василь Бігун, директор – Андрій Ліньков. Основний вид діяльності – ремонт електричного устаткування.

За даними Zакупівлі, за результатами участі у публічних закупівлях ТОВ "Атіс+1" уклало 27 договорів загальною вартістю 61,9 млн гривень (з урахування нинішнього). Найбільший замовник – Управління капітального будівництва та архітектури Бориспільської РДА (укладено договорів на 59,37 млн гривень).

З ухвали Бориспільського міськрайонного суду від 16 травня 2019 року выдомо, що ТОВ "Атіс + 1" є фігурантом кримінального провадження. Правоохоронці підозрюють, що керівники Великоолександрівського сільради з метою розкрадання бюджетних коштів села вступили в змову з кількома приватними компаніями, в числі яких значиться і "Атіс + 1". За версією слідства, вони підробили документи при виконанні різних будівельних робіт. 

Раніше KV повідомляла, візит президента Володимира Зеленського в Бориспільську районну лікарню влітку 2019 року помітно активізував проведення у медзакладі капітальних ремонтів. Станом на жовтень 2019 року для фінансування ремонту було знайдено близько 90 млн гривень. За замовленням Бориспільської РДА була відремонтована реєстратура. Зараз ремонтують поліклінічне, пологове, інфекційне відділення та лікувальний корпус.

Читайте: На ремонт больницы в Борисполе нашли почти 90 млн гривен

Управлінням регіонального розвитку Бориспільської РДА керує Ярослав Янович. Бориспільською РДА керує Володимир Строкань

* ТОВ “Атіс+1” (код ЄДРПОУ: 39757481)

** ТОВ “Ремонтна компанія “Ізол” (код ЄДРПОУ: 24257784)

Фото: Вісті

КиевVласть

Инна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, закупки, ООО, борисполь, закупівлі, больница, тов, капремонт, капремонт, бориспіль, лікарня, улица котляревского, вулиця котляревського, ремонтна компанія ізол, атіс1, атис1

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
12 квітня 2024 г. 15:00
Підтримка армії та більше коштів на “цивільні” напрямки: Київрада внесла зміни до бюджету-2024 і Програми соцекономрозвитку
Столична міськрада 11 квітня 2024 року внесла чергові зміни до бюджету Києва на 2024 рік, а також відкоригувала нову Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. Точний перелік всіх коригувань буде доступний після публікації цих документіві, адже депутати і чиновники погодили внесення до відповідних проєктів рішень численних правок безпосередньо перед їх розглядом в сесійній залі. Між тим, відомо, що дохідну частину бюджету було збільшено до 75,2 млрд гривень, видаткову – до 92,5 млрд гривень. Відповідно, додаткові 995 млн гривень планується витратити по програмі “Захисник Києва”, 79,9 млн – на обладнання опорних пунктів в межах столиці, 459,3 млн гривень – на різні соціальні виплати військовослужбовцям, 30 млн гривень – напряму нададуть Міністерству оборони України в якості субвенції тощо. Не обійшлося і без збільшення витрат на “цивільні” напрямки – ще 89,4 млн було виділено на ремонтні роботи на дорогах, 50,8 млн – на реконструкцію ліфтового обладнання в багатоповерхівках і т.д. Була відповідно відкорегована і нова Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР), яка розрахована на 2024-2026 роки. 
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
10 квітня 2024 г. 09:00
Бюджет Києва дуже скромно поповнився за рахунок оренди та приватизації комунального майна у 2023 році
У 2023 році столична влада продемонструвала одні з найгірших результатів наповнення бюджету за рахунок оренди і приватизації комунального майна за останні роки. Як стало відомо, від такої оренди до міської скарбниці надійшло 33,9 млн гривень, що більш ніж в половину менше планових показників, а від продажу комунальної нерухомості – 81,9 млн гривень (плюс ще 18.9 млн гривень, які були перераховані у 2024 році), що набагато менше ніж у попередні роки. Судячи з усього, причиною таких скромних надходжень до міського бюджету є і повномасштабна війна, яка знизила бізнес-активність у столиці, і систематичні порушення процедур і законодавства з боку профільних чиновників КМДА, які кожного року обходяться киянам у десятки мільйонів гривень.