четвер, 28 березня 2024 г.

На Київщини планують виконати поточний ремонт у трьох школах (адреси)

На Київщини планують виконати поточний ремонт у трьох школах (адреси)

Місцева влада Київщини замовила поточний ремонт в одній школі та двох школах-дитсадках. За умовами укладених договорів, до кінця лютого відремонтують два приміщення школи в Димері. До середини квітня виконають ремонт даху школи-дитсадку села Яхни, а до кінця року відремонтують приміщення в школі-дитсадку села Чепеліївка.

Як стало відомо KV з оголошень електронної системи державних закупівель ProZorro, в лютому 2020 року органи місцевої влади Київщини уклали три договори на проведення поточного ремонту приміщень та даху навчальних закладів Вишгородського, Більцерківського та Фастівського районів.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Відділ освіти Вишгородської райдержадміністрації (РДА) 12 лютого 2020 року уклав договір з ФОП “Бабинець Дмитро Ігорович” (*) на проведення поточного ремонту приміщень Димерської загальноосвітньої школи I-III ступенів №1 по вул. Бударіна, 9 в смт Димер . Ціна договору склала 196,93 тис. гривень.

Згідно з угодою, до кінця лютого 2020 року підрядник повинен виконати поточний ремонт двох приміщень школи. Зокрема, в перелік його робіт входить заміна стельових плит та світильників, встановлення мийок. 

Відділ освіти Фастівської РДА 13 лютого 2020 року уклав договір з ФОП “Томченко Ігор Михайлович” (**) на проведення поточного ремонту даху Яхнівського навчально-виховного комплексу “Заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів – дитячий садок по вул. Гагаріна,1 в селі Яхни. Ціна договору склала 199,76 тис. гривень.

Інформація про види та об'єми робіт не опублікована. Відомо лише, що вони повинні бути завершені протягом 60 днів з дати підписанні угоди (орієнтовано до 17 квітня – КВ).

Гуманітарний відділ Узинської міської ради 13 лютого 2020 року уклав договір з ТОВ “Гал-Буд” (***) на проведення поточного ремонту приміщень Чепиліївського НВК “Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок” на вул. Набережна, 1 в селі Чепеліївка Білоцерківського району Київщини. Ціна договору склала 193,61 тис. гривень.

Згідно з угодою, до кінця грудня 2020 року підрядник повинен встановити підвісні стелі, відремонтувати покриття стін та підлоги, замінити двері, світильники, розетки та вимикачі.

Всі три закупівлі провели без відкритих торгів. В системі  ProZorro лише опубліковані звіти про укладення договорів.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ФОП Бабинець Дмитро Ігорович зареєстровано в 2008 році. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель.

За результатами участі в публічних закупівлях Дмитро Бабинець уклав 12 договорів на загальну суму 2,4 млн гривень (з урахуванням нинішнього). Найбільший замовник – Відділ освіти Вишгородської РДА, який віддав підприємству підрядів на 2,2 млн гривень (дані Zакупівлі).

ФОП “Томченко Ігор Михайлович зареєстровано 29 січня 2020 року. Основний вид діяльності – штукатурні роботи. Нинішній договір – перший, отриманий підприємцем в результаті участі в публічних закупівель (дані Zакупівлі).

ТОВ “Гал-Буд” засновано в 2017 році. Директор і засновник – Роман Моторний. Розмір статутного капіталу – 5 тис. гривень. Основний вид діяльності – організація будівництва будівель.

За результатами участі в публічних закупівлях ТОВ “Гал-Буд” уклало 36 договорів на загальну суму 21,2 млн гривень (з урахуванням нинішнього). Найбільший замовник підприємства – Білоцерківський національний аграрний університет, який віддав підприємству підрядів на 10,1 млн гривень.

Раніше KV повідомляла, що 2020 рік для багатьох учнів і батьків Київщини почався з невтішних новин. У Василькові знов не змогли завершити будівництво школи, в Борисполі – ніяк не добудують садочок, у Вишневому взагалі мало не батьківський страйк через недобудовану школу.

Читайте: Київщина у 2020 році ризикує отримати “навчальну” кризу через недобудову шкіл

При цьому у 2020 році Київська облдержадміністрація планує направити на будівництво, реконструкцію і ремонт установ освіти 19 районів Київщини, включаючи п'ять міст, більш 257 млн ​​гривень. Зокрема, на реалізацію 31 проекту виділять понад 165 млн з обласного та понад 91 млн гривень з місцевого бюджетів.

Читайте: Киевской области выделят более 257 млн гривен на ремонт школ и детсадов

Відділом освіти Фастівської РДА керує Олена Рудаківська, відділом освіти Вишгородської РДА – Тетяна Фороща. Гуманітарний відділ Узинської міської ради очолює Юрій Мар’яновський.

* ФОП “Томченко Ігор Михайлович” (код ІПН: 2884411996)

** ФОП “Бабинець Дмитро Ігорович” (код ІПН: 3544204299)

*** ТОВ “Гал-Буд” (код ЄДРПОУ 41333525)

Фото: Главком

КиевVласть

Інна Арас

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, закупки, ООО, школа, образование, закупівлі, детский сад, тов, освіта, флп, дитячий садок, узин, узин, димер, ФОП, ФОП, вышгородская рга, фастовская рга, дымер, фастівська рда, вишгородська рда, улица гагарина, яхны, томченко игорь михайлович, чепеліївка, бабинец дмитрий игоревич, чепелиевский увк, гал-строй, юрий марьяновский, яхни, томченко ігор михайлович, бабинець дмитрий игоревич, чепелиевка, чепиліївський нвк, гал-буд, юрій мар’яновський

четвер, 28 березня 2024 г.
20:44
У Гостомелі працюватиме перевізний цифровий флюорограф
20:22
Протягом доби зафіксовано 48 бойових зіткнень, - Генштаб ЗСУ
20:02
У Києві розпочали відключати опалення в житловому секторі
19:42
Поліцейські затримали киянина, який через помсту вбив собаку колишньої дівчини
19:23
Бучу відвідала делегація з Боснії і Герцеговини
19:04
ВАКС продовжив обов'язки судді Верховного суду Князєву
18:46
КОВА максимально сприяла правоохоронним органам у затриманні “крота”, - Руслан Кравченко
18:26
Завтра у Димерській громаді частково не буде світла
18:06
Донори крові з Києва - у топі серед команд DonorUA for Teams
17:46
Новий міжнародний залізничний маршрут з Києва до Кошице планують запустити вже цього року
17:21
“Українська команда” передала батальйону “Свобода” велику партію дронів-літаків, – Палатний
17:03
Український гідрометцентр попередив про небезпечні метеорологічні явища на Київщині
16:46
Ювенальні прокурори зафіксували загибель 537 дітей внаслідок збройної агресії рф
16:26
У президентській резиденції на Липській вирішили відремонтувати каналізацію
16:06
Зеленський представив нового голову Служби зовнішньої розвідки
15:46
Для Голосіївського району столиці збираються накупити цибулин тюльпанів та нарцисів на 1,4 млн гривень
Календар подій