четвер, 18 квітня 2024 г.

На будівництво дитячого садка у Борисполі направили ще 24,5 млн гривень

На будівництво дитячого садка у Борисполі направили ще 24,5 млн гривень

Управління капітального будівництва Бориспільської міськради замовило ТОВ “Укрбуд Забудова” додаткові роботи з будівництва дитсадка по вул. Володимира Момота, 46-А. Вони обійдуться в бюджету в 24,5 млн гривень. За ці кошти облаштують покрівлю дитсадка та виконають роботи з благоустрою території.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 16 листопада 2020 року управління капітального будівництва Бориспільської міської ради уклало договір з ТОВ “Укрбуд Забудова” (*) на будівництво дошкільного навчального закладу на 165 місць по вул. Володимира Момота, 46-А в Борисполі (коригування). Ціна договору склала 24,5 млн гривень.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

ТОВ “Укрбуд Забудова” до кінця грудня 2021 року повинно виконати роботи з облаштування покрівлі, благоустрою території та інші будівельні роботи.

Закупівлю провели за переговорною процедурою, оскільки ця компанія вже працює на об'єкті. Замовник пояснив, що наразі виникла необхідність у закупівлі додаткових робіт у того самого підрядника (п.5 ч.2 ст.40 Закону України “Про публічні закупівлі”).

В обґрунтуванні переговорної процедури зазначено, що проект будівництва був розроблений у 2013 році, але в процесі будівництва виникла необхідність його зміни. Після коригування кошторисна вартість будівництва склала 110,9 млн гривень (інформація щодо початкового кошторису відсутня). В оновленому проекті, зокрема, плоску покрівлю замінили на вальмовий дах, передбачили монтаж ігрових спортивних багатофункціональних майданчиків та поставку обладнання ліцензованими компаніями.

Раніше KV повідомляла, що перший договір (ціна – 57,4 млн гривень) з ТОВ “Укрбуд Забудова” на будівництво цього дитсадку управління капітального будівництва  Бориспільської міської ради уклало 28 травня 2020 року. За його умовами, підрядник до кінця серпня 2021 року повинен виконати загальнобудівельні роботи, облаштувати системи водопостачання, каналізації, опалення, вентиляції, телефонізації, автоматизованої сигналізації витоку газу, електроосвітлення та електрообладнання, поставити та змонтувати устаткування спортивного та музичного залів, харчоблоку, пральні, медичного, адміністративних та допоміжних приміщень, облаштувати дороги на прилеглій території, встановити зовнішні мережі та споруди водопостачання, водовідведення, теплопостачання та газопостачання, виконати роботи з благоустрою та озеленення території.

Читайте: В Борисполі на вулиці Момота добудують дитсадок

Проте будівництво дитсадка по вул. Володимира Момота, 46-А в Борисполі розпочалося ще у 2017 році. Відповідний договір (ціна – 42,49 млн гривень) управління капітального будівництва Бориспільської міськради уклало 4 вересня 2017 року з ТОВ “ІБК “Укртехспецбуд-ТД” (**). Договір було розірвано у зв'язку з невиконанням підрядником його умов. За виконані роботи ІБК “Укртехспецбуд-ТД” заплатили 4,6 млн гривень.

Читайте: В Борисполе снова откладывается строительство детсада из-за очередной жалобы в Антимонопольный комитет (видео)

Таким чином, на будівництво дитсадка по вул. Володимира Момота, 46-А мають витратити 86,5 млн гривень.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ Укрбуд Забудова” зареєстровано в 2015 році. Статутний фонд – 1 тис. гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Засновник – Михайло Ключкей, директор – Ірина Глузд.

За результатами участі у публічних закупівлях ТОВ “Укрбуд Забудова” уклало 71 договір на загальну суму 180,8 млн гривень (без урахування нинішнього). Найбільший замовник підприємства – управління капітального будівництва Бориспільської міської ради (дані Zакупівлі).

Управлінням капітального будівництва Бориспільської міськради керує Володимир Тимошенко

* ТОВ “Укрбуд Забудова” (Код ЄДРПОУ: 40015929)

** ТОВ “ІБК “Укртехспецбуд-ТД” (код ЄДРПОУ: 35944802)

Фото: Вісті

КиевVласть

Олеся Данилова

Теги: новости киевской области, новости киевщины, новини київщини, новини київської області, строительство, закупки, борисполь, закупівлі, будівництво, детский сад, тов, бориспіль, анатолий федорчук, дитячий садок, анатолій федорчук, володимир тимошенко, укрбуд забудова, укрбуд застройка

середа, 17 квітня 2024 г.
18:19
УВАГА!!! КиївВлада переїхала на новий домен
п'ятниця, 12 квітня 2024 г.
20:56
“Українська команда” передала велику партію дронів-літаків легендарному батальйону “Ахіллес”, - Палатний
20:51
Ексміністр оборони Резніков став директором безпекових і оборонних програм в ГО “Український інститут майбутнього”
20:45
Начальник КОВА Руслан Кравченко у Чернівцях взяв участь у Конгресі місцевих та регіональних влад при Президентові України
20:34
На київській ТЕЦ-5 встановлять додаткові генератори
20:20
В Україну повернули тіла 99 полеглих захисників
20:02
У Києві з суботи відновлює роботу автобус № 7 (схема)
19:54
На Бахмутському та Новопавлівському напрямках відбито понад 40 атак, загалом на фронті 81 боєзіткнення, - Генштаб ЗСУ
19:43
Представники громадськості вимагають припинити переслідування антикорупційних активістів та журналістів-розслідувачів
19:31
Відзавтра, 13 квітня, столичний автобус № 35 подовжить свій маршрут до вулиці Гліба Бабіча (схема)
19:13
“Укренерго” організувала для ветеранів війни програму навчання та працевлаштування “Разом”
19:01
На Броварщині витратять 1,86 млн гривень на облаштування дитмайданчиків
18:49
На вулиці Богатирській у Києві до 21 квітня обмужать рух транспорту (схема)
18:36
У Броварах з'явився новий патріотичний стінопис “Обіймаю тебе, моя Україно!”
18:17
Столична влада зупинила проведення аукціону з надання в оренду Житнього ринку
18:04
У реєстрі зниклих безвісти наразі налічується понад 2 тисяч дітей
Календар подій